Eläisittekö hyvin 300 eurolla kaksi viikkoa?

  • Viestiketjun aloittaja "tiipii"
  • Ensimmäinen viesti
Meidän neljän hengen perheemme kyllä ostaisi työmatkoihin kuluvat bensat ja ruuat tuolla summalla, mutta yleensä meillä kyllä paljon enemmän kuluu rahaa kahdessa viikossa. Ihan jo siksi että ruokavalio onluomua ja monipuolista.
 
halipupu harmaana
No kyllä elettäisiin, koska ruokaan menee yleensä reilu 300 kuukaudessa eikä muuhun sitten oikeastaan menekään raha välttämättä, jos laskut on tuosta jo pois. Ja meitä on 4 henkeä ja on Hki asuinpaikkana.
 
"poikia3"
Mitä tuolla pitää kattaa? Meitä 5, rahat riittäisivät bensaan ja ruokaan sekä lapsen bussilippuun, miehen lippuun ei enää rahaa jäisi. Samoin hygieniatuotteet tuolla rahalla saisi hankituksi.
 
"tinttaiita"
me ei pärjättäisi, lapsia 3 ja aikuisia 2. Mulla menee jo viikossa bensaan 100e ja ukolla menee viikossa noin 70e, eli kahdessa viikossa pelkkään bensaan menisi 340e työmatkoihin...
 
"vieras"
[QUOTE="vieras";25322851]Ei pärjättäisi, mies käy syömässä joka työpäivä ja siihen jo menee 35e vähintään viikossa ja kauppaan menee vähintään 150e viikossa. 2+2 henkilömäärä.[/QUOTE]

meillä on sen verran fiksu mies että kuljettaa omat eväät niin säästää siinäkin jo hiukan. ja saa parempaa ruokaa mitä ne einekset ruokaloissa ja ravintoloissa.
 

Yhteistyössä