auringonsäde

  • Viestiketjun aloittaja Annette
  • Ensimmäinen viesti
Annette
olitko se sinä, jolla sama la kuin minulla, eli 10.6.? kukas teille sitten tuli menikö paljon yli?

meille syntyi poika 20.6. klo.20.24 käynnistyksellä. mitat 4220g ja 54cm, eli iso jässikkä

vauvelin kans voidaan hyvin. tosin vesseli päätti viime yön valvottaa äitiään, ilmeisesti 1vk-synttärinsä kunniaksi. tuli sitten nukuttua puoli tuntia koko yönä.. aamusta sitten sain torkahdettua pari tuntia. muuten on oikein rauhallinen poika, nukkuu vaan, syöpi ja kakkaa

kerrohan teidän kuulumisia!
 
Heips! :wave:

Joo, meiläkin oli laskettu aika 10.6 ja vauva syntyi 24.6 eli juhannusaattona käynnistyksellä. Lapsivedet puhkastiin klo 10 ja vauva oli ulkona 17.47 12 minuutin ponnistuksen jälkeen. Poikahan sieltä tuli ja mittoina 4692g ja 54 cm eli aikas jässikkä niinkun arvelinkin.=)
Meillä kävi vaan vähän huonosti... vauvan toinen käsi syntyi heti pään perässä repien multa kaiken alapäästä (kohdunkaulasta lähtien) ja mikä ikävintä, vauvalle tuli olkahermopunosvaurio.. :'( Se on sellanen että se vaan roikottaa toista kättään, mutta onneks kuitenkin liikuttelee sormia ja kämmenosaa. Saatiin jumppaohjeita ja aletaan käymään fysioterapeutin luona, mutta kukaan ei tiedä saadaanko kättä jumppaamalla kuntoon. Pahimmassa tapauksessa saatetaan joutua leikkaamaan, mutta ilmeisesti läihviikot on aika ratkaisevia.
Kauhea huoli vauvasta heti syntymän jälkeen, vaikka muuten on kaikki oikein hyvin. Maanantaina päästiin kotiin ja on ihanaa kun mies täällä kotona hoitaa meitä ja huushollia niin ei tarvitse itse kuin vaan levätä.
Yöt on menny kans hyvin, vauva herää syömään 4 tunnin välein. Pitäs vaan opetella ite nukkumaan hyvin kun tuntuu, että herää joka inahdukseen vaikka pitäis korvatulppiakin.. maitoakin on alkanut herumaan jo vähän liikaakin kun yöllä herää maitolätäköstä, mutta kaipa tähän kaikkeen tottuu. :)
Tänään irtosi napanuora ja huomenna on ensimmäinen neuvola.
Onnea teille :flower: ja kirjoitellaan tässä taas!
 
Annette
hurjasti onnea teillekin pojasta :flower: iso jässikkä tosiaan :eek: , hui on sulla ollut punnaamista... itse kun ponnistin poikaa ilman puudutteita ja tuntui että paikat repeää jus siltään,mut loppujen lopuksi vain pari nirhaumaa tuli. todella ikävää että teidän pienokaiselle tuli tuo vaurio :( , toivottavasti kuitenkin fysioterapia auttaisi! tsemppaan sille! miten sitten ne sinun vauriosi,mitä tapahtuu kohdunkaulalle ym. täytyykö leikata tai jotain? kyllä tuntuu pahalta puolestasi :/ kaikesta huolimatta nautitaan kesästä ja vauvoistamme täysillä, on ne niin suloisia :heart:
 
Kiitos kiitos. Niinpä, tosi harmi juttu se käsijuttu, mutta täytyy vaan ahkerasti jumppailla ja toivoa, että kyllä se siitä kuntoon tulee. Ja kyllä se näyttäisi päivä päivältä aina vähän vahvemmalta.
Mulla repeämät varmaan paranee ihan hyvin (?). Nyt pitää varoa, ettei missään nimessä tuu ummetusta jne. Pahimmassa tapauksessa meikäläinen saattaa kuulemma kärsiä pidätysongelmista, mutta toivottavasti ei. Kakkiminen on aikamoinen jännitysepisodi nykyisin ja luumusosetta tulee vedettyä ahkerasti ummetuslääkkeiden lisäks. Kohdunkaulan paranemisesta ne ei sanoneet mitään, mutta mielessä tietenkin on käynyt että mitenköhän käy seksielämän yms...ja että palautuuko tunto joka paikkaan missä sitä on ennen ollut. Aika näyttää...
Todellakin nautitaan nyt näistä nyyteistä ja kesästä! =)
 

Yhteistyössä