Carena easy vai Emma BMX?

Alkuperäinen kirjoittaja Ryysyrannan rinsessa:
Alkuperäinen kirjoittaja feger:
Meillä on nuo Carena Easyt, enkä voi suositella niitä kelleen.
Miksi?
Ne on sellaiset rimpulat, tuntuvat hajoavan käsiin. Meiltä irtosi kerran rengaskin kesken matkanteon, olisi voinut käydä vaikka kuinka hullusti.
Lisäksi se vaatii jatkuvaa rasvausta, rattaat kitisevät.
Tavarakori on todella olematon. Kokoontaittaminen ei aina onnistu käden käänteessä, kun ne kääntyvät etupyörät jää jotenkin sen tavarakorin kanssa jumiin.
 
piippi
Meillä on Carenan easyt, ollut käytössä 2008 loppuvuodesta. Pyörivät autossa matkarattaina ja käyttö on aika satunnaista. Oletin niiden kääntyvän helpommin ja pienemmässä tilassa. Meidän eturenkaat on aina olleet tosi huonot, eivät käänny ja puoltavat kovasti. en ole jaksanut myyjälle reklamoida ja kun ratailla alkaa ikääkin olla, niin ajattelin nyt rasvata ne ekaksi ja sitten viedä jonnekin polkupyörhuoltoon. Jos ne osasi niille etupyörille jotain tehdä... Meidänkin rattaat nitisevät jostakin... Ja jos renkaat kastuvat, niin nitinä on järjetön!

Plussaa on iiiiiso tavarakori (uudessa mallissa näytti olevan pienempi) jota on helppo käyttää. Pitkä istuintila, eli aika isokin lapsi mahtuu siinä vielä nukkumaan ja kun selkänoja menee niin alas, niin aloitin käytön jo todella pienellä vauvalla. Menevät helposti pieneen tilaan ja kasaaminen on helppoa. Emmasta mulla ei ole mitään kokemusta.
 
käyttäjä
carenoiden suurin vika lienee nitinä ja natina, eli rasvata saat niitä pyöriä ahkeraan. muuten ei valittamista, hintaansa nähden toimivat oikein loistavasti yli 2v.
 
v
Katso esim Saksasta, ebaysta, saa uusia matkiksia edullisesti esim Gessleinin Swift. Itse tilasin ja sain rattaat kotiovelle tuotuina. Nyt rattaita näyttää olevan kaupan noin 150eurolla. Suomessa ko rattaat maksaa noin 249e.
 

Yhteistyössä