atrian uunivalmis jauhelihamureke, kukaan testannut?

  • Viestiketjun aloittaja valintatalon tarjous
  • Ensimmäinen viesti
naudanliha (29%), sianliha (28%), vesi, soijaproteiinivalmiste, happamuudensäätöaineet (E 262, E 326), perunarae, perunatärkkelys, suola (1,0%), glukoosi, mausteet (mm. sipuli, paprika, valkopippuri), emulgointiaine E 471, hiivauute, hapettumisenestoaine E 316

Onhan sinne toki saatu se arominvahvennekin mukaan...
 
apukokki
Alkuperäinen kirjoittaja kokki:
samalla hinnalla tekee jo siomman kotitekoisen, eikä murekkeen teko vie kovinkan kauaa.
Näin just. Mureke on tosi helppotekoinen. Jos nyt välttämättä haluaa, että ruuan laitto on helppoa...

Nyt on tullut paljon niiden valmiseinesten lisäksi näitä uunivalmiita.
Huh huh.


 
Picasso
Alkuperäinen kirjoittaja Cassyput:
naudanliha (29%), sianliha (28%), vesi, soijaproteiinivalmiste, happamuudensäätöaineet (E 262, E 326), perunarae, perunatärkkelys, suola (1,0%), glukoosi, mausteet (mm. sipuli, paprika, valkopippuri), emulgointiaine E 471, hiivauute, hapettumisenestoaine E 316

Onhan sinne toki saatu se arominvahvennekin mukaan...
Muistini mukaan aromivahventeet ovat merkinnältään E620-E640. Eli ei tuon mukaan sisältäisi aromivahventeita.

 
Alkuperäinen kirjoittaja Picasso:
Alkuperäinen kirjoittaja Cassyput:
naudanliha (29%), sianliha (28%), vesi, soijaproteiinivalmiste, happamuudensäätöaineet (E 262, E 326), perunarae, perunatärkkelys, suola (1,0%), glukoosi, mausteet (mm. sipuli, paprika, valkopippuri), emulgointiaine E 471, hiivauute, hapettumisenestoaine E 316

Onhan sinne toki saatu se arominvahvennekin mukaan...
Muistini mukaan aromivahventeet ovat merkinnältään E620-E640. Eli ei tuon mukaan sisältäisi aromivahventeita.
Natriumglutamaatti eli se yleisin on E621, ja sitä ei tuossa listassa ole.

kamala ajatuskin joku kaupan valmis lihamureke. Yöks sentään :x
 
"muro"
Onko oikeasti lihamurekkeen itse tekeminen NIIN vaikeaa ja aikaavievää että pitää ottaa toi jossaa on lihaa n. vain puolet????
Itse tekien samalla hinnalla 90% lihaa. Varmasti parempaa..
 

Yhteistyössä