BB-Janica sanoi eilen, ettei pese alapäätään!!

  • Viestiketjun aloittaja hyhhyh
  • Ensimmäinen viesti
Olen päättänyt että seuraavan kerran kun menen jonkun naisen kanssa treffeille kysyn ensimmäiseksi mitä mieltä hän on BB:sta. Jos tunnustaa seuraavansa niin eipähän tarvitse ainakaan aikaa haaskata sen ihmisen kanssa sen enempää. Täysin aivokuollutta touhua.
En mä ihmistä teilais noin pienen jutun takia, riippuu tietty miksi sitä katsoo ja mitä siitä ajattelee.

Sitä kun voi seurata monesta eri syystä :) Jotkut seuraavat puhtaasti siksi, että heitä kiinnostaa miten ihminen käyttäytyy tuollaisessa tilanteessa, miten käyttäytyminen ja persoona muuttuu, mitä kestää jne. Ihmistutkimukseen hyvää materiaalia. Vähän kuin seuraisi eläimien elämää eläntarhassa, paitsi ettei heille aseteta samalla tavalla haasteita jatkuvasti, eikä ole tarkoitus yrittää murtaa heitä ja viedä paineen kestokykyä äärimmilleen.
 
"joku"
[QUOTE="vieras";24834086]Jep.

Jos naisen alapää haisee kalalle, sillille tai pilaantuneelle kalalle, on kyseessä sellainen tulehdus kuin bakteerivaginoosi eikä se parane itsestään, vaan pitää mennä gynekologille saamaan siihen lääkkeet.

sillin ja kalan haju alapäässä ei ole normaalihaju, vaan tulehdus aiheuttaa sen hajun.

Googlatkaapa sellainen sana kuin bakteerivaginoosi[/QUOTE]

Nimenomaan näin. Kyllä normaali alapää voi jollekin tuoksahtaa, mutta jos haisee silli, silakka, kala tai pilaantunut kala, ei kaikki ole kunnossa. Voisi BB tarjota gynekologimahdollisuutta näille silakan hajuisille, että saisivat asianmukaiset lääkkeet vaivoihin.
 

Yhteistyössä