Apua,ambulanssi,kela taksi vai taksi??

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
En ymmärrä näitä nykyisiä taksipalveluita,tiedän että kohta mun migreenikohtaus sillä tasolla että tarvii mennä sairaalaan tiputukseen, millä? Oma mies ei voi viedä kun lapsi nukkumassa. Matkaa 30km
 
Kela-taksissa voi migreeni mennä pahemmaksi, jos ei ole päänsärkyisenä seksivideoista kiinnostunut:

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/46491831-12ab-4fe8-a63c-537123bb12c7

Kaiken huippu naisen mukaan oli se, mitä luki kuljettajan soittolistassa auton näytöllä. Näytöllä näkyi teksti Allie James tries Anal. Vaaleaverikkö Allie James on tunnettu aikuisviihdetähti. Nainen pelkäsi koko matkan ajan, että Allie kokeilemassa anaaliseksiä pyörähtää käyntiin.
– Eihän se nyt ihan asiallista ole, että taksikuskilla on valmiiksi laitettuna pornovideo
 
vierailija
Mä herättäisin lapsen, ottaisin kyytiin ja mies viemään. Ei se lapsi rikki mene jos kerran herättää. Sehän voi jatkaa autossa unia jos jäi väsy. Älkää tehkö asiasta niin vaikeaa. Jos korvattavuus tässä nyt muodostui ongelmaksi niin lapsi kyytiin ja menoksi.
 
Kelan taksiin ei voi luottaa enää ollenkaan!

Varasin sen edeltävänä päivänä kuten kuuluukin,mutta se ei tullut koskaan sovitulle paikalle eikä kukaan kuski edes kuitannut noutoani!

Niinpä jouduin menemään tutkimuksiin omalla autolla ja kauhealla kiireellä.

Ja jättämään väliin autoilijalle kielletyt kipulääkkeet. Muuten olisi pitänyt varata hotelli yöksi. Se olisi mennyt omasta pussista.

Muilla palveluun pettyneillä vastaavia kokemuksia?
 

Yhteistyössä