Auttakaa tän piirakkapohjan kans---> pehmeneminen

slj
Eli teen piirakkaa jonka pohjaan tulee voita,kermaa leivinjauhetta sokeria ja jauhoja se sitten pasiettaan uunissa 20min.


Mutta ongelma on se että kun pohja on aika kovaa vaikka viime kerralle en edes antanut olla tota 20min,miten saisi pohjan pehmeämmäksi?

Viimeksi se oli parin päivän päästä ihanaa,mutta pehmittikö se täyte sen? Kun aattelin että olisin vasta viikonloppuna laittanut täytteen kun silloin vasta on juhlat......
 
hiiva
siis paistat pohjan etukäteen, ja ilman uunia siihen täytteet? jos näin niin suosittelisin vaahtotaikinapohjaa ennemmin, nuo muru-pojat on aika kankeita, kunnes se täyte sitä hieman kostuttaa.
 
hiiva
Alkuperäinen kirjoittaja slj:
Kyllä ilman täytettä paistetaan.

Kun täyte on sellanen mitä ei käsitellä mitenkään :)
mitä täytettä? voisitko harkita et laitat marjoja/hilloa/kiisseliä/sosetta jo edellisenä päivänä siihen, ja kermavaahto tjmv. sitten tarjoilypäivänä? hyvä arvailla ky ei tiedä mitä oot tekemäs :)
 

Yhteistyössä