Clomittaret 2014

HeipäHei!!

Vauvatoivoiselle voimahalit! :hug:

Inessa: Mulla vasta eka kierto jossa käytän menopuree ja letroja samaan aikaan. Luulen osttain sen johtuvan ainakin siitä että koska mulla on pcos niin ettei ne heti alkais kaikki kasvaa siel täysil ni alussa otan letroja ja lopussa mp:tä ...

Majlen83 Tsempit tulevaan, itsellä oli myös samankaltaisia ultrakuulumisia=)

ON: uus ultra oli tänää kp15. 2 johtofollii 18mm ja 15mm. Huomen illalla olis tarkoitus pregnyl pistää.. Kivoja ultrakuulumisia siis..vaikka en voi sille mitään että olen niin pessimisti edelleen :D
 
hipsu toivottavasti kystä poistuu itsestään eikä enää kasva ja mieluusti niin ettei tarvii leikkausta ja oisitte pian taas keimeissä mukana..

vauvatoiveinen pahoittelut suruunne.. käsitelkää suru yhdessä ja käyttäkää se aika kun siihen menee.. :hug:

inessa toivottavasti tätsä tulee pian pääset tänne meidän kans piinailemaan :)

äiti74 sit peittoi heiluttelemaan ja toivotaan kaksi viivaa parin viikon päähän.. :)

maljens onnea hyvistä ultrakuulumisista ja nyt sit peittoi sinnekin heiluttelee ja toivotaan plussa puhureita maaliskuuhuun.

kaathy sinne kans peitto puhureita.. nyt onkin monta piinailijaa samassa syssyssä :D

chiligailen ole soittanut tyksiin.. meinasin odottaa aamuun ja kattoa tilanne.. eilen tuli illal sellainen näköhäiriö pieni mut ei ne oo nyt sit tullut kuin pimeällä esim tuun ulkoa sisälle niin tai toiste päin niin hetkellinen häiriö. lämmöt nousi illal 37 pintaan mut aamulla mitattuna 36.3 joten tuskin mun tarvii ihan huolestua..varmaan koitan soittaa tyksiin varmistuksen mut tuskin aihetta huoleen on.. äsken mitattuna oli siel 37.0 tai sit en soita.. raskaustesti oli eilen illal nega. varmistin.. kerro sinä soitanko vai en :D
 
Viimeksi muokattu:
Moon stars: Eikös siihen just kuuulunu näköharhojen lisäksi tuo lämpöjen nousu. Yritys10 oli ne lämmötkin korkeella. Hyvä et sulla laskenut niin eiköhän tuo mene tuolla ohi, mut seuraile.. :hug:

Täällä on nyt niin moni peittoja pöllyttelemässä et KATEEX KÄY, ku me ei saada pöllytellä ku simpat pitää säästää inssiin ja jollain tyhmällä katetrilla sit vaan sisään, no koita nyt siitä nautintoa ottaa :LOL: JOTEN KADE kuin vihreä keräkaali... :D
Kertokaa ny vielä et on nautinnollista niin ... :headwall: :headwall:

hehehe, ei vaan ONNEA KAILLE ja rakkaita talletuksia huolella.

Kaathy: Loistavia ultra kuulumisia follien puolelta, kyl Menopur vaan on :heart: ja laittaa elämää liikkeelle sisällä, vaikkakin sormet verillä välillä pistetään. :LOL:
 
moon stars: en minäkään usko, että mitään vakavampaa, jos on vain muutaman kerran ihan hetkellisesti tullut jotain näköhäiriötä. Ja eihän sitä tiedä onko se lääkkeet vai jokin muu.

Mutta yhden sivuoireen olen taas älynnyt clomeista. Rinnat (erityisesti nännit) ei ole nyt taukokierrolla yhtään kipeät. Clomikierroilla on aina alkanut kipu 2-3 päivää ennen ovista ja kesto n. 4 päivää. Onko kukaan muu törmännyt tälläiseen (vaikkakin ovulaatio on clomeilla ollut vasta kp14, kun nyt on kp12 ovisplussa, et ne ehkä vielä voi kipeytyä....)
 
Heips!

Jos tänään kirjoittelisin tänne hieman rauhallisemmin ja jättäisin tuon panikoinnin :)

Vauvatoiveinen: Pahoittelut kokemastanne :heart: Kenenkään ei saisi joutua kokemaan vastaavaa. :hug: Paljon, paljon voimia nyt teille.

Hipsunpöpsy: Voihan olla vielä, että ovulaatio on edessäpäin. Jaksat nyt vielä testailla muutamat päivät? Toivotaan myös, että tuo kysta häviäisi itsestään. Minullakin on ollut muutamaan otteeseen ongelmaa mokomien kanssa, mutta ovat hävinneet onneksi aina.

Miyaka ja Ambrosia85:
Tuhannet onnittelut plussasta!! :flower: Pidetään peukut ja varpaat pystyssä, että kaikki menee hyvin!


Kaathy: Ultran tulos kuullostaa todella hyvältä! Nyt vaan tikuttelet ja talletuksia tiuhaan, niin josko se nyt tärppäisi! :)

Moon star, Mailen83 ja Chiligail: Soitin tänään aamulla poliklinikalle ja kerroin lämmöstä, niukasta vuodosta, negasta r-testista yms... Lääkäri meinasi kuulemansa perusteella, että kaikki on hyvin. Tuo hyperstimulaatio ei onneksi voi kuulemma olla kysessä, koska minulla ultrattiin vain 1 follikkeli kp 12. Täytyisi olla kuulemma paljon enemmän. Eli huh hah hei, back in the game :) Onko moon star sinua ultrattu, kuinka monta munasolua siellä kehittyy?

Mukavaa tiistaita naiset!
 
yritys10 minulla oli silloin kp13 ultrassa niin yks munasolu kooltaan 20mm ja ovis oli kp15. limis tuolloin ultratessa 6mm. onko noi ok?

en oo panikoinut voin sit vuodon taas tulessa niin soittaa tyksiin ja samal sanoo noist näköhäiriöistä
 
Heippa!
Tuolta toisesta ketjusta tulin vain Letrozolien/femarien puolesta puhumaan. Usein letrot/femarit on Clomifeneja paljon siedetympiä, eli sivuvaikutuksia esiintyy vähemmän. Limakalvoakaan ne eivät ohenna kuten clomeilla käy. Hintaakin letroille tuli vaivaiset 15€/100kpl. Letrot/femarit eivät myöskään kerry elimistöön eli taukokierrot ei ole sen takia tarpeen. Jos esim kp10 ultrassa ei näy johtofollia voi tabletteja ottaa lisää samaan kiertoon kunnes johtofolli on kasvanut, ei tarvitse odottaa seuraavaan kiertoon.

Näin mulle lääkäri perusteli letrozolien paremmuuden, ei toki pidä yleistää. Kaikki lääkkeet ei toimi samalla tavalla kaikilla. Jos clomit ei sovi itsellesi etkä koe saavasi niistä apua suosittelisin rohkeasti kysymään vaihtoehtoista lääkettä, vaikka sivuvaikutuksia liioittemalla silloin lääkärit helpommin suostuvat vaihtamaan lääkkeitä.

Plussatuulia ja tsemppiä kaikille tasapuolisesti. Toivottavasti tästä sepustuksesta oli edes jollekin teistä apua!
 
  • Tykkää
Reactions: Hipsunpöpsy
Heipähei. :)

Kyllä on piinaavaa tää menkkojen odottelu.. tänään on jo kyl alavatsaa jomotellut siihen malliin että eiköhän huomenna tai viimeistään keskiviikkona hanat aukee :D Aikaisemmin on mennyt 3-5 päivää teroista menkkojen alkuun, eli eipä tässä tosiaan auta muuta ku odotella..

Kaathy: Mulla on kanssa todettu pco-tyyppiset munasarjat, mutta silti ei ollut puhetta, että ottaisin jotakin muuta lääkitystä "alle"..

Mulla kokeiltiin clomeja 3 kiertoa viime keväänä + kesätauon jälkeen elokuussa. Ovis oli kahdessa kierrossa noista ja follit oli ihan ok mutta limis oli tosi ohut ja sen takia siirryttiin menopuriin.. Meillä tosiaan on ollut nyt puolisen vuotta taukoa aiemmista hoidoista kun koettiin tosi raskaana siirtyä tablettihoidosta piikityksiin (eikä tää mun piikkipelko auttanut yhtään asiaa). Meille tuli elokuussa täyteen 8 vuotta toisen lapsen yritystä (esikoinen syntynyt 12/2005) ja jotenkin kun sitä pani kaiken toivonsa clomeihin, niin varsinkin ton pitkän yritysajan jälkeen negat iski todella kovaa.. Mutta nyt ollaan vihdoin taas ryhdistytty ja päätetty, että nyt tehdään kaikki mahdollinen, että saataisiin pikkuinen aluilleen - kyllä sitä on niin kauan jo kaivattu.. :)

Chiligail: Toivotaan, että mullakin menopur toimisi yhtä hyvin :) Tsemppiä inssiin!

Meillä on tehty sperma-analyysi viime vuoden keväällä. Tuloksena teratozoospermia, normaalimuotoisia siittiöitä vaan 3%. Poliklinikalla olivat kuitenkin sitä mieltä, ettei tosta pitäisi olla mitään suurempaa haittaa raskautumiselle koska kuitenkin määrä ja liikkuvuus oli normaaleja..
 
inessa: juu en sit itsekkään varmaks kaikkia syitä tiedä mutta lekuri snonu et mul on vilkkaan näköiset munasarjat, eli pelkääet sielt ykskaks kasvaaki liian monta yhtäaikaa. Ei sulla noita letrozoleja oo ollu? mäkin sain ne ku on ollu aina vähä ohut limakalvo..ku onhan ne esim. edullisiampiakin ku piikit:)
 
Hyvä, että et stressaa enää Yritys10. Se ei näissä hommissa ole hyväksi :) Nytkö kohta sitten bongaillaan taas ovista?

Chiligail: Pitääkö teidän nyt koko tämä viikko säästellä sinne inssiin?? Miten se nyt käy yhteen sen kanssa, että simpat pysyy hyvinä kun 2-3 kertaa viikossa heilutellaan peittoja... eiks simppatestissäkin ole, että max 5 päivää, mutta vähintään 2 päivää edellisestä talletuksesta...:O

Kiitti Jadelyn infosta noiden lääkkeiden suhteen, pistetään korvan taakse. :)

Inessa: Aika kauan olette kyllä yrittäneet toista. Ehkä se inssi kuitenkin olis hyvä koittaa? Pääseehän siitä takaisin lääkehoitoihin jos se kokemus ei ole mukava. No tulevat isät tietenkin mieluiten hoitavat yritykset luonnollisin keinoin, ehkä heitäkin pitää kuunnella.

ON: ovisviiva on miltei poistunut. Edellisyönä siis vihlaisi ja eilen koko päivän kipeä. Mites voiko se munasolun irtoaminen kestää koko päivän, vai voiko se kipuilla irtoamisen jälkeenkin ?? :confused:
Labratuloksia sain ja annoin uuden verinäytteen sitä AMH:ta varten. Prolaktiini 82. Vähän alhaiselta tuo kuulostaa mutta en tiedä tarkoittaako alhainen mitään, yli 500 ei saa olla. Jostakin netistä luin viitearvot 102-496. Ehkä tuosta syystä ei viimeksi maidontuotanto vastannut kysyntää?? Muut arvot oli FSH 8.2 (KP6) ja E2 0.2. Ainakin ne on viitearvoissa, muuta ei ole sanottu. :confused:

Nyt sitte vaan piinaillaan : /
 
Ambrosia85 Onnea!! Kyyneleet silmissä luin jo blogistasi uutiset :heart:

vauvatoiveinen Pahoittelut :hug:

ON: Varasin ensi viikolle gynen. Nyt jo mietin perunko sen vaiko enkö. Aika koville otti jo kertoa työterveysläkäkärille ongelmista... Toisaalta huojentavaa, jos saadaan asiat eteenpäin, mutta toisaalta pelottaa ihan kamalasti mahdolliset tuomiot yms... :attn:
 
Onpa täällä tapahtunut paljon iloisia ja surullisia uutisia lyhyessä ajassa.

Vauvatoiveinen surullista kuulla menetyksestänne. Paljon voimia ja pärjäämisiä!

Miyaka ja Ambrosia85 Onnea plussasta! Ja toivottavasti ambro saat parisuhteesi myös kuntoon.

Äiti seiskanelonen Toivottavasti tärppää tällä kertaa!

Majlen83 tilanteesi kuulostaa hyvältä! Tsemppiä ja tärppejä!

Chiligail Meilläkin oli samanlaisia tuntemuksia ennen inssiä eli odottamista ja odottamista. Mutta onneksi heti inssin jälkeen saa peuhata lakanoissa niin paljon kuin haluaa :D
 
Miyaka: Onnea :heart: - pitkä odotuksenne palkittiin!!

Ambrosia: Onnea :heart:. Sun kanssa en ole samalla palstalla pitkään ollut mutta teidän kokemuksenne viime keväänä sai minutkin muutaman kerran kyyneliin. Olette kovia joutuneet kokemaan, ja olisi ihme jos elämä olisi yhtä ruusuilla tanssimista tuon jälkeen. toivon kovasti että saatte asiat kuntoon miehesi kanssa, tai jos jatkatte eri teillä, niin onnea matkaan! Asioilla on aina tapana järjestyä. Itse suosittelen aina ainakin kokeilemaan esim pariterapiaa, koska mitään hävittävää ei ole!!!

Vauvatoiveinen: Olen kovin pahoillani. Ei edes oikein tiedä mitä sanoa. On tämä niin epäreilua välillä :'(

ON: Täällä ollaan kanssa vasta kuudennelle viikolla eli lähiviikot näyttävät päästäänkö "kriittisen" 3kk yli turvallisesti. Yhden digin tein vielä 3 vkoa oviksesta ja se näytti 3+, ja oireetkin viittaavat kai "hyvään suuntaan". Ei auta kun odottaa ja toivoa parasta.

Tsemppiä kaikille tasapuolisesti ja onnea yritykseen!
 
Hei taas,

Ja onnea Ambrosia85 ja Miyaka :heart:

Vauvatoiveiselle suuren pahoittelut :hug:

Kyselin jo tuossa aiemmin neuvoa, mutta nyt mut vois lisätä tännekin listalle näillä tiedoilla:

Ricardina......2/?......ya11/2013........1.C..........30v, pco, 1.lapsi

Vähän taustoja: kuparikierukka poistettiin 4kk sitten, kierrot ovat aina olleet pitkiä ja epäsäännöllisiä ja munasarjat pco-tyyppiset. Näistä syistä hakeuduttiin tutkimuksiin lähes heti yrityksen alettua, kun eka kierto venyi lähes 3kk mittaiseksi. Ilmeisesti en ovuloi luonnostaan, joten yk2 alussa otettiin verikokeet (lh/fsh, prolaktiini, kilpparit) jotka kaikki ok ja nyt kolmannesta kierrosta aloitetaan clomit. Mies käy myös varmuuden vuoksi tsekkauksessa. Huomenna olisi tarkoitus ottaa eka tabletti, eka folliultra varattu kp14 ja vähän jännittää =)
 
Heips.

Taisi olla hyötyä tuosta valitusvirren rustaamisesta tänne, koska alkoihan ne menkat tänään :D eli siis kp 1 ja josko sitä listalle pääsisi? :)

Inessa_.............1/?...............mp+pr.........pco, keliakia, 2.lapsi, 28v

[En oikein tiennyt mitä tohon yrityksen aloitus-kohtaan laittaisin.. alunperin on tosiaan aloitettu reilu 8 vuotta sitten, mutta monta vuotta meni tjottaillen ja ihan luomuna (lähinnä opiskelujen takia), tutkimuksia on tehty v. 2012 alkaen ja hoitoja sit sen jälkeen...]

kaathy: ei ole koskaan edes ehdoteltu letrozoleja, liekkö ajatelleet että parempi mennä suoraan piikkeihin ku meillä tosiaan tota yritystä takana jo useampia vuosia..

ON: Soittelin aamulla polille ja siellä olivat sitä mieltä että menopurilla nyt mennään. Pistäminen pitäisi aloittaa kp5 (en tiiä yhtään miks viime syksyn papereissa luki kp2 :O), eli sunnuntaina. Ultran varasin kp 10, eli ensi viikon perjantaille. Kuulemma silloin pitäisi jo näkyä miten lääke on lähtenyt vaikuttamaan.. ajattelin silloin samalla kysellä mahdollisuudesta inssiin jo tähän kiertoon ja myös lugesteronista loppukiertoa varten - ei kai niistä mitään haittaakaan olis...

Äiti seiskanelonen: Mulla ei tosiaan vielä ole kokemusta noista lugeista, mutta itse en ottaisi taukokierrossa.
 
Clomittaret 2014
Keskiviikko 26.02

Nimi___________kp________YA/YV______hoitokerta__muuta
Karmini.............25/28-30......ya07/2013........4.c..................2.lapsi,26v.
Mintikka............24/30-38......ya11/2012........4f+1.ins+l.......1.lapsi
Hannuliini..........22/30-40......ya08/2011.........m...........pco, 1. lapsi,25v.
Tiuhti^..............20/32-40.....ya10/2011.........tk..........................
Kais...................20/27..........ya2006..............c.......1.lapsi,siitt.häikkää,37
Siiri84................19/25-32.....ya08/2013........tk...............1.lapsi, selitm.,29v
Heluna82...........18/?............ya06/2013.........1.c........1.lapsi, siit.häikkää,31 v
Kaathy..............16/33-?........ya2012.............lz+mp............pcos,27v
Majlen83...........14/30-100....ya06/2013........lz+mp............1.lapsi, pco,30v
Ellie_88.............14/26-27......ya02/2013........t+c..............1.lapsi,ovulaimatt
Äiti74................13/28...........ya05/2012........tk...................2.lapsi,40v.
Chiligail.............07/29...........ya08/2012...mp+pr+1.ins+l....siit.häikkää,35v.
Moon stars........07/30-53......ya08/2011........6.c..................1.lapsi,27v
Yritys10............06/27-30......ya11/2012........2.c+l...............1.lapsi,30v
Kuumeilija87.....06/36...........ya01/2013........f+pr+l............pco,1.lapsi,26v.
Ricardina..........02/?.............ya11/2013........1.c..........pco.1.lapsi,30v.
Inessa..............01/?.............ya01/2012........mp+pr...pco, keliakia,2.lapsi,28v.


c=clomit, a=anazol, f=femar, g=gonal-F, m=metut, pr=pregnyl, o=ovitrelle, pri=primolut, pu=puregon, t=terot, mp=menopur, ins=inseminaatio, irr=irrotuspiikki, l=luget, de=depot laastari, s=supercur, lz=letrozol, x.lapsi=monennesta haaveillaan, selitm.=selittämätön lapsettomuus, pco(1/2)= pco toisella puolella, pk=pitkät kierrot, ovl=ovuloimattomuus, tk=tauko
Tauolla/taustalla/kadonnut
Marjis, Suann, Marke, Malla84, Melody89, Miukula, Hipsunpöpsy


PIINAILIJAT JA JÄNNÄPÄIVÄT
Mintikka..................dpo 07
Äiti74......................dpo 01
Majlen83.................dpo 00/ 11.03.2014

dpo=day(s) past ovulation, dpo-1=plussa ovistestiin, dpo0=ovispäivä, dpo1=päivä oviksen jälkeen jne. jännäpäivä= raskaustestin tekopäivä



:heart: PLUSSANNEET :heart:

Helmikuu:
Ambrosia85........plussa24.02.2014....ya10/2010....tauko.....la04.11.2014
Miyaka................plussa22.02.2014...ya2010.........metut....la30.10.2014
Penni79..............plussa15.02.2014....ya01/2013.....1.c.....la 25.10.2014
Tammikuu:
seemi...................plussa.03.01..................taukokierrolla tärppi, pco, 1.lapsi
vauvatoiveinen.....plussa.21.1......................la04.10.2014/kkm 02/2014
Vastavirrassa.......plussa.25.1......................la04.10.2014/1.lapsi

Plussanneet Clomitteret - pinkka
http://kaksplus.fi/keskustelu/lapsen-saaminen/odotusaika/2266091-clomittarien-plussaketju-lapsettomuushoidoista-plussanneet-a//
Clomittarien aikaisemmat pinot
http://kaksplus.fi/keskustelu/lapsen-saaminen/lapsettomuus/2222299-clomittaret-2013-a/
http://kaksplus.fi/keskustelu/lapsen-saaminen/lapsettomuus/2072054-clomittaret-2012-a//


Päivitys pyynnöt PUNAISELLA
Ohjeita listan päivitykseen:
1) Hae viestiketjun viimeisin viesti, jossa päivitetty lista.
2) Klikkaa ko. viestin (listan) alapuolelta "LAINAA"
3) Listan alapuolelle avautuu uusi muokattava lista. Poista lainausta osoittavat hakasulut edellisen päivittäjän nimi nimimerkkilistan alusta ja lopusta (QUOTE). Siis kaikki se joka on ekojen ja viimeisten hakasten sisällä!
4) Voit esikatsella muokkaamaasi listaa, kun klikkaat painiketta "muokkaa ja esikatsele".
5) Sitten lopuksi painat, "Lähetä". Näin voit halutessasi päivittää joko koko listaa tai omalle kohdallesi omia tietojasi aina halutessasi.
Päivittäjät: moon stars, ja Chiligail
 
Viimeksi muokattu:
Lista päivitetty.

Äiti74: Kyl mäkin pitisin ihan tauko kierroksen kaikista hormooneista, vähä tasaisin ja sit taas... Malttia malttia. Verikokeen tuloksista päätellen kuitenkin kaikki ois ok. Ei mitään hälyyttävää.

Inessa: Mä luulen et sun tauon jälkeen aloittavat Menopurin varovasti, ettei sit tule liikaa niitä folleja. Mulla kans eka kierros mentiin 5 kp pv pistely aloitettiin ja nyt tää toinen kierto aloitettiin 2 kp ja tähän tulee sit se inssi mikäli kaikki vaan saadaan natsaamaan.

Ricardina: tervetuloa. :hug:

Penni: kivoja uutisia nyt vaan lisää tarroja ja liimoja... peukut

Mintikka: kyllä juu inssin jälkeen sit käytetään tilaisuus hyväksi ja varmaan n. 5 vrk ennen inssiä kanssa. Pakko ku hormoonit jyllää ja toi mies on kuin kreikan jumala, niin komea, ja minä itse afrodite ..:LOL:, huoh (hormoonit tosiaan panee vilinää...)

että tällaista täällä.... =)
 
  • Tykkää
Reactions: Äiti seiskanelonen
Äiti74: Kyllä mäkin ehkä tauon pitäisin. Varsinkin jos epäilet ovulaationkin tulevan niin eiköhän ne menkatkin sitten tule jos tärppi ei käy.. Lähinnä tuli vain mieleen ettei kierto pitene. :)

Vauvatoiveinen: Pahoittelut :hug::heart:. Elämä on joskus niin epäreilua :'(.

Ambrosia85: Onnea kovasti ja toivottavasti asiat järjestyy :heart:

ON: Oon miettinyt sitä julkiselle siirtymistä. Ensinhän tietysti täytyy se lähete pyytää. Mutta kysymys siis kuuluu että te jotka ootte aloittaneet yksityisellä ja siirtyneet julkiselle niin ootteko saanut jatkaa yksityisellä siihen asti ovulaation induktioita kun aika ensikäynnille on tullut? :)
 
  • Tykkää
Reactions: Äiti seiskanelonen
Kuumeilija87: Itse en ole käynyt kuin julkisella, mutta toisesta keskustelusta bonganneena, niin osa on käynyt yksityisellä sen aikaa, jopa inseminaatioissa kunnes julkiselle on päässyt sisälle. MUTTA, julkiselle ei kuulemma kannata huudella että on esim. julkkisen taukokierron aikana käynyt myös yksityisellä, jotkut lekurit ottaneet nokkiinsa. Kysy siis yksityiseltä lääkäriltäsi mitä on mieltä.
Mielestäni ei ole mitenkään kyseenalaista vaikka yksityisellä käytkin vähä ottaa roppia, sinä aikana kun lähete.

Kaathy: onnistuneita talletuksia ja sit tarrailuja... Päivitän sut piinailijaksi.

ON: ei mitään uutta, tylsää odotusta. Onneksi viikonloppu tulossa ja kaikenlaista pientä hauskaa. Huomenna folliultra. JEES
 
Kiits Chiligail, tsempit sulle myös huomiseen ultraan!!=)

Aloitin tossa syömään taas tauon jälkeen foolihappoa ja lukasin jostain et se "pitäis" alkaa ottaa jo 3kk ennen raskausyritystä et se vaikuttais mihinkään...en sitte tiiä, mut höh jos näin. Parempi myöhään kun ei milloinkaan, varsinki jos ei nyt oo hetkee tärppäämässä:whistle:
 
Vauvatoiveinen jaksamista teille molemmille,on varmasti raskasta aikaa nyt :hug:

Onnea Ambro ja Miyaka!! On se sullakin Ambro ollu hankala taival,toivotaan et nyt tämä pieni jaksais loppuun asti :heart:

Tänään oli poli käynti ja jos ei tässä lopussa ihmettä tapahdu niin ensi kiertoon lisätään clomien lisäksi inssi..hui :O..ihmeeseen en siis usko mutta pitää se nega silti varmaan testata..
 
Ricardina: Onko sulla aina ollut kuparikierukka vai joskus e-pillerit? Itseäni on harmittanut e-pillereiden lopettamisen jälkeen se, kun en tunne kiertoani ja siksi hakeuduinkin nopeasti hoitoihin. Kiertoni on epäsäännöllinen. Ennen e-pillereitä en seurannut kiertoani, ja nyt en tiedä ovuloinko luomusti lainkaan. Ilmeisesti menkat voi tulla vaikkei ovuloi.

Chiligail: Tsemppiä inseminaatioon, tule sitten kertomaan fiilikset.

Kuumeilija87: itse ajattelin ensin, että aloitan yksityisellä, ja siirryn julkiselle heti kun saan ajan. Noh, nyt tuli tieto, että aika julkiselle on maaliskuun alussa. Peruin sen, sillä päätin, että jatkan ainakin hormonihoitoja yksityisellä. Katsotaan sitten, jos pitää mennä kalliimpiin hoitoihin, eli koeputkihedelmöitykseen. Tämä yksityinen klinikka on työpaikkani vieressä, vastaanottokäynnit saa aamuihin, eli tähän saakka olen käynyt ennen töihin menoa ultrassa ym., näppärää.

ON: siirryin punaviinihoitoon, eli lasi punkkua päivässä vilkastaa verenkiertoa ja edesauttaa kiinnittymistä. Greippimehu loppui eilen. Onneksi, olin jo hieman tympääntynyt siihen:) Nyt tuntuu, etten uskalla testailla dpo-päivien kasvaessa, vaan yritän odottaa vähintään dpo13!
 
Viimeksi muokattu:
  • Tykkää
Reactions: Chiligail

Yhteistyössä