Kauppakeskusten TOP 10 lista tax free myynnillä mitattuna

  • Viestiketjun aloittaja faktaa kaupasta
  • Ensimmäinen viesti
faktaa kaupasta
Kauppakeskusten TOP 10 -lista vuonna 2012:

1. Galleria, Lappeenranta

2. Opri, Lappeenranta

3. Jumbo, Vantaa

4. Itäkeskus, Helsinki

5. Familycenter, Lappeenranta

6. Galleria Esplanad, Helsinki (ent. Kämp Galleria)

7. Kamppi, Helsinki

8. Forum, Helsinki
 
"vieras"
Onhan me pidettu ruotsinkieltä tärkeänä jo monta vuosikymmentä mutta se vaan ei tuota hedelmää. Suomalaisista 80% puhuu sujuvasti Eenglantia ja vajaa 40% Ruotsia. Silti se on pakollinen kieli. Venäjän kielen taidolla tulisi miljoonia enemmän rahaa suomalasiten kauppiaiden kassaan.
 
bdaa
[QUOTE="vieras";28057265]Onhan me pidettu ruotsinkieltä tärkeänä jo monta vuosikymmentä mutta se vaan ei tuota hedelmää. Suomalaisista 80% puhuu sujuvasti Eenglantia ja vajaa 40% Ruotsia. Silti se on pakollinen kieli. Venäjän kielen taidolla tulisi miljoonia enemmän rahaa suomalasiten kauppiaiden kassaan.[/QUOTE]

se on ikävää, että tekijät on pakko tuoda osaksi ulkomailta
 
vierailija
Muistojen arkistosta.

Joskus Lappeenrannassa tehtiin paljon enemmän kauppaa, mitä missään toisessa Suomen kaupungissa
No ei se nyt ihan noinkaan mene,

"Kauppakeskusten TOP 10 lista tax free myynnillä mitattuna". Ja kuinka suuri prosentti kaikesta myynnistä on tax free -myyntiä? Aika pieni. Huippuvuosinakin puhuttiin vuositasolla vain muutamasta kymmenestä miljoonasta eurosta Helsingin ja Lappeenrannan osalta ja muissa turistikaupungeissa päästiin hädin tuskin 10 miljoonaan euroon vuodessa. Sitä voi verrata siihen, että yksi isompi päivittäistavarakauppa tekee jo yksinään kymmenien miljoonien eurojen myynnin vuositasolla.
 

Yhteistyössä