"Aino"
Rupesin tässä miettimään tuota tehotuotettujen eläinten kohtaloa ja eihän se kiva asia ole ollenkaan. Mieleeni kuitenkin heräsi kysymyksiä.
Millaisisissa oloissa luomulihaksi tuotetut eläimet kasvavat?
Millainen tarjonta luomulihaa (broileria, nautaa, porsasta) on kaupoissa?
Kuinka paljon Suomessa on tiloja, joilla kasvatetaan eläimet luonnonmukaisemmin?
Saako Suomesta broileria, joka ei olisi pilattu geneettisellä muuntelulla?
Kuinka voisin syödä lihaa eettisemmin?
Millaisisissa oloissa luomulihaksi tuotetut eläimet kasvavat?
Millainen tarjonta luomulihaa (broileria, nautaa, porsasta) on kaupoissa?
Kuinka paljon Suomessa on tiloja, joilla kasvatetaan eläimet luonnonmukaisemmin?
Saako Suomesta broileria, joka ei olisi pilattu geneettisellä muuntelulla?
Kuinka voisin syödä lihaa eettisemmin?