Anna hyvän kiertää.

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija

Autetaanhan toinen toisiamme! Löysin tälläisen ilmoituksen aamun tori selailulla ja päätin yrittää jakaa tätä että tavoittaisi mahdollisesti ihmisiä ketkä tarvitsevat apua pientä korvausta vastaan, ja toinen saisi taas vastapainona apua omaan tarpeeseenkin😊 laitetaan hyvä kiertämään! En kuulu facebookkiin enkä tiedä oikein miten voisin muuten laittaa ilmoitusta jakoon.
 
  • Rakkaus
Reactions: Lispetti
En uskalla klikata auki linkkiäsi, sillä tori-sivusta on ollut lähipäivinä ikäviä uutisia. Huijarit höynäyttävät hyvätahtoisia hölmöjä.
Tässä sisältö:

”Heippa! Tarvitsetko apua haravoinnissa, siivoamisessa, leipomisessa tai vaikkapa ikkunan pesussa? Tulisin mielelläni auttamaan pientä korvausta vastaan, joko rahaa, ruokakassia tai vaippoja vastaan. Elämäntilanne muuttui äkisti ja pikaiselle lisätulolle akuutti tarve useamman lapsen yksinhuoltajana.”
 
Yhteisöllisyys olisi niin mahtava voimavara, että emme edes ymmärrä miten mahtava!👍

Mutta juu toki, huijareita kannattaa varoa ja ilmoittaa näistä heti omassa lähipiirissä ja julkisestikin! Ihan hyvä kun ihmiset ovat valppaana, mutta ei anneta sen tuhota mahdollisuutta yhteisöllisempään suuntaan.
 

Yhteistyössä