Antaisitteko alle 3kk ikäisten kaksosten nukkua yöllä 7-8h putkeen?

  • Viestiketjun aloittaja ***
  • Ensimmäinen viesti
***
Eli kaksosilla alussa hidas painonnousu, nyt kasvukäyrät ok.
Ikää kohta 3kk, painot noin 3.7kg, 1.2kg tullut syntymäpainoon lisää, 2:ssa kk:ssa tullut tuo paino, eka kk jumitti kasvu.

Tytöt innostuneet nyt nukkumaan yönsä liki läpi, klo22-05/06 nukkuvat.
Syövät päivisin parin, kolmen tunnin välein, nyt selkeä tiheän imun kausi kummallakin. Täysimetyksellä mennään.

Omasta mielestäni annan vauvojen nukkua yöt jos niin tahtovat, anoppini piti saarnan että pitäisi herättää vauvat ainakin kerran yössä syömään. Nämä ovat meidän viides ja kuudes vauva, aiemmat ovat osa syöneet yöt läpeensä vuoden ikään, yksi on nukkunut yöt 2kk iästä, tosin oli 4kg jo syntyessäänkin.. Eli erilaisiahan nuo ovat kaikki.

Mitä mieltä?
 
maalaisjärki hoi
Haloo, jos otat koiran pennun, niin mitä sanot lapsille, kun pentu nukkuu? ANTAKAA SEN NUKKUA...

Miksei lapset saa nukkua, kun kerran tyytyväisinä nukkuvat? Eikö kaksosten hoitaminen ole tarpeeksi rankkaa ilman yöherätystä?

Järkikäteen sille anopille. Eli KYLLÄ VAUVAT SAA NUKKUA YÖNSÄ RAUHASSA!
 
ap
Niin unohtui tuosta viestistä, kuten "aa" mainitsi, eikös tuo 3kg tosiaan ole joku raja että voi antaa nukkua vapaasti? Todellakin ilmaisevat nälkänsä ja syövät hyvin. Anopin mielestä ovat vaan niin pieniä vielä.
 
Mamma81
Mun äiti soitti aikoinaan neuvolaan, kun olin 2kk vauva, ja kysyi, että pitääkö vauva herättään yöllä syömään, kun nukkuu koko yön putkeen, niin neuvolan täti oli vaan sanonut: Olisit onnellinen hyvä äiti! :)
 
v
Jos paino nousee ok, niin antaisin nukkua. Omat kaksoset heräsivät syömään vielä 5 kuukauden ikäisenä 2 tunnin välein. Painonnousu ei ollut oikein riittävää. Neuvolassakin kyseltiin, etteivät nuku liian pitkiä pätkiä. Siinä mielessä anoppisi ei nyt väärässäkään ole. Mitään 3 kilon rajaa ei ole. Meillä vauvat olivat jo syntyessään 3 kg.
 

Yhteistyössä