Ei kuulosta kovin järkevältä napostella pelkkää leipää pikkunälkään. Kunnon ruoka normaaleina ruoka-aikoina olisi paljon parempi vaihtoehto. Ajoittaista pikkunälkää on hyvä opetella sietämään, ilman että ryntää kaapille syömään yhtään mitään, edes sitä ruisleipää. Jos siis ei ole ruoka-aika. Jos syöt puolen tunnin välein leivän, et kyllä laihdu. Eikä vettä pidäkään juoda määräänsä enempää, sehän on jopa vaarallista. Paha olo johtuu todennäköisesti siitä, että olet liiallisella vedellä huuhtonut kehostasi tarpeelliset suolat pois.Alkuperäinen kirjoittaja pientä pudotusta;29501021:Itsekin tässä ajattelin (huomenna ) aloittaa.
Ihan ensimmäisenä ajattelin totutella itseni annoskokojen pienenemiseen. Kun tulee pikkunälkä, niin en heti mene jääkaapille ja syö sieltä mitä sattuu ja kuinka paljon vain, vaan otan yhden puolikkaan ruispalan kurkulla ja odotan puol tuntia. Jos edelleenkin on kiljuva nälkä niin toistan tämän. Mutta annan siis kropalle aikaa kertoa ettei ole syytä siihen näläntunteeseen.
Toiseksi ajattelin juoda vettä, ja PALJON. Ajatuksena olis juoda myös paljon teetä, ja nutrilettin liemiä (jäänyt jemmaan edellisistä yrityksistä... ). Itse en tykkää veden mausta, ja tiedän kokemuksesta että jossain vaiheessa raanavesi alkaa tökkimään niin paljon että oksettaa ihan kunnolla.
On muuten jonkun verran eroa vetääkö sinä päivänä suklaata, sipsejä, leivonnaisia, pizzaa, limsaa.. you name it, vai Lidlin 100g suklaalevyn (ohoh sori nyt kyllä vahingossa mainostin). Pointtini meni sulta selvästi ohi. No sillä nyt ei tosin mitään väliä, ap:lle tekstini alunperin osoitinkin.Joo herkkupäivän merkitystä dieetillä ei voi liikaa korostaa. Suklaata, sipsejä, leivonnaisia, pizzaa, limsaa.. you name it. Itse pitäisin niitä kuitenkin ehdottomasti useammin kuin kerran viikossa.