Emmaljunga duo edge JUNGLE LIME

Tuota kuosiahan ei enään saa uutena mutta tietääköhän joku saisiko sitä vielä tilattua lastentarvikkeen kautta? Siis jos tilais sen pelkän kovan kopan ja kuomun? Maksaahan se ihan sikana mutta kun ei tunnu käytettynä löytyä mistään =( Kun meidän vanhoihin ceroxeihin tilattiin hetki sitten uusi kuomu takuusta värillä jungle pink ja eihän sitäkään väriä enään virallisesti tehdä mutta kumminkin tekivät tehtaalla sen mulle.
 
kyllä pitäis saada tilattua tehtaalta suoraan.kysy ihmeessä,mutta soita suoraan varistolle vantaalle,koska yleensä nää pelkät kauppiaat ei ala edes tomosia asioita hoitamaan mielellään nim.kokemusta on.
 
Juu ei voi saada enään, kuulemma mitään edellis vuosien väriä ei voi enään saada kun kaikki on myyty jo tehtaalta pois eli toisinsanoen se virolainen myyjä ei edes ymmärtänyt mitä tarkoitin :headwall: Että ei auta kun yrittää vaan käytettynä saada jostain, toivotonta!!!
 
Juu ei riitä ei :whistle: pakko vaan yrittää metsästää käytettyjä jostain, on vaan niin tyypillistä että kun jotain tiettyä ettii niin sitä ei löydy mistään ja sitten jos ostaa tilalle jostkut toiset niin kappas, nyt olisi myynnissä just se oikea väri :headwall:
 
Alkuperäinen kirjoittaja kiharapää:
Olisiko ketään ystävää jolla riittäisi ruotsinkielentaito ja voisi soittaa sun puolesta.. Tai muuten auttaa.. Vaikka sähköpostilla ottaa yhteyttä..
Jos vain saisi sillä lailla onnistumaan..
Ei valitettavasti ole, yhtä kehnoja kaikki kielen suhteen
:LOL: Täytyy vaan jatkaa ettimistä josko jostain löytyisi ja jos täällä joku olisi luopumassa niin pistähhän ihmeessä viestiä, maksan kyllä hyvin!
 

Yhteistyössä