BB: Janita vahvisti: Kihlat purettu

  • Viestiketjun aloittaja "vieras"
  • Ensimmäinen viesti
"vieras"
[QUOTE="vieras";27149310]Onkohan tilanne todellisuudessa noin että Ex-kihlattu on soitellut yön ikävä puheluitaan ja halunnut jatkaa suhdetta, itsehän oli jätkä kirjoittanut faceen että ei ole enää kihloissa tapahtuneitten johdosta. Sit olis muka soitellut pari yötä sen jälkeen että palataan yhteen.
BB: Janita vahvisti: Kihlat purettu - Ilta-Sanomat[/QUOTE]

neljä jätkää ja tytöt. Jouko haluaa jonnaa...janitan känni örveltämien oli joukollo hällä väliä. Tommi sai pimpettii. nyt on ilonen.
 
mutta
[QUOTE="vieras";27149363]neljä jätkää ja tytöt. Jouko haluaa jonnaa...janitan känni örveltämien oli joukollo hällä väliä. Tommi sai pimpettii. nyt on ilonen.[/QUOTE]

Eikös Jouko mieluiten ottais Johannan? Jonna vain helpommin saatavilla. Näin muistaakseni sanoi jossain päiväkirjakohtauksessa.
 
"vieras"
Pitäs koko hässiminen kieltää tuolla talossa ja antaa viinaa vähemmän. Itse tykkäisin muuten katsoa tuota mutta aina menee mielenkiinto kun muuta ei näytetä kuin tuota.
 
"vieras"
Siis mitä näytetä? Eihän televisiossa ole näytetty edes alastonta tyttöä, pallien napsuttelua ja poikien suihkukohtauksia kyllä. Siksipä en itse katsokaan tuota homoille suunnattua ohjelmaa, hetero pojat ei nuole keskenään toisia eikä pamputtele toisten palleja.
 

Yhteistyössä