APUA! Alkuraskauden verenvuoto?!?!

Moi!
Kauheesti yritin lueskella netistä, mutta turhauttavaa etsiä, kun vastauksia saa hakea ja klikkailla jne.. Eli kysyn nyt teiltä kaikilta:

Kuinka normaalia on se, että 5+3 (eli tänään) juurikin nyt, päiväunien jälkeen menin vessaan ja pyyhkiessä tuli kunnon kirkasta verta?! Ei mitään tuhrua, ei mitään klönttejä, eikä ruskeaa, eikä kovin vähän edes!!!

WTF?!?! Ihan hirvee paniikki! Mihinkään ei satu, mutta mitä ihmettä täs nyt pitäis tehdä?! En nyt mitään niin rankkaakaan ole edes tehnyt tänään!

Kiitos jos joku vastaa nopeasti!
 
Mullakin oli rv 6-7 runsasta vuotoa.soitin silloin lääkäriin heti käski katsella vointia jos pahenee ni pasitivat käymään päivystykseesä jonne lähdin samana iltana, sieltä sitten läheteellä nkl:lle ultraan tarkistamaan onko kaikki kunnossa.Ultrassa näkyi vain sikiö jonka vieressä verihyytymä totesivat että oisi voinut olla kaksois raskaus josta toinen lopetanut kehityksen ja tulee nyt ulos.
Vuoto muutui niukaksi rv8 ja sen jälkeen loppui.
Nyt rv 23+1
 
Oma kokemus sattui juurikin muutama päivä sitten. Olin rv 5+5 kun aamulla alkoi pienellä ruskealla tuhruvuodolla joka yltyi veriseksi vuodoksi päivän mittaan. Kesken tuo raskaus meni mutta kiitän luojaa että näin alussa ettei tarvinnut nähdä ultrassa tai muuta. Ei todellakaan ole mikään helppo kokemus mutta onneksi minulla jo kaksi ihanaa lasta jotka piristää tuossa vieressä. Lääkäriin ei tarvinnut lähteä kun sanoivat että näin alussa ja kun alkoi tyhjentyä noinkin hyvin niin ei tarvitse seurantaa/kaavintaa. Lisäksi sanoivat että uutta raskautta saa ruveta yrittämään heti vuodon loputtua... jos olisi jouduttu kaapimaan niin täytyisi odottaa yhdet kuukautiset välissä ennen uutta yritystä että limakalvot normalisoituisivat kaavinnan aiheuttamasta "stressistä". Voimia ja jaksamisia kaikille saman kokeneille ja onnittelut niille jotka selviävät pelkällä säikähdyksellä. <3
 

Yhteistyössä