Ehdotuksia sopivista lomakohteista 1,8 v. lapselle

Ollaan suunnittelemassa elokuulle lomareissua, ihan tänne kotosuomeen ja aateltiin, jos jossain lasten "peuhamaassa" tms. käytäis samalla tytön iloksi. Mitä paikkoja on, missä olisi tekemistä 1,8 vuotiaalle?? Itsellä tulee mieleen vain muumimaailma... KErtokaapas te viisaammat! Ja kertokaa myös, missä kyseiset paikat sijaitsevat.
 
oikeastaan tuonikäinen ei vielä mitään ihmeellisyyksiä tarvitse. Joku muumimaa tai Jyväskylän Viherlaakso jossa on se nalle (apuva mikä nalle se nyt olikaan) JOS lapsi jo nuo sadut tuntee. Mutta ne hahmot voi olla myös lapselle pelottavia. Joku leikkipuisto keinuineen ja liukumäkineen on jo jotakin tai joku eläinpuisto, ihan kotieläinpuistokin jossa voisi esim vuohelle ruohoa syöttää tms. mieluummin niin ettei lapsen päivää liikaa ohjelmoi,lapsen on ihan hyvä olla kun ei ole liikaa kiirettä ympärillä.
 
Alkuperäinen kirjoittaja Tämätyttö:
Vesipuisto Veijari Saarijärvellä. Siellä on paljon kotieläimiä, pomppulinnaa ja trampoliinia eri ikäisille, uimaankin pääsee.
Vau, siellä on mahtava akvaariokin =) kävin googlettamassa. Kiitos vinkistä! Tuo vois olla yksi vaihtoehto. Osaatko kertoa, mihin saakka sitä pidetään kesällä auki? sitä tietoa en löytänyt...
 
mirri
Alkuperäinen kirjoittaja Tämätyttö:
Vesipuisto Veijari Saarijärvellä. Siellä on paljon kotieläimiä, pomppulinnaa ja trampoliinia eri ikäisille, uimaankin pääsee.
onko siellä vielä kaikki ne jutut mitä netissä mainostetaan? Kaveri kertoi käyneensä siellä ja eläinten paikkoja oli paljon, mutta tyhjää täynnä..
 
Ehdotan, että valitsette teille aikuisille mieluisan kaupungin (matkaa max 2h) ja hyvän hotellin. Kivoja hiekkaleluja mukaan ja paljon aikaa. ulkoilette leikkipuistossa kaikessa rauhassa, uitte hotellilla tai kylpylässä, nukutte päiävunet porukalla, syötte hyvin..... Joka kaupungista löytyy pienelle sopivaa touhua. Pitäkää hauskaa.
 

Yhteistyössä