Elokuva johon et koskaan kyllästy?

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
r0s
Ne ensimmäiset, kasarilla ilmestyneet Tähtiensodat. (4, 5 ja 6?)
Hyvät, pahat ja rumat. Melkis kaikki Tarantino-leffat. Se Valheet ja Viettelijät missä on John Malkiwich ja myös samaisen tähdittämä Hiiriä ja ihmisiä. Jokunen Monty Python, ainakin Brianin elämä. Kulttileffa Bad Taste pitää katsoa ainakin kymmenvuosittain. Suomalaisia leffoja on aika kasa, Speden tuotantoa ja noita sotajuttuja, en jaksa eritellä.

Ja uudemmista yhä uudelleen katsottaviksi taitavat päästyä Tarut sormusten herrasta, Hobitti, Harry Potterit ja sit noi uudemmat Tähtiensodat myös.


Niiiiiii, ja Highlander! Oih! :love:
 
  • Tykkää
Reactions: Elena777
Niitä on paljo. Mä jotaki luettelen tähän alle.
-Tuulen viemää (lempielokuva)
-Kummisetä triologia (varsinki eka)
-Naisen tuoksu
-Jurassic Park
-Schindlerin lista
-Alkuperääset Star Warsit
-Harry Potterit
-Elossa
-Häjyt
-Kissan kuolema
-Kolme väriä: Sininen (varsinki se musiikki!)
-Leon
-P.S. Rakastan sinua
-Monty Pythonit
-Sliding Doors
-Pirates of the Caribbean-elokuvat
-Notting Hill

Jep, on paljo erilaasia elokuvia. En katto vain yhdenlaasia elokuvia vaan tykkään monen eri kategorian elokuvista. Sama juttu musiikissa. Toki on sitte niitäki elokuvia joista en tykkää tai en esim. tykkää jazzista.
 
  • Tykkää
Reactions: ruuttis
vierailija
Nousukausi. Kotimaisen komedian klassikko. Sattui olemaan YLE areenan etusivulla, niin aloin taas katsoa ja on se vaan hyvä: https://areena.yle.fi/1-190344

Loistava näyttelijäkaarti ja Kerkko Koskinen näköjään säveltänyt musiikin, jota en aikaisemmin ollut huomannutkaan. Tarina on kaikessa yksinkertaisuudessaan loistava. Sen saisi varmasti myytyä Hollywoodiin uudelleenfilmatisointia varten.
 

Yhteistyössä