**ELOVAUVAT 2006**

\
Alkuperäinen kirjoittaja 16.10.2006 klo 11:13 Vauvatoive kirjoitti:
Emppu, sulle kysymys missä välissä annat vauvalle vettä? ennen syöttöä vai jälkeen vai ihan itekseen? voisi kans kokeilla noihin pieruvaivoihin...
Meillä likalla on välillä tosi lyhyet syöttövälit eli saattaa olla et syö, nukkuu puol tuntia ja sit ois taas nälkä niin yleensä tähän "nälkään" annan vettä ja sitten se unohtuukin et oli muka nälkä... Jos tähän nälkään tissiä tarjoo ni hotasee kaks imasuu ja sit pyörittelee vaan nänniä suussa.. Muutenkin aina välillä annan vettä vaikka seurustelu tuokion päätteeksi. En tiedä onko sillä mitään perää mut meijän masu vaivat on lähes poissa nyt. *koputtaa puuta*

Kuolaako teijän lapset paljon? Meillä ku valuu kuola poskella koko ajan... Ja nyrkkiä syödään kans koko ajan... Tutti ei enää kelpaa ollenkaan... Ihan ehkä hyvä mut taitais olla helpompi tutista päästä eroon ku nyrkistä... :LOL:

Riina on nyt viime päivinä ruvennu jokeltelee ihan kauheesti. Sanotaan "guu" ja "gaa" ja hihitetään ääneen päälle. Aivan sulostuttavan ihana.
:heart:

Täytyy mennä taas.. koira oksentaa :x

Emppu & Riina 8+3
 
lumikki
Moikkis, ajattelin, etta josko mahtuis mukaan. Olen seurannut tata palstaa jo odotusaikana ja nyt kun tuo ihme tuossa on niin paljon kaipaa ja etsii tukea ja neuvoja ja taalla tuntuu olevan mukava jengi keskustelemassa. Elikka esikoinen syntyi 18.8, paino 3475 kg ja pituus 50cm. Tytto sai nimiaisissa nimekseen Ada Selin. Asunmme ulkomailla, joten alkaa ihmetelko aan ja oon pilkkujen puuttumista. Vertaistuki on ehdoton juttu, koska meilla ei esim ns tukiverkkoa taalla ole. Neuvolajututkin vahan poikkee, joten kirjoittelen kokemuksia.

Emppu meilla myos maiskutetaan nyrkkia ja on alettu kuolaamaan, ihmettelin jo, etta alkaako hampaita tulla vai mita? Tai sitten on vaan nyrkki loytynyt ja sita on kiva maistella. Vesi kuuluu meilla myos syominkeihin, ihan viikkosesta asti on saanut vesihuikkia.

Meilla on viime aikoina ollut nukkumisongelmia, ei meinaa nillaan nukkua paivalla, eilenkin vain 2 tuntia paivaunia, puolen tunnin patkissa, tuntuu tosi vahalle nain pienelle. Yot kylla nukkuu, ekan patkan noin 6-7 tuntia ja sitten viela tissin jalkeen noin 2-3 tuntia lisaa. Kun vauva on nain paljon hereilla niin tosissaan mietin tuota seurustelua, eihan sita koko aikaa jaksa. Katselee kylla mielellaan mita puuhailen ja ilmoittaa jos tarvitsee juttutuokion tai sylia ym. Toivon, etta tama nukkumattomuus on kausi ja menee ohi, meilla on nukuttu kylla hyviakin paikkareita 3-4 tuntia ja odottelen koska niihin palataan.
Muuten taidot kehittyvat vauhdilla ja baby kasvaa. 2kk neuvolaa ei ole, mutta olen kotikonstein punninnut neidin nyt 5,2kg ja 60cm, ei siis 100% tarkka. Laakarille menemme kun 3kk ja rokotukset alkavat.

No mutta nyt sain kirjauduttua ja opettelen kayttoa.

Heippa :wave:

Lumikki ja Ada 2+4
 
Hei vain!

Mikähän naperoa väsyttää, nukkuu vieläkin! :eek: Kun täältä huutelen, niin vähän ähisee takaisin ja nostaa pyllyä (nukkuu mahallaan nyt). :D

Täälläkin on löydetty nyrkit! :D Poika tunkee niitä suuhunsa ja on alkanut kuolaamaankin. Apua, ei kai hampaat vielä voi tulla?? Toivottavasti kuolais muuten vaan. :D Jokellellut poju on jo pitkään, se on kyllä tosi ihanan kuuloista. Kiva seurata, kun toinen juttelee kaverijulisteelleen pitkät pätkät. (se mikä neuvolasta saatiin) :heart:

Niin joo, me käytiin eilen neuvolassa. Painoa oli 6120 g ja pituutta 62 cm!!! :eek: Hurjan pitkä poika! Tosin luulen, että saattoi tulla mittausvirhekin, kun kolme viikkoa sitten hän oli vasta 58 cm. Pään ympärys oli 41 cm, aika paljon enemmän kuin Jandhen Pihlalla näköjään. Taitaa olla isopäinen poika meillä.. :LOL:

Tänään ollaan menossa vauvauinti-infoon. Täytyy muistaa kysyä uimapuvuista, jos niistä ei muuten kerrota. Emilyn näyttikin jo niitä katselleen, löytyikö netistä mitään tilauspaikkoja? Täytyy käydä vakkarikaupassa Prismassa, jos siellä olisi. Uimaan päästään marraskuun puolella!

Päiväunista piti kertoa. Meillä on tosi yhteistyökykyinen vauva. :D Neuvolan tätikin eilen sanoi, että esimerkillinen vauva. :D Kaikki vauvathan on. :) Mutta siis unista. Normaalisti meillä herätään klo 9-10 yöunilta (tänään on todellakin poikkeus!), aamupäivällä poika torkkuu vähän ja vaunuilemaan lähdetään puolenpäivän jälkeen. Poju nukkuu vaunuissa 3-4 tuntia, ihanan pitkään. Illalla hän ottaa vielä muutamat torkut 15-60 minsaa kerrallaan. Hereillä on illalla yleensä useamman tunnin putkeen. Silloin pitäis seurustella kovin. Telkkarikin on tosi suosittu, sitä vauva katselee äidin sylistä kun tulee äidin lempiohjelmia... :ashamed:

Hmmm, nyt taidan mennä herättelemään poikaa!
Anna K ja poju 2kk 4 pvää
 
Moikka Lumikki ja tervetuloa sekaan!

Meillä valuu kans kuola ja maiskutus kuuluu ku nyrkki on löytyny. Tutin käyttöä poika ei tajua... Sylkee sen vaan aina pois!

Tuota veden juottamista vois kokeilla. Sellanen tuli vaan mieleen, että ku toi poitsu on niin pieni ja painoa tulee kyllä lisää, muttei mitään huimia määriä, ni voisko toi veden saanti viel vähentää tuota painon nousua? Ei sitä varmaan mitään isoja määriä anneta, mutta olisko kuitenki parempi antaa vaan maitoa... Meillä on sekä ilmavaivoja että ummetusta :/

Ninnika ja karvakorva 7+3
 
Ninnika: onko teidän vauvalla oikeasti karvakorvat? :D Meidän pojalla nimittäin oli syntyessään kunnon tupsut tummia karvoja korvissa, siis korvanlehdessä ihan ylhäällä! :LOL: Nyt karvat on vähentyny ja vaalentunu. Onneksi, ettei tarvitse pojan karvakorvana olla. :D
 
Tervetuloa Lumikki :wave:

Samoin onnittelut taas nimensaaneille :flower: :flower:

Meillä myös nyrkit löydettu :D välillä yritetään mahduttaa koko käsi suukkuun ja välillä tungetaan sormia kurkkuun niin että meinaa oksennus tulla :/ :whistle: =)
Kuolataan myös meilläkin eli kuulunee vissiin kuvioon kun muillakin kuolataan ;)

Anna.k Meillä on kanssa telkkari tooosi suosittu juttu :whistle: Vallankin Jimi on niin kiinnostunut siitä että alkaa kiukutella kun pään kääntää pois :whistle: Yleensä kun syötetään olkkarissa sohvalla niin meinaa syöminen unohtua kun telkkaa pitäis katsella :D
Kovasti nyt poikia kaikki kiinnostaa ja taitaapa tuo uusien asioiden huomaaminen väsyttää kun Jimi nukkui viimeyönä 8h,ennätys! Mutta eipä niistä pääse nauttimaan kun toinen poika nukkuu sitte vastaavasti aina pienempiä pätkiä,että silleen ;)

Mitäs vielä...eikai sitten mitään kun en muista :/

Mummu vei pojat ulos ja fiksua olis levähtää...mutta pitää antaa koirankarvoille imurilla kyytiä \|O \|O

Jennyli+pojat 11+1

P.s Ensiviikolla 3kk neuvola...jo :eek:
 
Anna Karenina: Poitsulla on toisessa korvassa oikeen kunnon tupsu :LOL: Hassun näkönen kaveri on, mut toivottavasti lähtis kans pois tai ainaki vaalenis... Viel ku korvat on eri paria, ni varmaan isompana saa kuulla asiasta. Isälläänki on korvat erilaiset, mutta ei noin paljoa. :D

Ninnika ja karvakorva
 
juksu06
Hei!

Onnittelut nimensaaneille! =) :flower:
Ja tervetuloa joukkoon lumikki ja ninnika!

Anna Karenina: Topiaksella on kans karvat korvissa, siis siellä korvanlehden ylhäällä. pitkät ja vaaleet ja oli jo syntyessä ja on edelleenkin. jospa ne sieltä joskus lähtis.
Topiasta kans kiinnostaa telkkari, oikeen tuijottaa sitä. mutta yleensä laitan käden eteen ettei kato. eipä ainakaan vielä oo siitä suuttunu.

Täällä on kans nyrkki löytyny, tai se on jo löytyny kauan aikaa sitten, mutta nyt on löytyny se peukkukin sinne suuhun. Eilen illalla, ku poitsu oli sängyssä ja yritti nukahtaa, ni kuulu hirvee maiskutus. kävin kattoon, ni peukkua imi. yritin sitten tarjota tuttia, ni eipä kelvannu. ei oo kyllä aikasemminkaan. tätä jatku pari kertaa, mutta en sitten viittiny enää. en tiiä nukahtiko sitten peukun imemiseen, ku lopulta nukahti. Ja muutenkin nukahti itsekseen! =) on siinä muuten mieletön imu. ootteko kokeillu laittaa omaa sormee suuhun. ku laittaa silleen poikittain, ni tuntuu niinku imuri imis. fritsunki sillä kuulemma sais aikaan :LOL: miehen siskon poika oli imeny ranteesta, ni oli tullu!

Vauvauinnista oli puhetta. Me ei ehditty enää noihin syksyn uimakouluihin, ku ne on täynnä. oli ilmottautuminen jo 8.8, jolloin oltiin vielä sairaalassa. no tammikuussa alkaa sitten uudet. niihin ei oo vielä ilmottautumista ollu.

Meillä päiväunet kestää yleensä sen 1-3 tuntia ja vaunuissa nukkuu kaikki unet parvekkeella ja kerran käydään kävelyllä.

Mutta nyt syömään. tosiaan monesti vähän pitkittyy tuo oma syöminen :ashamed:

äiti & Topias 10+3
 
Liinos pikaisesti
lumikki, tervetuloa mukaan!!

Eilen oltiin siellä lonkkien ultrassa poitsun kanssa. Hyvin meni, vaikka oli päiväunien aika ja Lucas oli ihan väsy niin ei itkenyt kertaakaan :) Ja hyvin meni senkin puolesta et tänään oli soittoaika lääkärille ja ei kuulemma oo poitsun lonkissa mitään vikaa =)

Palailen myöhemmin, nyt ei vaan jaksa kirjotella enempää.
 
Lumikki, tervetuloa mukaan :wave:

Onnittelut taas nimen saaneille!! :flower:

Revontulien tyvär: mietittiin kanssa tuota Emmiä etunimeksi, mutta mies ei siihen lopulta kovin tykästynytkään... Mutta toisen nimen osalta meidän tytöt onkin sitten kaimoja =) Kiva!

Täällä kanssa yksi karvakorva :LOL: Tytöllä on edelleenkin molemmissa korvalehdissä tummaa karvaa. Toivottavasti häviää kokonaan tai ainakin vaalenee :eek: Ei kovin kiva, jos karvakorvaksi jää...

Meillä on jostain syystä mennyt unirytmit aivan sekaisin \|O Vajaan viikon verran on nukahtaminen ollut uskomattoman vaikeaa... Illalla kun tytön saa nukkumaan, joskus 21.30-23 välillä, niin herää syömään jo 01.30-2.00 aikaan. Sen jälkeen nostan takaisin pinnikseen, jonne ehkä jää tai sitten annan nukkua vieressä. Seuraavan kerran herää taas 04 aikaan, jonka jälkeen omaan sänkyyn ei enää tahdo rauhoittua, joten nukkuu aamuun saakka vieressä. Yösyöttöjen jälkeen ei tahdo uni enää tulla millään, vaan pyörii ja touhuaa koko ajan :headwall: Hiertää kasvojaan patjaa vasten aivan kuin yrittäisi pyörähtää mahalleen?? Viime yönä valvottiin melkein kaksi tuntia, kun ei tahtonut rauhoittua millään...
Ja nyt ei päivällä nukkumisestakaan ole tahtonut tulla yhtään mitään... Melkein joka päikkäreille on pitänyt nukuttaa ja nukkuu sitten max 1h \|O
Väsyttää....
Niin, ja lattialla kun on, niin ei ole kyllä kääntymässä mihinkään vielä, että tuskin senkään harjoitusta on tuo kyöhnääminen...

Jotain hyvääkin; meillä on opittu vihdoinkin röyhtäisemään :D Jipii!Pienet on ilot, juu... :LOL: Tosin röyhyjen mukana sitten puklaillaankin enemmän... Kauan sekin kesti pienellä oppia. Nyt röyhty tulee melkein aina, kun nostaa tytön olkapäälle! Onneksi mahavaivoja ei kuitenkaan ole ollut muutamaa päivää lukuunottamatta, vaikka röyhtäistä ei pikkuinen olekaan osannut!

Liinos: kiva kuulla, että Lucaksella on kaikki ok =)

Ihana hymytyttöhän meillä kuitenkin on, vaikka välillä äitiä valvottaakin :heart: Voisin yrittää taas päivittää profiiliin uuden kuvan pienestä. Nyt se tuossa vieressä nukkuukin, joten taidan mennä ensin kahvin keittoon :)

Wilhelmiina & Emilia 6+6 :heart:
 
Vilivilpertti, hieno 1.etunimi teidänkin pojalla :D

Nukkumisesta... Aaro nukkuu vaihtelevasti päikkäreitä, on niitä nukkumattomia päiviä ja sitten niitä että vaan nukutaan, jopa 3-4 t mikä on meillä harvinaista ollut. Ei siinä mitään mutta kun päiväsyönnit tuntuu jääneen jotenkin vähemmälle ja poika haluaakin nyt tissiä öisin 1-2 t välein... Että pikkusen alkaa tämä mamma olla väsyksissä heräämisiin. Mutta uskon ja luotan että on joku aikakausi ja joskus vielä nukkuu pidemmät pätkät, nukkui meinaan aiemmin yöllä paremmin, 1-3 kertaa söi. Ongelmana onkin meillä varmaan se kun Aaro syö useimmiten vain yhden tissin kerralla ja on alusta asti ollut sellainen että nukahtaa nopeasti tissille, joten kerralla syö ehkä määrällisesti vähän ja nälkä tulee nopeammin. Tosin miksi sitten päivällä voi nukkua 4 t...?! Samaten yletön kakkaaminen ja piereskely johtuu varmasti siitä kun syö niin tiheään. No lohtuna ainakin on että maidon tuotanto pysyy hyvänä :LOL: Pelkään vaan että saadaan heti lemput vauvauinnista koska olen sata varma että aaro kakkaa sinne altaaseen... :LOL: :LOL: Apua...kyllä väsyttää B)
 
En löytänyt muuta kun olikohan se vaippatalo.fi mutta se oli sellainen uimavaipallinen uimapuku ja ajattelin että ehkä kivemman tuntuinen olis ilman sitä vaippaa.. joten tsekkaan itsekin prisman lähipäivinä :)

E ja tyttö melkein 2kk :heart:
 
Hei vaan!

En ole ehtinyt kirjoitella, saati lukeakaan. Harmittaa oikein, kun aikaa on todella vähän.

Meidän prinsessa sai nimekseen Enni-Noora Emilia.
Kauniita nimiä on annettu täällä. :)

Meidän Enni on nyt alkanut nukkumaan hivenen paremmin ja toivonkin, että myös minulla olisi aikaa piipahtaa hiveven useammin täällä. Aika on mennyt niin siivillä ja välillä tuntuu et univelkaa on monta viikkoa... :eek:

Nyt on onneksi jonkinlaista rytmiä löytynyt ja uloskin pääsee aamupäivisin tuon esikon kanssa jo oikein ajan kanssa.

Tosin taitaa olla Ennillekin tulossa noita allergioita tai jotain, kun kitisee iltaisin taas paljon ja pulauttelu on aikas melkoista. Lääkäreissä on juostu ties minkä vaivan takia ihan koko ajan.. :(

Mutta syksyistä päivänjatkoa kaikille, pakko rientää syömään jotain, ennen kuin lapsukaiset ovat jälleen hereillä.

Jisse78 & Enni-Noora 11vko
 
Tervetuloa lumikki ja onnea taas nimen saaneille! :flower:

Meillä on ollut tänään uninen päivä, Pihla ei ole paljoa hereillä ollut, harvinaista... Katsotaan miten sitten yö menee :whistle:

Sellaista tulin pikaisesti kysymään, että miten teillä viihdytään autossa? Meillä Pihla nukahta autoon, jos on juuri syönyt ja väsynyt, silloin siis nukahtaa heti ja helposti. Mutta jos Pihlan syönnistä on jo aikaa, tai ei vielä väsytä tai on päässyt jo yliväsynneksi, niin sitten tulee hirveä huuto viimeistään parin minuutin jälkeen... Eli noin puolet automatkoista on kauheata huutokonserttia... :(

Meillä Pihla matkustaa takapenkillä, mutta autossa viihtymiseen ei vaikuta onko seuraa vai ei (minä olen aina Pihlan kanssa takapenkillä kun yhdessä mennään johonkin). Muuten turvakaukalo on kyllä huippujuttu, jos autossa nukahdetaan niin siinä voisi jatkaa unia vaikka kuinka kauan :D (olen usein vienyt Pihlan siinä parvekkeelle jatkamaan unia :ashamed: ) ja muutenkin siinä on kiva keinutella... Mutta asiaan.. Eli miten saisi tytön viihtymään autossa muutenkin kuin nukkuessa? Auttaisikohan asiaan esimerkiksi sellainen lelukaari tms. jotta olisi jotain tekemistä ja katselemista?

Täälläkin muuten tuppaa unohtumaa syöminen ja sitten tulee napsittua herkkuja vähän liikaakin, pitäsi pikku hiljaa ryhdistäytyä... -----> menee pirtelön tekoon :ashamed: :kieh: :LOL:

Jandhe ja Pihla-Julia 9+6
 
Onnea kaikille nimen saaneille minunki puolesta ja tervetuloa mukaan ninnika ja lumikki.

jandhe: meillä autossa taas viihdytään hyvin. Yleensä nukutaan eikä väliä vaikkei oltaisi juuri syöty tai ei niin kauheasti väsytä. Ainoastaan alkumatkasta huudetaan naamapunaisena (korkeintaan 5 min) ja sen jälkeen yleensä rauhoitutaan tai jos hyvän tuulinen niin ei huuda ollenkaan. Takapenkillä matkustetaan, jos on pitkä matka niin silloin äiti yleensä kanssa takapenkillä kaikki lyhyet matkat neiti on yleensä yksikseen.

Meillä on ollut tänään myös oikein unipäivä, vaikka yleensä ollaan koko ajan hereillä, saa tosiaan nähdä miten sitten yö nukutaan.. nytkin neiti nukkuu kun yleensä menee joskus 11 aikaan nukkumaan, täytyisi varmaan koittaa itsekin nukkua nyt..

eeve ja emppu 5+2<br><br>
 
Voi nyyhky, nyt pitää tilittää kun pistin tuossa aamuksi omia vaatteita valmiiksi (kun lupasi nollakeliä niin piti etsiä mm. sukkahousuja varastosta :D ) ..ja tsekkasin typyn neuvolakorttia kun aamulla oltas menossa sinne neuvolaan lääkärille, niin eipä mennä kun se oli tänään \|O Mä elin tänään 16pvssä ja tänään onkin 17pv :(

Mutta en mä varmaan ole ainoa jolta on aika mennyt ohi jotenkin epähuomiossa. Mä ajattelin vielä koko ajan että se lääkäri on keskiviikkona :'( ..siis mulla on nyt vaan niin morkkis tuosta unohduksesta. Eikä se neuvolatäti tänään ole peräänkään soitellut.. pitää heti aamusta kilauttaa.
 
Tervetuloa uusille tulokkaille!

Onnea nimen saaneille :flower:

Emilyn Meillä ei neuvolakäynti unohtunut mutta miehelle olin koko ajan puhunut että neuvola on maanantaina klo 10.30. Katoin sit kuitenkin sunnuntai-iltana neuvolakorttia ja huomasin että sehän onkin vasta klo 13.15. Mies oli sopinut kaikki menonsa ton aamuajan mukaan eikä sit päässytkään mukaan :( , olis niin halunnut tulla kun se oli lääkärineuvola. Pikkasen otti päähän kun silleen sotkin ajan. Yleensä olen muistanut kaikki menemiset hyvin, mutta nyt olen ihan lahopää :(

Meilläkin on nyrkit löytäneet tiensä suuhun ja kuola valuu. Ja puklu lentää. Tänään on puklannut ihan hirveesti vähän jo olen huolissani että jääkö sinne mahaan mitään kun koko ajan puklataan. Ryöhtäyttäminen harvemmin onnistuu tai jos röyhtäisee lentää samalla myös puklu.

Tänään aamulla pojan silmä oli ihan hirveen rähmäinen. Toivottavasti ei ole mitään silmätulehdusta tulossa. Päivällä se ei onneksi rähminyt. Inhottavaa noin pienelle olis tiputella silmätippoja.

Mut tää mamma menee nyt nukkumaan. Kohta saa taas herätä tissittämään poikaa.

Mimmi78 + poika 6+5
 
Onnea vauvoille hienoista nimistä!
Eilen oli Aleksilla lääkärineuvola,hyvin on poika kasvanut vaikka pulautteleekin joka syönnin jälkeen ihan tunteella. Eri maitoja on kokeiltu mut ei vaikuta pulautteluun :/ Kolmosella oli sama ongelma ja alko helpottaa vasta kun aloitettiin kiinteät eli pyykinpesua on luvassa vielä hetken aikaa.
Peukkua syödään täälläkin ja äänitehosteet on mahtavat :D
Yöt meillä on menny tosi kivasti, syö kerran joskus 4-6 aikaan eli ei ole tarvinnut pahemmin valvoa.
Tää ketju on tosi ihana kun voi lueskella mitä muille samankokosille kuuluu kun ei lähipiirissä ole ihan samankoksia vauvoja.
Eskarilaisella alkoi loma jo eilen ja kouluissa on tänään viimeinen päivä,perjantaina lähtään sitten Kainuuseen moikkaa sukulaisia ja ystäviä. Vähän jännittää että miten 6 tunnin automatka Aleksilla sujuu :whistle:
Ilmat on kylmenny tosi äkkiä, saa tosiaan miettiä et mitä tonne ulos laittaa kellekkin päälle.Itelle sit yleensä tulee kylmä kun ei muista/kerkee sitä omaa pukemista miettiä tarkemmin.
Meille tulee nyt ensimmäinen alkutalvi täällä Hämeessä, saa nähdä miten tottuu siihen ettei sitä lunta ole juuri nimeksikään. Tammikuussa kun muutettiin niin pensaiden alta näkyi vielä nurmikko kun taas Kainuussa oli jo hirveät kinokset.
Huomenna on jälkitarkastus, toivottavasti sieltä löytys apu tohon rintatulehdukseenkin (ollut märkivä rintatulehdus jo yli vuoden). Netistä katoin ni se mut leikannut lääkäri on erikoistunut rinnan alueen sairauksiin ja kirjottanut niistä pari kirjaakin. Siks kai se halus et käyn sen luona jälkitarkastuksessa.


Adante ja Aleksi 2kk 1pv
 
lumikki
Huomenta kaikille!

Hyvin nukutun yon jalkeen jaksaa taas=nukahdettiin 22.00, syotiin 04.00 ja jatkettiin 08.00, ihanaa!
Meilla on yosyotolla usien ongelmana, etta ei nukahda syonnin jalkeen, vaan pyorii ja tuhisee ja pitaa tuttia laittaa ja monesti myos ottaa syliin ja heijata, saattaa vierahtaa tunti ja tositakin, ennen kuin jatkaa unia, mami melkein nukkuu jo seisaallaan siina vaiheessa. Viime yona nukahti onneksi heti syonnin jalkeen. Nyt nukutaan paikkareita, ihanaa et nekin palautunu.

Mulla oli kans rintatulehdus, ihan #&%?$!* kipu ja kuume nousi 39, sain antibiootit ja ne taisi kayda Adan vatsaan, koska oli pari paivaa tosi itkunen ja nukku niin huonosti. No nyt on kuuri loppu ja tosiaan rauha palannut.

Ihania kuvia teilla profiileissa, pitaa yrittaa josko saan laitettua myos.

Paivan jatkoja =)
 
Hei vaan!

Lumikki, meillä meni viime ihan samalla tavalla kuin teilläkin! Ihanaa kun taas sai nukkua kunnolla =) En tiedä mikä meillä nuo rytmit sekoitti, mutta toivotaan, että neiti pysyy nyt tässä "normaalissa" päivä- ja yörytmissään...

Meillä Emilia viihtyy autossa tosi hyvin. Nukahtaa melkein heti, kun lähdetään liikkeelle. Onneksi! Viikonloppuna onkin taas tiedossa n. 400km matka mummolaan ;)

Käytettekö muuten vauvojenne kanssa jossain perhekerhoissa tai kahviloissa, muskareissa tms.? Kiinnostaisi tuo vauvamuskari ja äiti-vauva -jumppa tms. Täytynee tutkia mitä täällä olisi tarjolla, vai joko on syksyn osalta kaikki täynnä.

Nyt kotihommiin ja kahville, kun pikkuinen vielä nukkuu...

Wilhelmiina & Emilia 7viikkoa :heart: (kauhistus, kuinka aika kuluu...! :eek: )
 
Meillä mentiin viime yönä nukkumaan taas puolen yön maissa ja herättiin ekan kerran vasta kuudelta syömään, sitten 9 ja joskus 11 aikaan ja nyt nukkuu vieläkin :eek: . Kaippa hän kohta heräilee. Yleensä neiti heräilee syömään 2-3 ja sitten 4-5 välillä ja aika ei ole oikeastaan mitenkään riippuvainen nukkumaan menoajasta.
Mahtaakohan neiti olla tulossa kipeäksi kun uni maittaa noin hyvin, kun yleensä ei tosiaan nukuta näin paljoa.
Äidin mielestä nukkumaankin voisi mennä aikaisemmin kun meillä ollaan oikein yökukkujia ja äiti olisi vähän iltauninen.. ja isinkin pitäisi jaksaa lähteä töihin aamuisin.

Meillä kanssa imetään nyrkkiä pikkuisen, mutta yritän aina vaihtaa sen tuttiin ja se on alkanut kelpaamaankin ihan hyvin..
ja pulautuksia tulee myös ja paljon..

eeve ja "emppu 5+3"
 

Yhteistyössä