Ainun Mam tutinpäät

  • Viestiketjun aloittaja "huolestunut"
  • Ensimmäinen viesti
"huolestunut"
auttakaapas tietämätöntä !

ostin eilen ainun mam tutinpää 3 tiivis (4kk ikäsille), mutta maito ei tule siitä läpi?! ainakaan meidän vauva (6kk) ei saanut kuin 10 ml imettyä sitten raivostui 10 min yrittämisen jälkeen..?! en tajua tätä tutin päätä..

muutenkin meidän 6kk ikäinen poikavauva syö vieläkin maitonsa 2 tutinpäällä, joka on tarkoitettu 2kk ikäisille !!? onko muilla ollut tämmöistä? Normaali 3 tutinpäätä ollaan kokeiltu niin vetää maidon jatkuvasti henkeensä, eli ei ole vielä sopiva.... vaikka pitäisi käyttää jo 4 tutinpäätä joka on tarkoitettu 6kk ikäisille...

miten teidän vauvanne on oppinut juomaan maitonsa nopealla virtauksella? meillä se tuottaa ongelmia :(
 
:( ärsyttävää, kun vauva ihan hiessä syö sillä kakkos tutilla, mutta kolmonen on ihan liian nopea.. en tiiä sitten miten muut vauvat osaa syödä niin kovalla virtauksella... ehkä sitten kun oppii istumaan, jos se helpottais ja sitten joisi kolmos tai jopa nelos tutilla... eei voi tietää..
 
samperri
Onks toi kolme tiivis se tuttipää jossa on merkki 3 ja tippa jonka päällä on ruksi? Jos on niin ei meidänkään tyttö kohta 6 kk saa juotua siitä! Imee ja imee mutta raivostuu kun ei sieltä tahdo mitään tulla.
 

Yhteistyössä