Bulgaria

Mä tungen lusikkani tähän soppaan =)

Me oltiin heinäkuussa Bulgariassa (tosin albenassa) ja pienen vauvan kanssa. Vaippoja oli kyllä saatavilla esim. pampers ja huggies, aika saman hintasia kun suomessa. Lastenruokapurkkeja oli myynnissä mutta todella kalliita. En ihan tarkkaa hintaa enää muista mutta yksi hedelmäsosepurkki oli pyöreesti 2?!! Liha/kasvispurkkeja en ees katsonut. Toi hinta oli kyllä hotellin minimarketissa, isommista kaupoista en katsonut (muuta kun että niitä oli), ovat kyllä luultavasti vähän halvempia. Meillä oli siis omat purkit mukana.

Lastenruoka-annoksia ei ainakaan Albenassa ollut vaikka hotelli esitteessä sanottiin että hotellin ravintolassa semmoinen on... Ainakaan meille sitä ei näytetty ja itsekin asian hokasin vasta kotimatkalla :whistle:

Ja lopuksi varoitus :whistle: Jos otatte mukaan rattaat niin jos mahdollista ottakaa jotkut vähän huonommat joista ei niin väliä jos menee rikki, meillä vaunut sai tällin sekä mennessä että tullessa. Pahemmin onneksi kotimatkalla että siellä niiden kanssa pärjättiin.

Tässä nyt jotakin mitä tuli mieleen, toivottavasti on jotain apua!
 
Kiitoksia paljon vastauksesta. Näillä päästään jo varmasti pitkälle. Ostin kaupasta 0,5litraisen vedenkeittimen, josta helppo tehdä puuro ja lämmittää ruokapurkki. Ruat ja vaipat kotoa mukaan, tyhjeneehän niiden paikat matkalaukuista sitten sopivasti tuliaisille :)
 

Yhteistyössä