Alan tekeen joululaatíkoita. APUA kokkikolmoset!

  • Viestiketjun aloittaja kysyvä
  • Ensimmäinen viesti
kokkikolmonen
Kyllä niihin voi laittaa vaahterasiirappia, mutta kokeilisin pieneen määrään ensin vähäsen ja maistaisin...jos omasta mielestä hyvää niin eikun kokkailemaan. Lanttulaatikkohan tarvitsee hieman makeutta, miksei siihen voisi lorauttaa hieman hunajaa tai sokeriakin. Maku saattaa hunajalla hieman muuttua...

kokeile rohkeasti!
 
zim
Mä en laita lanttulaatikkoon siirappia/sokeria tai mitään muutakaan makeaa. Riittää lanttu, suola, valkopippuri ja loraus kermaa (sekä lantun keitinvettä). Piiiiiitkäksi aikaa uuniin, joku n. 50-60 astetta riittää. Porkkanalaatikosta en osaa sanoa kun en sitä tee ikinä...
 
kysyvä
Alkuperäinen kirjoittaja clotta:
Voit koittaa jotain "brown sugar" tai mucovadoa tai semmosta. Se om se tumman sokerin maku joka vastaa siirappia. Siis esim. fariini meillä.
Ok, kiitti. Minäpäs katson mitä marketista löytyy. Tekevät täällä kiinassa varmaan vähän harvemmin tämänkaltaisia pöperöitä, joten tuotteet toisinaan vähän tiukan takana=)
 

Yhteistyössä