ei vitsikkä, menin sitten ja söin abc:llä vuohenjuusto broikkua

  • Viestiketjun aloittaja Viestiketjun aloittaja minä onneton
  • Ensimmäinen viesti Ensimmäinen viesti
Alkuperäinen kirjoittaja Blaaah:
No kyllä on saatavilla pastöroimattomia tuotteita ja graavikalaa ei pastöroida ikinä.. Todella typerää tuollainen lapsen hengellä/terveydellä leikkiminen.

ai ei kalaa pastoröidä? harmillista. enköhän puhunut niistä maitotuotteista kuitenkin.
 
Alkuperäinen kirjoittaja Huom:
Alkuperäinen kirjoittaja Petri:
Mitä eroa on jollain broilerin rintafileellä "hienossa" ravintolassa kuin ABC:llä?

Valkoinen pöytäliina ja pöydässä palava kynttilä?

Kyllä se niiin on, että monasti kokit ovat ihan sitä ja samaa tasoa molemmissa ja ABC:lla on ruuan taso jopa siksikin korkempi, kun se on tuoreempaa vaihtuvuuden vuoksi.

No jaa, eineksiähän sielläkin joskus tosin tarjotaan..

Kukin tavallaan. Minulle sen eron tekee se ympäristö. Jos huoltoaseman kahvio on juhlallinen paikka jollekin, se on ihan ok.
Sitä en kyllä ihan äkkiä menisi vannomaan, että ABC:lla ruuan laatu on parempaa ; )


Minua hieman jo ihmetyttää, kun ABC:lläkin näin nopsaan on otettu vuohenjuusto käyttöön ruokalistoilla. Yleensä olen tottunut pitämään sitä hieman parempien ihmisten lisäkkeenä ja perinteisestihän sitä on noiden parempien ravintoloiden listoilla ollutkin. Siellä tosin kielitaitoisten ihmisten vuoksi monasti chévre-nimellä.

Mitäköhän ne tuolla ABC:llä seuraavaksi keksivät kopioida hienommista paikoista, varmaan halloumin?
 
Alkuperäinen kirjoittaja tuohtunut:
Alkuperäinen kirjoittaja Huom:
Alkuperäinen kirjoittaja Petri:
Mitä eroa on jollain broilerin rintafileellä "hienossa" ravintolassa kuin ABC:llä?

Valkoinen pöytäliina ja pöydässä palava kynttilä?

Kyllä se niiin on, että monasti kokit ovat ihan sitä ja samaa tasoa molemmissa ja ABC:lla on ruuan taso jopa siksikin korkempi, kun se on tuoreempaa vaihtuvuuden vuoksi.

No jaa, eineksiähän sielläkin joskus tosin tarjotaan..

Kukin tavallaan. Minulle sen eron tekee se ympäristö. Jos huoltoaseman kahvio on juhlallinen paikka jollekin, se on ihan ok.
Sitä en kyllä ihan äkkiä menisi vannomaan, että ABC:lla ruuan laatu on parempaa ; )


Minua hieman jo ihmetyttää, kun ABC:lläkin näin nopsaan on otettu vuohenjuusto käyttöön ruokalistoilla. Yleensä olen tottunut pitämään sitä hieman parempien ihmisten lisäkkeenä ja perinteisestihän sitä on noiden parempien ravintoloiden listoilla ollutkin. Siellä tosin kielitaitoisten ihmisten vuoksi monasti chévre-nimellä.

Mitäköhän ne tuolla ABC:llä seuraavaksi keksivät kopioida hienommista paikoista, varmaan halloumin?


Tämä oli varmasti provo, eikö?
Eilen tajusin, että pidän itsestäänselvyytenä, että Alepassakin myydään halloumia. Ja myytiinhän siellä.
 
Alkuperäinen kirjoittaja tosifiksulaihajakaunis:
Alkuperäinen kirjoittaja minä onneton:
hyvää oli juu ja pala vuohenjuustoa oli jotenkin paistettu sellaiseksi käppänäksi siihen päälle, vaikka sisältä olikin kyllä ihan sitten vaaleaa...ja niitä oli vielä 2 palaa ( sekä broikkua että vuohenjuustoa) ja hyvillä mielin vedin naamaani.
Hääpäivää oltiin juhlimassa ostosreissun jälkeen.

Toivottavasti tuosta ei nyt mitään seuraa, sillä murheita on muutenkin jo mieltä mustaamassa:(


kiva juhlia hääpäivää ABC:lla...

oletko sä jotain sukua björnille ?
 
Alkuperäinen kirjoittaja tuohtunut:
Minua hieman jo ihmetyttää, kun ABC:lläkin näin nopsaan on otettu vuohenjuusto käyttöön ruokalistoilla. Yleensä olen tottunut pitämään sitä hieman parempien ihmisten lisäkkeenä ja perinteisestihän sitä on noiden parempien ravintoloiden listoilla ollutkin. Siellä tosin kielitaitoisten ihmisten vuoksi monasti chévre-nimellä.

Mitäköhän ne tuolla ABC:llä seuraavaksi keksivät kopioida hienommista paikoista, varmaan halloumin?

Rucolaa en ole pahemmin vielä ABC:llä bongannut
 
Alkuperäinen kirjoittaja kulinaristi:
Alkuperäinen kirjoittaja tuohtunut:
Minua hieman jo ihmetyttää, kun ABC:lläkin näin nopsaan on otettu vuohenjuusto käyttöön ruokalistoilla. Yleensä olen tottunut pitämään sitä hieman parempien ihmisten lisäkkeenä ja perinteisestihän sitä on noiden parempien ravintoloiden listoilla ollutkin. Siellä tosin kielitaitoisten ihmisten vuoksi monasti chévre-nimellä.

Mitäköhän ne tuolla ABC:llä seuraavaksi keksivät kopioida hienommista paikoista, varmaan halloumin?

Rucolaa en ole pahemmin vielä ABC:llä bongannut


Se ei oikein taida olla suomalaiseen makuun. Useimpien mielestä se on kitkerää ja pahaa. Itse kyllä pidän siitä, nam.
 
Alkuperäinen kirjoittaja kulinaristi:
Alkuperäinen kirjoittaja tuohtunut:
Minua hieman jo ihmetyttää, kun ABC:lläkin näin nopsaan on otettu vuohenjuusto käyttöön ruokalistoilla. Yleensä olen tottunut pitämään sitä hieman parempien ihmisten lisäkkeenä ja perinteisestihän sitä on noiden parempien ravintoloiden listoilla ollutkin. Siellä tosin kielitaitoisten ihmisten vuoksi monasti chévre-nimellä.

Mitäköhän ne tuolla ABC:llä seuraavaksi keksivät kopioida hienommista paikoista, varmaan halloumin?

Rucolaa en ole pahemmin vielä ABC:llä bongannut

ABC:n pizzoista löytyy jo rucolaa.
 
Pelko pois ap. Itse olen synnyttänyt aikana, jolloin sai syödä mitä tahtoi. Terveitä lapsia ovat. Stressisi ei ole hyväksi vauvalle, joten koita rauhoittua. Lämpimät onnittelut hääpäivän johdosta!

Hääpäivän ruokapaikkaa kommentoineet: haistakaa huilu! Typerää pahoittaa toisen mieltä entisestään!
 
Alkuperäinen kirjoittaja kulinaristi:
Alkuperäinen kirjoittaja tuohtunut:
Minua hieman jo ihmetyttää, kun ABC:lläkin näin nopsaan on otettu vuohenjuusto käyttöön ruokalistoilla. Yleensä olen tottunut pitämään sitä hieman parempien ihmisten lisäkkeenä ja perinteisestihän sitä on noiden parempien ravintoloiden listoilla ollutkin. Siellä tosin kielitaitoisten ihmisten vuoksi monasti chévre-nimellä.

Mitäköhän ne tuolla ABC:llä seuraavaksi keksivät kopioida hienommista paikoista, varmaan halloumin?

Rucolaa en ole pahemmin vielä ABC:llä bongannut

Tuollaisissa tuulipukukansan paikoissa se yleensä kulkeekin suomalaisella nimellään "sinappikaali".

Joka siis kuvaakin sen makua aika mainiosti..
 
Alkuperäinen kirjoittaja ei hienostelija:
Alkuperäinen kirjoittaja kulinaristi:
Alkuperäinen kirjoittaja tuohtunut:
Minua hieman jo ihmetyttää, kun ABC:lläkin näin nopsaan on otettu vuohenjuusto käyttöön ruokalistoilla. Yleensä olen tottunut pitämään sitä hieman parempien ihmisten lisäkkeenä ja perinteisestihän sitä on noiden parempien ravintoloiden listoilla ollutkin. Siellä tosin kielitaitoisten ihmisten vuoksi monasti chévre-nimellä.

Mitäköhän ne tuolla ABC:llä seuraavaksi keksivät kopioida hienommista paikoista, varmaan halloumin?

Rucolaa en ole pahemmin vielä ABC:llä bongannut

Tuollaisissa tuulipukukansan paikoissa se yleensä kulkeekin suomalaisella nimellään "sinappikaali".

Joka siis kuvaakin sen makua aika mainiosti..

En ole muuten koskaan nähnyt ruokalistalla sanaa sinappikaali. Ei kuulosta kovin herkulliselta...
 
Alkuperäinen kirjoittaja Huom:
Alkuperäinen kirjoittaja ei hienostelija:
Alkuperäinen kirjoittaja kulinaristi:
Alkuperäinen kirjoittaja tuohtunut:
Minua hieman jo ihmetyttää, kun ABC:lläkin näin nopsaan on otettu vuohenjuusto käyttöön ruokalistoilla. Yleensä olen tottunut pitämään sitä hieman parempien ihmisten lisäkkeenä ja perinteisestihän sitä on noiden parempien ravintoloiden listoilla ollutkin. Siellä tosin kielitaitoisten ihmisten vuoksi monasti chévre-nimellä.

Mitäköhän ne tuolla ABC:llä seuraavaksi keksivät kopioida hienommista paikoista, varmaan halloumin?

Rucolaa en ole pahemmin vielä ABC:llä bongannut

Tuollaisissa tuulipukukansan paikoissa se yleensä kulkeekin suomalaisella nimellään "sinappikaali".

Joka siis kuvaakin sen makua aika mainiosti..

En ole muuten koskaan nähnyt ruokalistalla sanaa sinappikaali. Ei kuulosta kovin herkulliselta...

Rucola kuulostaakin paljon hienommalta...:D
 
Alkuperäinen kirjoittaja ei hienostelija:
Alkuperäinen kirjoittaja Huom:
Alkuperäinen kirjoittaja ei hienostelija:
Alkuperäinen kirjoittaja kulinaristi:
Alkuperäinen kirjoittaja tuohtunut:
Minua hieman jo ihmetyttää, kun ABC:lläkin näin nopsaan on otettu vuohenjuusto käyttöön ruokalistoilla. Yleensä olen tottunut pitämään sitä hieman parempien ihmisten lisäkkeenä ja perinteisestihän sitä on noiden parempien ravintoloiden listoilla ollutkin. Siellä tosin kielitaitoisten ihmisten vuoksi monasti chévre-nimellä.

Mitäköhän ne tuolla ABC:llä seuraavaksi keksivät kopioida hienommista paikoista, varmaan halloumin?

Rucolaa en ole pahemmin vielä ABC:llä bongannut

Tuollaisissa tuulipukukansan paikoissa se yleensä kulkeekin suomalaisella nimellään "sinappikaali".

Joka siis kuvaakin sen makua aika mainiosti..

En ole muuten koskaan nähnyt ruokalistalla sanaa sinappikaali. Ei kuulosta kovin herkulliselta...

Rucola kuulostaakin paljon hienommalta...:D


No ei siellä ruokalistalla yleensä puhuta lehmästäkään, vaan härästä tai naudasta...
 
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Alkuperäinen kirjoittaja tt:
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Alkuperäinen kirjoittaja hei:
Alkuperäinen kirjoittaja Voi raukkaa:
Alkuperäinen kirjoittaja minä onneton:
Hääpäivää oltiin juhlimassa ostosreissun jälkeen.

:(

Huolestuttavaa minusta on se, että olitte ABC:lla juhlimassa hääpäivää. Aika ankeaa, sanoisin.


Täysi peesi! Oikeesti!

Lukekaa ennen kuin kommentoitte ja ennen kaikkea sisäistäkää lukemanne. Kiitos.

Sun pointti?

Rautalankaa idiootille: se, että ap tuossa selitti että kyse oli ex tempore kauppareissulla syömässä käymisestä, ei etukäteen suunnitellusta hääpäiväillallisesta. Siinä on ero. Meneekö sullekin jo jakeluun?


Sulla ei taida mennä:)
 
Alkuperäinen kirjoittaja Petri:
Mitä eroa on jollain broilerin rintafileellä "hienossa" ravintolassa kuin ABC:llä?

Valkoinen pöytäliina ja pöydässä palava kynttilä?

Kyllä se niiin on, että monasti kokit ovat ihan sitä ja samaa tasoa molemmissa ja ABC:lla on ruuan taso jopa siksikin korkempi, kun se on tuoreempaa vaihtuvuuden vuoksi.

No jaa, eineksiähän sielläkin joskus tosin tarjotaan..


Et ole tainnut hirveesti käydä ns. hienoissa ravintoloissa.
 
Alkuperäinen kirjoittaja Petri:
Mitä eroa on jollain broilerin rintafileellä "hienossa" ravintolassa kuin ABC:llä?

Valkoinen pöytäliina ja pöydässä palava kynttilä?

Kyllä se niiin on, että monasti kokit ovat ihan sitä ja samaa tasoa molemmissa ja ABC:lla on ruuan taso jopa siksikin korkempi, kun se on tuoreempaa vaihtuvuuden vuoksi.

No jaa, eineksiähän sielläkin joskus tosin tarjotaan..
'
Että sä oot tyhmä. Tasan tarkkaan ei ole samantasoinen kokki huoltarilla kuin jossain hienossa ravintolassa. Eikö tällaisesta tyhmyydestä voisi jo määrätä rikesakkoa!

 

Yhteistyössä