Auttakaa... saako näistä risottoa ja miten?

  • Viestiketjun aloittaja avuton kokki
  • Ensimmäinen viesti
Kait niistä saapi. Keität vain eka riisit, sitten kasvikset sekaan kun riisit ovat lähes kypsiä. Kinkkusuikaleet voipi vaikka paistinpannulla käristää ennenkuin laittaa ne riisin ja kasviksien sekaan. :) Ja jotain kivoja mausteita sekaan niin hyvä tulee :)
 
vieras
Alkuperäinen kirjoittaja !:
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
keitä riisi ja lisää kasvikset kun vettä on vielä hieman jäljellä, lopuksi kinnkusuikaleet :) Mausta vaikkapa tuorejuustolla jos haluat.
Tuollaista mössöä ei risotoksi myönnä erkkikään.
No jospa nyt vähän löysätään sitä pipoa ja sallitaan myös meikäläistä riisihuttua kutsuttavan risotoksi. Eikä vain aitoa italialaista joka on tehty kaikkien taiteen sääntöjen mukaan.
 
JOOJOO
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Alkuperäinen kirjoittaja !:
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
keitä riisi ja lisää kasvikset kun vettä on vielä hieman jäljellä, lopuksi kinnkusuikaleet :) Mausta vaikkapa tuorejuustolla jos haluat.
Tuollaista mössöä ei risotoksi myönnä erkkikään.
No jospa nyt vähän löysätään sitä pipoa ja sallitaan myös meikäläistä riisihuttua kutsuttavan risotoksi. Eikä vain aitoa italialaista joka on tehty kaikkien taiteen sääntöjen mukaan.
Siis mössö kaikilla mausteilla. Mössö valmistetaan näin: katsotaan mitä jääkaapissa on (vähän ilmeisesti), sitten sekoitellaan niitä keskenään, keksitään sille joku raflaava nimi (esim. xxxpasta, xxxxrisotto, xxxxkiusaus, xxxxkastike) ja mätetään suuhun.
 
vieras
Alkuperäinen kirjoittaja JOOJOO:
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Alkuperäinen kirjoittaja !:
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
keitä riisi ja lisää kasvikset kun vettä on vielä hieman jäljellä, lopuksi kinnkusuikaleet :) Mausta vaikkapa tuorejuustolla jos haluat.
Tuollaista mössöä ei risotoksi myönnä erkkikään.
No jospa nyt vähän löysätään sitä pipoa ja sallitaan myös meikäläistä riisihuttua kutsuttavan risotoksi. Eikä vain aitoa italialaista joka on tehty kaikkien taiteen sääntöjen mukaan.
Siis mössö kaikilla mausteilla. Mössö valmistetaan näin: katsotaan mitä jääkaapissa on (vähän ilmeisesti), sitten sekoitellaan niitä keskenään, keksitään sille joku raflaava nimi (esim. xxxpasta, xxxxrisotto, xxxxkiusaus, xxxxkastike) ja mätetään suuhun.
Näin. Mitä valiä? Tee sä miten teet, ja anna muidenkin tehdä.
 
Kuulosta sipuli ja riisi pannulla tilkassa öljyä. Kun on kuullottuneet lisää nestettä (vettä/kasvis- tai lihalientä/valkoviiniä). Lisää kasvissuikaleet kun riisit ovat kiehuneet jonkin aikaa. Lopuksi kinkkusuikaleet joukkoon. Kinkkusuikaleet kannattaa paistaa niin tulee paremman makuista. Eli ennen sipulin ja riisin kuullotusta, käristele hetki kinkkusuikaleita pannulla ja siirrä lautaselle odottomaan.
 
JOOJOO
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Alkuperäinen kirjoittaja JOOJOO:
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Alkuperäinen kirjoittaja !:
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
keitä riisi ja lisää kasvikset kun vettä on vielä hieman jäljellä, lopuksi kinnkusuikaleet :) Mausta vaikkapa tuorejuustolla jos haluat.
Tuollaista mössöä ei risotoksi myönnä erkkikään.
No jospa nyt vähän löysätään sitä pipoa ja sallitaan myös meikäläistä riisihuttua kutsuttavan risotoksi. Eikä vain aitoa italialaista joka on tehty kaikkien taiteen sääntöjen mukaan.
Siis mössö kaikilla mausteilla. Mössö valmistetaan näin: katsotaan mitä jääkaapissa on (vähän ilmeisesti), sitten sekoitellaan niitä keskenään, keksitään sille joku raflaava nimi (esim. xxxpasta, xxxxrisotto, xxxxkiusaus, xxxxkastike) ja mätetään suuhun.
Näin. Mitä valiä? Tee sä miten teet, ja anna muidenkin tehdä.
Kato, on väliä.
 

Yhteistyössä