Ajatelkaa että tasan 20 päivän päästä lahdataan ensimmäinen kaninpoikanen

Yleensä ne saa kasvaa vielä vähän mutta me tarvitaan yksi joulupöytään. Valitaan ensimmäisestä poikueesta sopiva uros. Seuraavat poikueet muuten syntyy nyt viikonloppuna tai ensi viikolla jos kaikki menee hyvin. Näin se homma etenee. Kanit on niin hyviä lisääntymään. Esimerkiksi kalkkunoilla kestää se 8-10 kuukautta saavuttaa sukukypsyys ja ne ei haudo muniaan.
 
vierailija
Lisää tulehduksia!

Mikä sinun omega3-omega6 suhde on?
Sen pitäisi olla 1:1!

Suurimmalla osalla tämä suhde on ihan pielessä! Arvaa paljonko se maksaa meille?!
+lisäksi - ei ole mukava nähdä ympärillään kärsiviä ihmisiä!
Moni muukin asia yhtä lailla lisää tulehduksia, esim kasvisten ja kuitujen liian vähäinen saanti ja sokerin liika saanti.
Kyse on kokonaisuudesta. Kasvirasvoja on paljon erilaisia. Niistä voi koostaa sopivan kokonaisuuden. Kotimainen kylmäpuristettu rypsiöljy on kuitenkin ylivoimaisesti paras vaihtoehto jos haluaa vain yhtä käyttää.
 
Moni muukin asia yhtä lailla lisää tulehduksia, esim kasvisten ja kuitujen liian vähäinen saanti ja sokerin liika saanti.
Kyse on kokonaisuudesta. Kasvirasvoja on paljon erilaisia. Niistä voi koostaa sopivan kokonaisuuden. Kotimainen kylmäpuristettu rypsiöljy on kuitenkin ylivoimaisesti paras vaihtoehto jos haluaa vain yhtä käyttää.
Ei ihminen tarvitse edes välttämättä kuituja. Ihminen ei kykene käyttämään kuituja ravinnokseen vaan kakkii ne pihalle. Ihmiskehoa ei ole luotu syömään kasvista pääravintona.

Mikrobia mukautuu, kuten suussakin, että sen puolesta ei tarvitse olla huolissaan, jos siis siksi vetää kuituja kaksin käsin.

Sokeri toki pahin ihmiselle ultraprosessoiduista tuotteista!

Ei ole rypsit, eikä rapsit hyviä ihmiselle, ei todellakaan!
Eläinrasva on paras ja ravitsevin.
 
vierailija
Ite kysyit ja nyt saat katsoa tämän hyvin lyhyen muistutuksen joka on ollut valveutuneiden ihmisten tiedossa aina!😏

Toimittaja ei minkäänlaista terveydenalan koulutusta.
"Hänet tunnettiin työstään liikalihavuuden torjumiseksi sekä hallituksen raporttien kritisoinnista ja joutui konfliktiin valtion virastojen kanssa." Enkä ihmettele lainkaan miksi. Ei ole kompetenssia.
 
vierailija
riiputtaminen antaa hieman harhaanjohtavan kuvan raakakypysytysprosessista

lihan ei tarvitse kirjailmellisesti riippua, paras konsti on laittaa liha vakuumipusseihin ja pitää lihoja jääkaapissa 1-3 asteen lämpötilassa
No lihan mureuttamisesta kun puhutaan niin käytetään termiä riiputtaa. Hyvä naudanfile vaatii vähintään 6 viikkoa mielummin pidempään. Siis kani paloiksi ja odottamaan jääkaappiin valmistusta ja sitten liha huoneenlämpöön noin 30 min ennen paistoa.
 
Toimittaja ei minkäänlaista terveydenalan koulutusta.
"Hänet tunnettiin työstään liikalihavuuden torjumiseksi sekä hallituksen raporttien kritisoinnista ja joutui konfliktiin valtion virastojen kanssa." Enkä ihmettele lainkaan miksi. Ei ole kompetenssia.
Älä dissaa sanantuojaa vaan lue turkimukset.👍
Jos linkkaan suoraan tutkimuksiin niin kukaan ei niitä lue!🤷‍♀️
 

Yhteistyössä