askeleet

  • Viestiketjun aloittaja say
  • Ensimmäinen viesti
majuulia
En kyllä ole moista väitettä koskaan kuullut (sehän nyt ei mitään todista)...Miten paljasjaloin kävelystä voi olla haittaa? Kengäthän niitä virhe asentoja aiheuttavat, kaiken ikäisille. Väittäisin että anoppisi on väärässä. :D Voithan toki tarkistaa asian oikean laidan vaikka neuvolan lääkäriltä.
 
ei tarvitse olla kenkiä sisällä!!! pistä liukusukat jalkaan ja kävelyä opettelemaa vaan."ennen vanhaan piti olla kengät"silloin ei ollut liukusukkia.lapsen jalka ja nilkka kestää yhtä hyvin ilman kenkiä sisällä!!! 3 pienen äiti.
 
Mii
samaa mieltä kuin edelliset. itse olen kuullut monelta taholta, että hyvää ensiaskelkenkää kannattaa pitää sisälläkin joskus alkuvaiheessa ihan opettelusyistä. oppii sitten helpommin ulkonakin näillä kengillä kävelemään kun niihin sisällä totuttelee.

meillä on nyt viikko harjoiteltu kävelemistä. toinen jalka viipsottaa vielä komeesti varpaat ulospäin joka askeleella. tähän asiaan kenkä jopa auttaa, eli ikäänkuin pakottaa etsimään suoraa linjaa askeleeseen.
 
Mii
niin lisäyksenä ja täsmennyksenä vaan että tarkoitin että kenkiä pidetään silloin tällöin sisälläkin, ei koko aikaa tokikaan. paljaat varpaat ovat parhaat liukuesteet kun on lämpöiset lattiat.

 

Yhteistyössä