yhdyn tähänAlkuperäinen kirjoittaja vieras:Kuohukerma kestää kuumennusta paremmin kuin vispi. Molempia voi käyttää leivontaan. Ja kyllä ruokakerma on saatanasta
yhdyn tähänAlkuperäinen kirjoittaja vieras:Kuohukerma kestää kuumennusta paremmin kuin vispi. Molempia voi käyttää leivontaan. Ja kyllä ruokakerma on saatanasta
No onhan tässä nyt opittu, että öljyn kuumentaminen on sama asia, kuin vedyn puhaltaminen molekyylien läpi ja että ruokakerma on osa paholaisen suunnitelmaa. Minulle ainakin oli opettavainen ketju.Alkuperäinen kirjoittaja Saara:Aika pitkä ketju siitä että ap ei tykänny jauhelihakastikereseptistä Pienet on ongelmat ihmisillä.
Alkuperäinen kirjoittaja Pallas:Miten suola muuttuu kalkiksi?Alkuperäinen kirjoittaja ap:No kyllä se suola on ihan epäterveellistä kaikille. Ei verenpainetta tarvitse vielä olla liikaa, mutta kyllä se suola kertyy kaikkien verisuoniin kalkiksi. Tietenkin kohtuus kaikessa! Suolaakin pitää syödä, muttei liikaa.
J.
Hä? Siis laimennettu miten?Alkuperäinen kirjoittaja Hoh:Kuohukermaa sekä ruokaan että kakkuun! Ei sisällä mitään ylimääräisiä aineksia ja sitä riittää ruokaan pienenpikin määrä. Vai millä te luulette että ne ruokakermat on laimettu?
Miksi? Nykyään käytän paksua ruokakermaa kastikkeisiin, miksi kuohukerma olisi parempaa?Alkuperäinen kirjoittaja vieras:Kuohukerma kestää kuumennusta paremmin kuin vispi. Molempia voi käyttää leivontaan. Ja kyllä ruokakerma on saatanasta
No kato mitä sen ruokakerman sisällysluettelo kertoo, ja kato sitten mitä kerma sisältää.Alkuperäinen kirjoittaja vieras:Miksi? Nykyään käytän paksua ruokakermaa kastikkeisiin, miksi kuohukerma olisi parempaa?Alkuperäinen kirjoittaja vieras:Kuohukerma kestää kuumennusta paremmin kuin vispi. Molempia voi käyttää leivontaan. Ja kyllä ruokakerma on saatanasta
Niin ja suola muuttuu verisuonissa kalkiksi. Tässä menee kemiat uusiksi.Alkuperäinen kirjoittaja vieras:No onhan tässä nyt opittu, että öljyn kuumentaminen on sama asia, kuin vedyn puhaltaminen molekyylien läpi ja että ruokakerma on osa paholaisen suunnitelmaa. Minulle ainakin oli opettavainen ketju.Alkuperäinen kirjoittaja Saara:Aika pitkä ketju siitä että ap ei tykänny jauhelihakastikereseptistä Pienet on ongelmat ihmisillä.
Lukekaa seuraavalla kerralla kuohukerman ja ruokakerman tuoteseloste.Alkuperäinen kirjoittaja Jenis:Hä? Siis laimennettu miten?Alkuperäinen kirjoittaja Hoh:Kuohukermaa sekä ruokaan että kakkuun! Ei sisällä mitään ylimääräisiä aineksia ja sitä riittää ruokaan pienenpikin määrä. Vai millä te luulette että ne ruokakermat on laimettu?
Tää on erinomaisen viihdyttävä ketju, jatkakaa olkaa hyvät
No meillä on 4% ruokakermaa ja 20% vispikermaa, joten aika tasoihin menee. Puhdas kerma on asia erikseen.Alkuperäinen kirjoittaja Jenis:No kato mitä sen ruokakerman sisällysluettelo kertoo, ja kato sitten mitä kerma sisältää.Alkuperäinen kirjoittaja vieras:Miksi? Nykyään käytän paksua ruokakermaa kastikkeisiin, miksi kuohukerma olisi parempaa?Alkuperäinen kirjoittaja vieras:Kuohukerma kestää kuumennusta paremmin kuin vispi. Molempia voi käyttää leivontaan. Ja kyllä ruokakerma on saatanasta
Vesi on terveellistä eikä mitään kakkaa.Alkuperäinen kirjoittaja äitineljälle:Lukekaa seuraavalla kerralla kuohukerman ja ruokakerman tuoteseloste.Alkuperäinen kirjoittaja Jenis:Hä? Siis laimennettu miten?Alkuperäinen kirjoittaja Hoh:Kuohukermaa sekä ruokaan että kakkuun! Ei sisällä mitään ylimääräisiä aineksia ja sitä riittää ruokaan pienenpikin määrä. Vai millä te luulette että ne ruokakermat on laimettu?
Tää on erinomaisen viihdyttävä ketju, jatkakaa olkaa hyvät
Kuohukermassa ei luo kuin kerma.
Ruokakermassa litania alkaa sanalla vesi, maito jne sekä kaikki e-lisäaineet päälle, niinkuin monessa muussakin tuotteessa. Mitä kevyempi tuote, sen pidempi tuoteseloste ja ja sitä tod. näköisemmin siellä on se vesi yhtenä raaka-aineena niiden kirjainten seurana. Lukekaa hyvät ihmiset niitä niitä tuoteselosteita ja tulette yllättymään mitä kakkaa suuhunne pistättekään.
Jopa margariineissa on suurin osa vettä.
Ai niin, sekin vielä. Kyllä on tiede jäljessä kun kaksplussalla on uusimmat faktat.Alkuperäinen kirjoittaja vieras:Niin ja suola muuttuu verisuonissa kalkiksi. Tässä menee kemiat uusiksi.Alkuperäinen kirjoittaja vieras:No onhan tässä nyt opittu, että öljyn kuumentaminen on sama asia, kuin vedyn puhaltaminen molekyylien läpi ja että ruokakerma on osa paholaisen suunnitelmaa. Minulle ainakin oli opettavainen ketju.Alkuperäinen kirjoittaja Saara:Aika pitkä ketju siitä että ap ei tykänny jauhelihakastikereseptistä Pienet on ongelmat ihmisillä.
En todellakaan jaksanut lukea ketjua läpi, mutta minusta tuo ap:n tapa on ihan kamala. Aromisuola, lihaliemikuutio(jos siitä tehty) sisältää yleensä aina aromivahventeita, ruokakermassa on vaikka mitä täyteaineita ja lisäaineita ja tomaattipyrekin on melkoisen prosessoitua tomaattia. Vehnäjauho on semmoista valkoista höttöä että ei kiitos, vaikken mikään karppi olekaan.Alkuperäinen kirjoittaja ap:No joo siis kyllähän mä itsekin käytän jonkin verran suolaa ja mm lihalientä, jossa suolaa on myös. Mutta puhunkin nyt siitä, ettei sitä tarvitse teelusikka kaupalla sinne sekaan laittaa...
Jos käytän kermaa, laitan 15% ruokakermaa max 1/4 purkillisen (oli mikä ruoka tahansa).. ei vaan kaipaa edes enempää.
Itse teen jauhelihakastikkeen ihan niin, että ruskistan jauhelihan pannulla ja laitan hieman vehnäjauhoja päälle. Sekoitan jauhot kunnolla lihaan ja kaadan seoksen kattilaan, jossa on valmiiksi tehty kuuma lihaliemi. Kastike suurustuu. Laitan joukkoon paljon tomaattipyreetä. Ja se on siinä. Tietty mausteet tuli jo ruskistamisvaiheessa. Mutta ei siihen voita tarvitse. Enkä laita ikinä kuin vähän aromisuolaa (tosi ripauksen).
Häh? Siis kerma vs. "ruoka-creme"?Alkuperäinen kirjoittaja vieras:No meillä on 4% ruokakermaa ja 20% vispikermaa, joten aika tasoihin menee. Puhdas kerma on asia erikseen.Alkuperäinen kirjoittaja Jenis:No kato mitä sen ruokakerman sisällysluettelo kertoo, ja kato sitten mitä kerma sisältää.Alkuperäinen kirjoittaja vieras:Miksi? Nykyään käytän paksua ruokakermaa kastikkeisiin, miksi kuohukerma olisi parempaa?Alkuperäinen kirjoittaja vieras:Kuohukerma kestää kuumennusta paremmin kuin vispi. Molempia voi käyttää leivontaan. Ja kyllä ruokakerma on saatanasta
ihanaAlkuperäinen kirjoittaja vieras:Vesi on terveellistä eikä mitään kakkaa.Alkuperäinen kirjoittaja äitineljälle:Lukekaa seuraavalla kerralla kuohukerman ja ruokakerman tuoteseloste.Alkuperäinen kirjoittaja Jenis:Hä? Siis laimennettu miten?Alkuperäinen kirjoittaja Hoh:Kuohukermaa sekä ruokaan että kakkuun! Ei sisällä mitään ylimääräisiä aineksia ja sitä riittää ruokaan pienenpikin määrä. Vai millä te luulette että ne ruokakermat on laimettu?
Tää on erinomaisen viihdyttävä ketju, jatkakaa olkaa hyvät
Kuohukermassa ei luo kuin kerma.
Ruokakermassa litania alkaa sanalla vesi, maito jne sekä kaikki e-lisäaineet päälle, niinkuin monessa muussakin tuotteessa. Mitä kevyempi tuote, sen pidempi tuoteseloste ja ja sitä tod. näköisemmin siellä on se vesi yhtenä raaka-aineena niiden kirjainten seurana. Lukekaa hyvät ihmiset niitä niitä tuoteselosteita ja tulette yllättymään mitä kakkaa suuhunne pistättekään.
Jopa margariineissa on suurin osa vettä.
Mä en haluakaan ostaa kaupasta vettä piilotettuna ja pakattuna erilaisiin tuotteisiin vaan haluan ruokatarvikkeeni puhtaana, alkuperäisessä muodossa, ilman kemiallista muokkausta jne.Alkuperäinen kirjoittaja vieras:Vesi on terveellistä eikä mitään kakkaa.Alkuperäinen kirjoittaja äitineljälle:Lukekaa seuraavalla kerralla kuohukerman ja ruokakerman tuoteseloste.Alkuperäinen kirjoittaja Jenis:Hä? Siis laimennettu miten?Alkuperäinen kirjoittaja Hoh:Kuohukermaa sekä ruokaan että kakkuun! Ei sisällä mitään ylimääräisiä aineksia ja sitä riittää ruokaan pienenpikin määrä. Vai millä te luulette että ne ruokakermat on laimettu?
Tää on erinomaisen viihdyttävä ketju, jatkakaa olkaa hyvät
Kuohukermassa ei luo kuin kerma.
Ruokakermassa litania alkaa sanalla vesi, maito jne sekä kaikki e-lisäaineet päälle, niinkuin monessa muussakin tuotteessa. Mitä kevyempi tuote, sen pidempi tuoteseloste ja ja sitä tod. näköisemmin siellä on se vesi yhtenä raaka-aineena niiden kirjainten seurana. Lukekaa hyvät ihmiset niitä niitä tuoteselosteita ja tulette yllättymään mitä kakkaa suuhunne pistättekään.
Jopa margariineissa on suurin osa vettä.
Älä multa kysy. Minä käytän sitä mitä jääkaapista löytyy, vaimo päättää yleensä taas mitä sieltä löytyy Mutta hyvää tuosta paksusta ja kevyestä ruokakermasta tulee.Alkuperäinen kirjoittaja Jenis:Häh? Siis kerma vs. "ruoka-creme"?Alkuperäinen kirjoittaja vieras:No meillä on 4% ruokakermaa ja 20% vispikermaa, joten aika tasoihin menee. Puhdas kerma on asia erikseen.Alkuperäinen kirjoittaja Jenis:No kato mitä sen ruokakerman sisällysluettelo kertoo, ja kato sitten mitä kerma sisältää.Alkuperäinen kirjoittaja vieras:Miksi? Nykyään käytän paksua ruokakermaa kastikkeisiin, miksi kuohukerma olisi parempaa?Alkuperäinen kirjoittaja vieras:Kuohukerma kestää kuumennusta paremmin kuin vispi. Molempia voi käyttää leivontaan. Ja kyllä ruokakerma on saatanasta
Eix ookin? :saint:Alkuperäinen kirjoittaja vieras:ihanaAlkuperäinen kirjoittaja vieras:Vesi on terveellistä eikä mitään kakkaa.Alkuperäinen kirjoittaja äitineljälle:Lukekaa seuraavalla kerralla kuohukerman ja ruokakerman tuoteseloste.Alkuperäinen kirjoittaja Jenis:Hä? Siis laimennettu miten?Alkuperäinen kirjoittaja Hoh:Kuohukermaa sekä ruokaan että kakkuun! Ei sisällä mitään ylimääräisiä aineksia ja sitä riittää ruokaan pienenpikin määrä. Vai millä te luulette että ne ruokakermat on laimettu?
Tää on erinomaisen viihdyttävä ketju, jatkakaa olkaa hyvät
Kuohukermassa ei luo kuin kerma.
Ruokakermassa litania alkaa sanalla vesi, maito jne sekä kaikki e-lisäaineet päälle, niinkuin monessa muussakin tuotteessa. Mitä kevyempi tuote, sen pidempi tuoteseloste ja ja sitä tod. näköisemmin siellä on se vesi yhtenä raaka-aineena niiden kirjainten seurana. Lukekaa hyvät ihmiset niitä niitä tuoteselosteita ja tulette yllättymään mitä kakkaa suuhunne pistättekään.
Jopa margariineissa on suurin osa vettä.
Ei nyt ollut kermaa kaapissa, mutta tällaiset löytyivät netistä:Alkuperäinen kirjoittaja äitineljälle:Lukekaa seuraavalla kerralla kuohukerman ja ruokakerman tuoteseloste.Alkuperäinen kirjoittaja Jenis:Hä? Siis laimennettu miten?Alkuperäinen kirjoittaja Hoh:Kuohukermaa sekä ruokaan että kakkuun! Ei sisällä mitään ylimääräisiä aineksia ja sitä riittää ruokaan pienenpikin määrä. Vai millä te luulette että ne ruokakermat on laimettu?
Tää on erinomaisen viihdyttävä ketju, jatkakaa olkaa hyvät
Kuohukermassa ei luo kuin kerma.
Ruokakermassa litania alkaa sanalla vesi, maito jne sekä kaikki e-lisäaineet päälle, niinkuin monessa muussakin tuotteessa. Mitä kevyempi tuote, sen pidempi tuoteseloste ja ja sitä tod. näköisemmin siellä on se vesi yhtenä raaka-aineena niiden kirjainten seurana. Lukekaa hyvät ihmiset niitä niitä tuoteselosteita ja tulette yllättymään mitä kakkaa suuhunne pistättekään.
Jopa margariineissa on suurin osa vettä.
Mutta miksi käyttää edes noita ylimääräisiä aineita, kun on saatavana se puhdaskin tuote?Alkuperäinen kirjoittaja vieras:Ei nyt ollut kermaa kaapissa, mutta tällaiset löytyivät netistä:Alkuperäinen kirjoittaja äitineljälle:Lukekaa seuraavalla kerralla kuohukerman ja ruokakerman tuoteseloste.Alkuperäinen kirjoittaja Jenis:Hä? Siis laimennettu miten?Alkuperäinen kirjoittaja Hoh:Kuohukermaa sekä ruokaan että kakkuun! Ei sisällä mitään ylimääräisiä aineksia ja sitä riittää ruokaan pienenpikin määrä. Vai millä te luulette että ne ruokakermat on laimettu?
Tää on erinomaisen viihdyttävä ketju, jatkakaa olkaa hyvät
Kuohukermassa ei luo kuin kerma.
Ruokakermassa litania alkaa sanalla vesi, maito jne sekä kaikki e-lisäaineet päälle, niinkuin monessa muussakin tuotteessa. Mitä kevyempi tuote, sen pidempi tuoteseloste ja ja sitä tod. näköisemmin siellä on se vesi yhtenä raaka-aineena niiden kirjainten seurana. Lukekaa hyvät ihmiset niitä niitä tuoteselosteita ja tulette yllättymään mitä kakkaa suuhunne pistättekään.
Jopa margariineissa on suurin osa vettä.
Maitokolmio:
Pastöroitu vähälaktoosinen Kahvi-ja ruokakerma
Valmistusaineet: Pastöroitu kerma
Valio Ruokakerma 15%:
Kerma, stabilointiaineet guarkumi ja natriumsitraatti, muunnettu tapiokatärkkelys
Arla Keittiö Gourmet ruokakerma INTO:
Kerma, stabilointiaine (karrageeni).
Ei noi valmistusaineet nyt niin pahoilta vaikuttaneet, vaikka kahdella kolmesta siellä jotain muitakin aineita oli. Aika vähäistä kuitenkin. En oikein jaksa uskoa kenenkään terveyden noiden vuoksi olevan pahassa vaarassa.
Selevä, sano sille vaimolles sitten että kattoo sen tuoteselosteenAlkuperäinen kirjoittaja vieras:Älä multa kysy. Minä käytän sitä mitä jääkaapista löytyy, vaimo päättää yleensä taas mitä sieltä löytyy Mutta hyvää tuosta paksusta ja kevyestä ruokakermasta tulee.
EIKÄ TARKOITA!!!!!! Muunnettu tärkkelys on turvotettua, kuivattua ja jauhettua. Sillä tavoin se saadaan helposti liukenevaan muotoon ilman kuumentamista. Voi hyvää päivää sentään taas....Alkuperäinen kirjoittaja äitineljälle:Muuten, monikaan ei tiedä että muunnettu tärkkelys tarkoittaa geenimuunneltua tuotetta ja ainakin usassa maissin geenimuuntelu on yhtenä syynä ihmisten lihavuuteen.
Eiköhän tuo ole katsonut. Ei tuossa mitään ihmeellistä minusta ollut. Luonnonmukainen ei automaattisesti tarkoita parasta vaihtoehtoa. Ja takaan että ruokakerma ei ole pahin lisäaineiden lähde siitä mitä syön. Luulen että makkarat ja valmismarinadit sisältävät myös aimo määrän terveydelle haitallisia aineita. Uskon kehoni kuitenkin pystyvän hoitelemaan ne.Alkuperäinen kirjoittaja Jenis:Selevä, sano sille vaimolles sitten että kattoo sen tuoteselosteenAlkuperäinen kirjoittaja vieras:Älä multa kysy. Minä käytän sitä mitä jääkaapista löytyy, vaimo päättää yleensä taas mitä sieltä löytyy Mutta hyvää tuosta paksusta ja kevyestä ruokakermasta tulee.