auto 6-henkiselle poppoolle

eli aloimme yrittämään nelosta ja auton vaihto tulee tässä joka tapauksessa ajankohtaiseksi pian...mikä auto olisi tarpeeksi tilava, jotta saisimme mahtumaan turva-istuin, turvakaukalo ja korokeistuin ja lisäksi kaksi aikuista ja 1 isompi lapsi...ja tietty kassit ja rattaatkin silloin tällöin....
tykättäis tuosta VW Touranista, mutta hinta on aika muhkea...ja farmarikin kävis jos tilaa olisi takapenkillä tarpeeksi...
 
Vastaa VW tourania mutta huomattavasti edullisempi. Takaluukussa 2 penkkiä, saa vedettyä auki/ kiinni yhdellä kädellä. Aineskin meidän 10v. mahtuu hyvin sinne istumaan kun takapenkit saa vedettyä eteenpäin. Ja kauppakassit ja laukut mahtuu vielä kyytiin.
 
Tuossa muutama viesti alempaa on keskustelua just tästä aiheesta =)

Meilläkin nelonen tulossa ja autonvaihto edessä ;)

Itse olen tykästynyt vanhemmissa malleissa Pontiac transporteriin ja Chrysler voyageriin.
Uudemmissa malleissa Toyota Corolla verso vahvoilla, mutta pieneksi jää tavaratila, sitten Peugeotin 307 sw, farmari lisäpenkeillä...onhan noita, senkun alkaa raakkaamaan ;)

nettiautosta kun valitsee tila-autot, niin jo alkaa löytyä ;)
 
mäkin tykkäisin Rellusta, kun saisi vaan tuon miehenkin luottamaan "ranskalaisiin"...hän kun on vannoutunut toyota-mies ja hieman alkanut lämmetä jo muille "takuumerkeille" kuten VW ja Volvo...mutta kun rahaa ei ole kuinka paljoa tahansa. sitten auton pitäisi olla melko tuore, eli ei yli 5 vuotta vanha.
 

Yhteistyössä