astman ensioireet

8 kk lapsella kuului rohinaa ja vinkumista keuhkoista. Toisinaan on hengästynyt ilman kummempia ponnisteluja. Lääkäri antoi lähetteen lastenlääkärille. Ei arvaillut mitään (ainakaan ei tunnustanut mulle). Voisiko olla astamaa? Koira löytyy talosta...
 
mamis74
Oi joi, en halua masentaa, mutta alkaisin harkita koirasta luopumista. Ei välttämättä ole astmaa, mutta allergiselta kuulostaa ja tuo koira talossa ei kuulosta tässä yhteydessä hyvältä. Tiedän kokemuksesta että ei ole helppoa, mutta pistäkää asiat tärkeysjärjestykseen. Jos tilanne ei ole ihan akuutti, voit tietysti odottaa lääkärin kommenttia asiaan.
 
voihan se astmaa olla, mut en kyllä ekana koiraa siitä "syyttäis" =) meillä nimittäin toi nyttemmin viisvuotias todettiin astmaatikoks, kun poika ei jaksanu tehdä mitää, ei syöny ja oli tosi kiukkunen koko ajan yms... yskän takii vein sen lääkärii ja passitettii lastenlääkärille, joka aloitti lääkityksen, pojan olo helpottu ja käytiin sitten allergiatesteissä, pelko koko ajan, et on koirille allerginen, silloin meillä oli niitä kaks. testeistä ei löytyny onneks mitään ja sen perusteella se todettii rasitusastmaks... huh... lääkityksellä olo on kohentunu huomattavast ja koirat sai jäädä.... =) :D toivotaan parasta, pelätään pahinta!!! :attn: :attn: :hug:
mikäli tilanne on vakava, niin neuvolan kautta lääkärille aika niin eiköhän se selviä...
 

Yhteistyössä