Ei ollut katu.jengiläinen, ei ollut lapsen.raiskaaja- hovioikeus kumosi Milan "Milly" Jaffan syytteet, saamassa ennätykselliset korvaukset!

vierailija
Rasismia oikeuslaitoksen alaportailla, lähes aina kun p a k o l a i n e n tuomitaan alioikeudessa niin hovioikeus toteaa sittenkin syyttömäksi!

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000010523682.html

Milan Jaaff tulee saamaan vielä paljon isommat "koppikorvaukset" kuin irakilaiset is.is- kaksoset jotka mur.ha.sivat 5000 kristittyä kristittyjen kansanmur.hassa Irakissa!
Nuo IS.is- veljekset joista levisi kaulankat.kaisuvideoita saivat vain miljoonan jouduttuaan rasismin uhreiksi Suomessa

Julkisuus ollut Milan- pojan tapauksessa massiivista ja poikkeuksellisen törkeää. Syytön julistettu syylliseksi kaikkeen mitä p a k o l a i s i s s a ja muslimeissa pelätään; syytetty katu.jengin johtajaksi, sarjarais.kaajaksi, ryöstäjäksi, lapsenrais.kaajaksi, huu.mekauppiaaksi sanomalehtiä ja televisiota myöten, täysin syytön mies!

Rasistinen veitolakin hiljensi ohjelmastaan syyttömänä vankilaan tuomitun ruskean rasismin uhrin mahdollisuuden puolustaa itseään.

Oikeusoppineet arvioineet että Yaaffan saama korvaus summa tulee nousemaan ylös aina 10 miljoonaan euroon (ja lisäksi Suomelle tulossa nuhteet Euroopan ihmisoikeustuomareilta!)

Voiko enää asua Suomessa tuon julkisuuden jälkeen vai palaako Irakiin rikkaana miehenä? Jos haluaa vielä räpätä niin nyt ainakin rahaa ostella ferrareita musiikkivideoihin!
 
vierailija
Maailman korruptoitunein maa, ei ihme että tänne on tulijoita. Meillä osataan hemmotella ja olla vieraskoreita. Ihme ja suuri ilo että korkeakulttuurin edustajat ovat keksineet tämän maan ja hyväksi havainneet tänne pesiytyä ja tuomaan muitakin.
 

Yhteistyössä