Apua, miten päivähoitopaikka irtisanotaan? Lapsi ollut sopimuspäivillä

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
"virikehoidossa" ollut puoli vuotta, jäi kesälomalle toukokuun puolivälissä ja pitäisi mennä elokuun alusta taas. Ajattelin kuitenkin että otan takaisin kotiin kokonaan. Miten näin kesälomalla paikka irtisanotaan, onnistuuko vain soittamalla (suoraan päiväkotiin vai jonnekin kaupungin päivähoitojuttuun)?
 
Meillä on kaupungin sivuilla oma lomakkeensa hoitosopimuksen irtisanomiseen. Täyttelin sellaisen ja toimitin päiväkotiin. Jos teidän päiväkoti on nyt heinäkuun kiinni, niin toimita lomake teidän kaupungin päivähoitotoimistoon (vai mikä lie oikea termi on). Tai sitten soitat vaan kaupunkinne päivähoitovastaavalle ja tiedustelet asiaa häneltä. Luulisin kuitenkin, että kirjallisesti hoitosopimus irtisanotaan.
 
vieras
Meidän päiväkodista löytyi lomake, minkä allekirjoittamalla irtisanominen tehtiin. Jos päiväkoti on auki, ota yhteyttä sinne. Jos se taas on suljettu, ota yhteyttä päivähoitoviranomaisiin, siellä ainakin pitäisi jonkun olla töissä kesälläkin.
 
v
Näin miedänkin sivuilla.

Irtisanominen päivähoidosta tehdään kirjallisesti erillisellä lomakkeella.

irtisanout.pdf, 30 kilotavua irtisanout.pdf, Irtisanoutuminen päivähoidosta, (30 kilotavua)
 
ap
Ahaa, löysinkin tuon lomakkeen! Siinä lukee että palautetaan hoitopaikkaan, mutta en itse asiassa tiedä onko päiväkoti auki kesäkuussa (jos huomenna veisin), kai se on?
Tyhmä kysymys vielä, kun pitää laittaa viimeinen hoitopäivä niin onko se se toukokuun puoliväli kun oli viimeksi päiväkodissa vai se päivä kun irtisanon eli nyt kun on kesälomalla?
 

Yhteistyössä