Ei tänäänkään tuulivoimaa ja siksi sähkö on tänäänkin erityisen kallista

vierailija
Vaikea uskoa todelliseksi syyksi, kun on lähes kesäkelit eikä lämmityskausi ole edes kunnolla alkanut.
Epäilen, että todellinen syy korkeaan sähkön hintaan on halu välillä rahastaa sähkön myyjillä!
 
vierailija
Sinä varmaan lämmität talosi öljyllä ja lataat akkusi bensalla
Kaksi varaavaa takkaa ja oman metsän puilla lämmitän. Ja kyllä molemmat autot kulkevat satoja kilometrejä pienellä bensamäärällä. Toinen auto on aina talvikauden seisomassa eli ei kuluta.
Sähkönkulutus saatiin pudotettua kolmannekseen ilmalämpöpumpun avulla. Talomme n 300 neliötä kuluttaa vuodessa n 14500 kWh sähköä.
 
vierailija
"Petja Pelli HS
7:00

Ympäristöministeriö jätti julkaisematta lähes valmiin selvityksen, jossa kerrottiin tuulivoimarakentamisen haitoista maakotkille.

Ministeriö oli itse tilannut selvityksen ja sitä oli kierrätetty kommenteilla.

Raportin suositusten perusteella osa maakotkien reviireille suunnitelluista tuulivoimaloista olisi voinut jäädä rakentamatta.

Ministeriö hautasi myös toisen selvityksen, jossa tutkittiin merituulivoiman vaikutuksia merilintuihin. Myös tuo selvitys oli kommenttien huomioimista vaille valmis."
 
vierailija
Ostakaa lisää sähköautoja, sähkölaitteita, polttakaa valoja ympäri vuorokauden, ladatkaa akkuja, peskää pyykkiä....
Niin että eläkää niin kuin länsimaissa normaalisti eletään? No niin teen. Ja jos meidän länsimainen energiainframme ei kestä tätä normaalia länsimaalaista elintasoa, asiasta vastuulliset pitää vangita ja tuomita rikoksistaan. Vähintäänkin potkut ja vahingonkorvaukset ovat paikallaan. Ei tällaista kyvyttömyyttä saa sietää vuositolkulla, vaan korjaavat toimenpiteet tulee tehdä heti. Eli Suomen tapauksessa n. 10 vuotta sitten.
 

Yhteistyössä