Benecol vs Keiju keventäjä ?

  • Viestiketjun aloittaja "ccc"
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
[QUOTE="ccc";30126919]Aika hassua tämä voin ylistäminen, hoitaja, lääkäri ja myös hoitosuosituksissa kehoitetaan välttämään kovaa rasvaa ja voita. Mutta palstan mukaan voi
on paras.
Tiedätkö, että lääkärien ja hoitajien koulutukseen kuuluu vain pieni osa ravintoasioita.
Ja tiesitkö myös sen, että lääkärit ja hoitajat on ohjeistettu kertomaan ravinnosta virallisen suositusten mukaan?
Mietipä sitä! Hyvästä ravinnosta (jos on kiinnostunut) saa tietoa parhaiten etsimällä se tieto ihan itse.
[/QUOTE]
Tiesin. Nyt se paras voi menee ranskalaisten voisarviin
 
Tavallinen sisältää myrkkyjäämiä, koska ne nyt vaan liukenevat rasvaan parhaiten ja ne kerää nestettä. Suola voissa pilaa paistinpannun nopeasti, kun kaikki tarttuu kiinni. Suolattomalla voilla ei tartu. Kokeilepa Lidl`n luomuvoi, kuinka iso ero on siinäKIN(y)
Eikä se syanidilisä tavallisessa suolassa E536 voi olla kenellekään hyväksi.:sick:
Niinpä, entäpä Valion suolaton voi? Muistaakseni Valion luomuvoissakin on suolaa.😩

Pientiloilta saa onneksi hyvää luomuvoita ja luomugheetä saa sekä lasipurkissa mitä voi säilyttää lämpimässä, että normaali palana.
 

Yhteistyössä