Apua mitä Petteri Orpo on tehnyt

  • Viestiketjun aloittaja Vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Kannattaisiko näiden herrojen ja rouvien käydä vaikka Suomessa vierailulla yömajoissa, ruokajonoissa yms., missä tavallista suomalaista kansaa joutuu heidän päätöstensä vuoksi viettämään aikaansa? Eivätkö nämä Suomen kansalaiset tarvitse tsemppiä? Niinistö ja Halonen sentään yrittivät.
 
vierailija
Olisiko jo aika näiden päättäjienkin osallistuttava säästötalkoisiin, joita he vaativat jatkuvasti kansalta?Arkadianmäeltä joutaisi näistä itsensäedustajista välittömästi avustajineen puolet pihalle ja säästöä tulisi tuostakin talosta aikalailla ja olisi malliesimerkkinä kansalaisille säästötalkoista? Hommat varmasti tulisi hoidettua samallalailla eduskunnassa. Ja palkkiot puoliin ja taksiedut sekä loisimiskorvaukset pois, niin edustajia saataisiin arvoperustein ei itsekkäin etuperusteisin syin 🤔
 
vierailija
Mitä väliä sillä on kun se on moraalisesti väärin? Ei mekään lähdetä veronmaksajien piikkiin lomamatkoille. Pääministerin palkalla luulisi pystyvän lomamatkansa kustantamaan.
 
vierailija
Mihin yleensäkään tarvitaan yhtäkään suomalaista poliitikkoa olympialaisissa? Saatika sitten viittä ! Laitetaan nekin nuorisourheiluun niin saadaan ehkä jatkossa muutama mitalikin.
 
vierailija
Muistaakseni Juhani Peltosen romaanissa Elmo irvailtiin edustusurheilulle, Suomen maajoukkue koostui yhdestä urheilijasta ja laajasta joukosta hännystelijöitä...linssiluteita.
 
vierailija
Kyllä sitä rahaa on ja sitähän nämä päättäjät tuhlaa turhiin matkailuun ym. Orpo ja hänen huono hallitus kyllä leikkaa pienituloisilta sen vähänkin ja itselleen ja rikkaille kaikki edut.

Kun asioista päätetään ideologia edellä on tulos juuri tällainen kuin hallituksen ohjelma on. Kansaa kurjistetaan ennennäkemättömällä tavalla ja ministerit ja kansanedustajat eivät omista eduista luovu.

Missä on eduskunnan ja presidentin säästölistat? Säästötoimet heti eduskuntaan, palkkiot pienemmiksi, kulukorvaukset ja taksikortit sekä ex-edustajien ja ministerien loisimiskorvaukset sopeutumisraha poistoon. Koska jokainen kansanedustaja tienaa ison palkkion ja kulukorvaukset sekä säästää syömisissä ja juomisissa ym. Jungnerin mukaan, niin siitä jää kyllä säästöön pahan päivän varalle. Pienistä puroista syntyy iso joki.
 
vierailija
Kun nyt on lähdetty avaamaan poliitikkojen olympiakisamatkojen kustannuksia, olisi kannattanut tehdä vähän perusteellisempi selvitys. Kisoissa oli nimittäin PALJON suurempi määrä poliitikkoja eli kansanedustajia, kaupunginjohtajia jne, kuin mitä tästä jutusta käy ilmi. Ja käytännössä ketään heistä ei ollut siellä omilla vaan veronmaksajien rahoilla. Siitä on aiheutunut julkaistuun verrattuna monikymmenkertainen lasku ja se ansaitsisi tulla myös julkaistuksi.
Kyllä 10.000 - 30.000 euroa kuukaudessa tienaavat poliittiset broilerit voisivat maksaa omat hupikulunsa ITSE!
 
vierailija
Varattu majoitus oli kohtuuttoman kallis, koska jokainen euro kasvattaa Suomen valtion velkaa. Junaliput olisi tullut halvemmaksi. Olympiakomitean jäsenillä Sari Essayah oli työperäinen peruste osallistua olympialaisiin, muut osallistukoot omilla varoillaan kesälomallaan. Poliitikkojen ja virkamiesten puolisoiden on tietysti aina maksettava matkansa itse: myös presidentin ja pääministerin puolison. Jos matkaan sisältyy omia harrastuksia, poliitikon on maksettava puolet matkakuluista (vähintään lentolipusta). Niin yrityksissäkin tehdään. Olympialaiset oli pääosin poliitikkojen omaa hurvittelua, mihin veronmaksajien rahoja ei saa tuhlata. Jos matkaan liittyi pieni poliittinen tapaaminen, se ei pyhitä omiin harrastuksiin suurinta ajallista panostusta. Urheilijat voi tavata halvemmalla Suomessa, eikä se oli pääministerin päätehtävä. Matka verotti tietysti myös poliitikkojen virallisia lomapäiviä. Suomen valtio velkaantuu poliittisesta korruptiosta.
 
vierailija
Apua mitä Petteri Orpo on tehnyt
Orpo vietti lomaa, sopien presidentti Stubbin sijaistavan häntä. Sama järjestely sopi myös ruotsalaisille.

Orpo on liikkunut helikopterilla ja yöpynyt rajavartiolaitoksen erämökissä. APUA .

Muistellaampa. Marin oli valkoisen jauhon huuruisissa bileissä, myöhästyi sovitulta työlennolta ja joutui turvautumaan suihkukoneeseen sekä laiminlöi virkapuhelimensa käyttöä. Kesärannan bileissä otettiin paljaita tissikuvia etc.

Kuvitelkaa samat Petteri Orpolle. Jos nuo olisi nyt tullut julki. Mies ei olisi enää syyskuussa maamme PM.
Entä sitten? Sillä on rahaa ja meillä ei.
 
vierailija
Jos Orpo olisi kiinnostunut poliittisten päättäjien tapaamisesta, hän olisi osallistunut kesäkuun alussa 2024 Euroopan poliittisen yhteisön kokoukseen. Se sisältyi pääministerin tehtäviin. Koska Orpo oli kiinnostuneempi viettämään aikaa hillassa perheensä kanssa, kuin pääministerin virallisista tehtävistä, hänen pitäisi luopua pääministerin tehtävästä.
 
vierailija
Silloin kun nämä SDP:n presidentit olivat vallassa, he pitivät huolen maamme vauraudesta vaikka vastustivatkin velanottoa. Etenkin Manu. Silloin oli solidaarisuus vallassa kun tehtiin kolmikantaisia työehtosopimuksia. Työläinen oli kunniassa niinkuin pitääkin, eivätkä oikeiston opit purreet kansantalouteen, vaikka he parhaansa yrittivätkin.
 
vierailija
En kertakaikkiaan ymmärrä Orpoa, joka joka ikinen kerta esiintyessään hokee kuinka ”säästää pitää” ja ”tiheällä kammalla syynätään ” säästökohteita, ja sitten, itse matkustelee täysin turhia reissuja kuten Pariisin Olympialaisiin. Paljon paljon tällaisia turhuuksia tapahtuu ja paljastuu koko ajan. Oikeudenmukaisuus ja reiluus on valovuosien päässä tämän hallituksen toimista.
 
vierailija
Mutta hyvät kommentoijat. Pitäähän Suomen valtionjohdon päästä Pariisiin selittämään, miksi Suomen urheilijat eivät näistä kisoista saaneet ensimmäistäkään mitalia. Siks toisekseen suomalainen urheiluelämä on paalutettu kokoomuksen mandaatiksi, joten ihan luontevaa, että kokoomustaustaiset poliitikot ovat Pariisissa. Tietenkin poliitikkojenkin pitää rentoutua. Työ on kovin raskasta ja täynnä painetta, kun pitää keksiä uusia säästökohteita, koska kansalaiset ovat itselleen (=veronmaksajille) liian kalliita ylläpitää.
 

Yhteistyössä