Big mac vai hesen kerros?

  • Viestiketjun aloittaja :DDD
  • Ensimmäinen viesti
"vieras"
[QUOTE="vieras";26912065]Hesessä myydään ylihinnoiteltua paskaa.[/QUOTE]

Hese myy kotimaista lihaa. Macin liha on Puolalaista teurastusjätettä ja Turkkilaista soijaproteiinia.
 
no tietenkin
Hesen kerros! Ensinnäkin se big mac on paljon pienempi ja hullun kuiva (kuten kaikki muutkin mäkin hampparit), ja toisekseen, hesen hampparit nyt vaan on paljon paremman makuisia.
 
bicmäkin olen oksentanut liian monta kertaa, joten hesen kerros. Mutta taanoin kun käytiin hesessä, tytön yksi ranskanpottu oli homeisen vihreä ja sen jälkeen ei ole pätkääkään tehnyt mieli hesen pöperöitä. Kuolen vaikka nälkään kuin menen noista kumpaakaan.
 
[QUOTE="vieras";26912095]Hese myy kotimaista lihaa. Macin liha on Puolalaista teurastusjätettä ja Turkkilaista soijaproteiinia.[/QUOTE]

no ihan yhtäpaljon ne on teurasjätettä molemmat ja macin pihveissä ei ole soijaproteiinia eikä kyllä mitään muutakaan kuin lihaa, hesen pihveistä en tiedä mitä niissä on.

Hesen kerros hampparin söisin mieluummin jos joku tarjoisi, mutta ite en niitä osta koska ne on niin julmetun kalliita.
 
lucifer
no ihan yhtäpaljon ne on teurasjätettä molemmat ja macin pihveissä ei ole soijaproteiinia eikä kyllä mitään muutakaan kuin lihaa, hesen pihveistä en tiedä mitä niissä on.

Hesen kerros hampparin söisin mieluummin jos joku tarjoisi, mutta ite en niitä osta koska ne on niin julmetun kalliita.
3€ ateria (mega siis) ei se nyt hirmu kallis oo ja muksuille yleensä ilmaset:whistle:
 
Big Mac. Ja miksi ne Hesen ranskalaiset on oikeesti niin hirveitä??
ne ei ole pelkkää perunaa, vaan niissä on kaikkea moskaa :x ne maistuu ihan kummallisilta ja jokseenkin kitkeriltä?

Ranskanperuna: peruna, kasviöljy, kuorrute (muunneltu perunatärkkelys, riisijauho, perunadekstriini, suola, nostatusaine (natriumdifosfaatti, ruokasooda), maltodekstriini, stabilointiaine (ksantaanikumi)).
 
lucifer
Paistoöljy: rypsiöljy, antioksidantti (E304), vaahdonestoaine (E900).
Ranskanperuna: peruna, kasviöljy, kuorrute (muunneltu perunatärkkelys, riisijauho, perunadekstriini, suola, nostatusaine (natriumdifosfaatti, ruokasooda), maltodekstriini, stabilointiaine (ksantaanikumi)).
eipä ihme että hesen ransakalaiset on niin paljon parempia kuin mäkissä tai missään muualla.
 
:DDD
mäkin:'
Ranskalaiset perunat (Lamb Weston/Meijer, Hollanti)
Peruna, kasviöljy (rypsi- ja auringonkukkaöljy).

Pansuola-mineraalisuola (Oriola Oy, Suomi)
Natriumkloridi, kaliumkloridi, magnesiumsulfaatti, lysiinihydrokloridi, paakkuuntumisenestoaine (piioksidi).

Paistoöljy (AarhusKarlshamn Sweden AB, Ruotsi)
Rypsiöljy, auringonkukkaöljy, vaahdonestoaine (E900). Täysin kovettamatonta kasviöljyä.
 
"Quu"
Mäkkäri, kaikessa. En tykkää Hesen hampurilaisista, jotka ui majoneesissa ja ranskalaiset siellä on jotain ihan järkyttävää. Jos on pakko mennä Heseen syön salaatin, mutta nekin on parempia muualla.
 

Yhteistyössä