Argh! Onko muiden koululaiset näin homssuja?!

  • Viestiketjun aloittaja "vieras"
  • Ensimmäinen viesti
"vieras"
Hanskoja menee hukkaan vähintään viikoittain! Keljuttaa tuommoinen.. ei auta sanomiset, ei auta huolellinen nimikointi, eivät pysy tallessa eivätkö hukkuneet löydy sitten millään. Mikä neuvoksi?

Vai ostanko vaan tyynesti syksyä varten kassillisen halpoja hansikkaita ja jakelen siitä sitten uusia sitä mukaa kun hukkuvat..?
 
4ä iti
meillä tyttö 3 luokalla on samanlainen,vähän väliä unohtaa tavaroita johonkin ja hanskat aina hukassa,onneksi on kylläkin löytynyt ku oon laittanu hakeen,mutta poika joka on 4 luokalla nii taas huolehtii tosi tarkkaan tavaroistaan.
 
"vieras"
Synonyymeja homssulle: lutka, avioliiton rikkoja, huora

englanti sanakirja [homssu] # kääntää [homssu]
Sori, mutta meilläpäin merkkaa ihan vain huolimatonta tai sotkuista :)

Joo, seurauksia voi teitty tulla, mutta mutta.. ensinnäkin haluaisin ennemminkin keksiä jonkin muun kenon kuin _rangaistuksen_ joka auttaisi noita muistamaan hanskansa. Yleensä toimii kasvatuksessa paremmin sellainen, ainaki meillä reagoivat siihen paremmin.

Toiseksi, jos rangaista täytyy, sen olisi liityttävä jotenkin siihen väärin tehtyyn asiaan - esim hanskojen hukkaaminen ja pleikkarin takavarikointie eivät liity relevantisti toisiinsa, eli se ei olisi hyvä.

Sitä voisin harkita, että omilla rahoillaan ostaisivat uudet hanskat, vaan kun meillä raukat saavat niin pienen viikkorahan ettei sillä edes hanskoja osteta! :D
 
"vieras"
No meillä ei hävitetä mitään noin halpaa, mutta esim. parit pyöräilykypärät, avaimet on ainakin kadonnut teille tietämättömille. Melkein olisin tyytyväinen jos hävittäisi vain hanskoja. Niitä ei ole tainnut hävitä yhtiäkään.
 
"heh"
Sano että kiinnität käsineet semmosella pikkulasten lapaskiinnikkeellä takin hihaan jos vielä hukkuvat. Jos on isompi koululainen niin luulisi nolouskertoimen olevan sen verran suuri että oppisi muistamaan ;)
 
Alennusmyynteihin mars
Homssu on myös hutilus. Meillä löytyy sellainen myös kotoa. Käsineitä, pipoja, pitkiä kalsareita, alushousuja, t-paitoja, kaikki mitä sekunniksi päältään riisuu, unohtuu tai katoaa saman tien.
http://fi.w3dictionary.org/index.php?q=homssu
 

Yhteistyössä