www.sekasoppa.vuodatus.net/blog/335795
Tuossa on jouluinen hyytelökakku. Hyytelökakkua ei tarvitse välttämättä kuoruttaa ollenkaan, kuten tuossa kakussa on tehty (kyseinen tekijä koristelee aina kakkujansa paljon).
Tuo on erittäin helppo tehdä ja vielähän sinulla olisi aikaa kokeilla sitä.
http://www.sekasoppa.vuodatus.net/blog/124052
Tuossa toinen punainen hyydykekakku, sitä kuorrutusta ei tässäkään tarvitse tehdä, jos pelkää epäonnistuvansa siinä, vaikka kuorrutuksen teko on erittäin helppoa.
Et voi epäonnistua, jos vaan seuraat ohjeita ja käytät oikean määrän liivatteita. Liivatteet siis liotetaan kylmään veteen vähintään 5 minuutiksi, sillä välin kiehautetaan noin ruokalusikallinen vettä/mehua. Liivatelehdistä "rypistellään" vesi pois ja ne laitetaan kattilaan, jossa sulavat nesteeksi. Kyseinen neste laitetaan taikinaan.