almirosta nutri soijaan?

  • Viestiketjun aloittaja juuliska
  • Ensimmäinen viesti
juuliska
onko ketään joka olis vaihtanu almirosta soijaan vaik almiro olis sopinu?meiän allergia lääkäri käski pikku hiljaa siirtyy soijaan ja poika ei huoli millään!Kuinkakohan kauan menee että tottuu juomaan sitä..?Ja kertokaas että kuin paljon kalkki lisää tartee 1v ikänen??
 
HMM
Ei kela vaadi soijaa jos almiron sopii. Jos ei almiron sovi, niin pitää kokeilla soija ennekuin saa kalliimpia maitoja. Samalla korvauspäätöksellä saa sekä almironia että nutri-soijaa tai muuta soijamaitoa.
 
ovat muuttuneet nuo maidonkorvaus perusteet hiljattain... nutri soijalle ja almironille on eri korvaus numerot, mikä johtuu siitä että kela nykyään edellyttää soija maidon käyttämistä jos lapselle soija sopii...
meillä poika siirtyi almironista nutri soijaan ja pari viikkoa meni ennen kuin poika lakkasi irvistelemästä uudelle maulle...
 
viimeisin tieto
Almiron ja nutri-soija korvataan molemmat 505-päätöksellä. Eli samalla. 506 on esim. neocate ja muut kalliimmat maidot. Yli 6 kk:n ikäiselle voi aloittaa esim. almironilla, ei tarvitse olla ensin soijamaito. Riittää kun on näitä halvempia maitoja mihin almironkin kuuluu.
 
juuliska
olen tässä yrittäny poikaa soijaan totuttaa muttei huoli millään!täytyy loman jälkeen alkaa tosissaan antaa sitä ku sil on edelleen pari rupi länttiä selässä että olisko kuiteski allerginenn tuolle almironillekin,välil ne on pois mut taas tulee.muita oireit ei oo.lekuri aika meil vasta lokakuussa joten olis hyvä jos sais pojan juomaan soijaa =)
 
Meillä meni tisimaidosta nutri-soijaan totuttamisessa kuukauden verran, tietty siinä oli tuttipullokin sitten uuttan, tai oli siitä vettä juotu..
Sitten vaan yhtenä päivänä, se oli niinku *naps* ja tyttö päätti juoda sitä soijaa.. :)
 

Yhteistyössä