BB:n äiti ihmiset. Miten kukaan äiti ihminen voi jättää lapsensa tositv ohjelman vuoksi

  • Viestiketjun aloittaja "vieras"
  • Ensimmäinen viesti
Jos lapset on vaikka isällään. Onhan moni lapsi tuon ajan tapaamatta isäänsäkään, eikä kaikissa perheissä äiti ole se "ykkösvanhempi".
Me ei voida tietää, millaiset perheet noilla äiti-ihmisillä on, heidän lapsensahan saattavat olla vaikka erittäin ylpeitä äidin telkkarissa olosta..
 
  • Tykkää
Reactions: AnnClaire
"sondersson"
Isommat lapset ymmärrän mutta pienempiä en. Esim. jenkkien huippumalli haussa-ohjelmassa on ihan muutaman kuukauden ikäisen vauvan äitejä ollut vissiin useampikin.
 
"vieras"
Jos lapset on vaikka isällään. Onhan moni lapsi tuon ajan tapaamatta isäänsäkään, eikä kaikissa perheissä äiti ole se "ykkösvanhempi".
Me ei voida tietää, millaiset perheet noilla äiti-ihmisillä on, heidän lapsensahan saattavat olla vaikka erittäin ylpeitä äidin telkkarissa olosta..
Mieleltänsä terveet lapset tuskin ovat ylpeitä esim. äidistä jonka nimi on Janica. Vai kuinkakohan kiva niistä on nähdä äidin tanssi esityksiä ja kun helmiä vedetään pimpistä ja toiset asukkaat niitä haistelee..
Jep! Varmaan TODELLA ylpeitä ovat!!
 
"vieras"
[QUOTE="vieras";24976810]no jos on yh niin todennäköisesti se raha auttais aika paljon niiden elämää vaikkakin sitten äiti vähän hölmöilisikin telkassa.[/QUOTE]

just..
 
[QUOTE="vieras";24976846]Mieleltänsä terveet lapset tuskin ovat ylpeitä esim. äidistä jonka nimi on Janica. Vai kuinkakohan kiva niistä on nähdä äidin tanssi esityksiä ja kun helmiä vedetään pimpistä ja toiset asukkaat niitä haistelee..
Jep! Varmaan TODELLA ylpeitä ovat!![/QUOTE]

Nii-in, mutta kun me ei voida tietää.
Janican lapsethan voi tosiaan olla ylpeitä äidistään. Janicahan heidät on kasvattanutkin joten todennäköisesti omaavat suht samanlaiset arvot kuin äitinsäkin ja pitävät tuollaista toimintaa jopa normaalina tai hauskana.
Tai sitten eivät edes tiedä tapahtumista, lapsethan tuota ohjelmaa eivät saisi katsoa ollenkaan.
 
"vieras"
Minusta taas on typerää alkaa tuomitsemaan toisten valintoja tietämättä kunnolla taustoja. Olen myös sitä mieltä, että äiti ei ole pelkästään äiti vaan edelleen mahdollisesti puoliso, sisar, tytär, ystävä ja tärkeimpänä oma yksilönsä. Jos lapsilla on turvallinen hoitaja ja äiti itse ei ahdistu erossa olemisesta niin sitten ongelmaa ei ole. Paitsi näillä paasaajamammoilla jotka omassa päässä tekevät siitä ongelman. Äitiys ei tarkoita muun elämän loppumista. Jos joku haluaa tositv-ohjelmaan, ja mahdollisuus siihen tulee vaikka lapsia onkin niin miksei voisi mennä? Minusta ihmiset käyttävät liikaa aikaa toisten arvosteluun ja tuomitsemiseen sen sijaan että keskityttäisiin siihen omaan elämään ja annettaisiin toisten keskittyä omiinsa.
 
No äitihän se on korvaamaton, joo. Ihan niin ku laps menis jotenki rikki siitä, että on pitkänkin aikaa hoidossa. Jos lapset oliski isänsä kans, nii olisko ne sittenki hoidossa? Mä en ymmärrä tuota äiti on korvaamaton mantraa. On toki silleen korvaamaton, mut siis ei silleen, etteikö lapset vois olla hoidossa pitempääki aikaa...
 
"vieras"
Tässä tais olla lähinnä pointtina se kuinka ne käyttäytyvät talossa.

Esitteleekö normaali äiti pimppiään talossa ja vetelee sieltä helmiä.
Ja minä toivon KOKO SYDÄMELLÄNI ettei KUKAAN lapsi pidä sellaista normaalina tai hauskana niinkuin joku kirjoitti tuolla..
 

Yhteistyössä