Aikamoinen puutarha

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Tää alkaan oleen jo sairaalloista tämä panikoiminen siitä, että K:n lähipiiri olisi paikalla. K:n pitäisi varmaan pitää tiedotustilaisuus erikseen, jokaisella some-kanavalla, ni silloinkin ne teidän mielestä varmaan ois tekoälyllä luotuja
Mikä panikoiminen? Eiks oo kiva jos Kn lähipiiriä siellä? Avovaimo nyt on ainakin, kun eilen jo näkyi.
 
vierailija
Miksi ei? Lento kestäisi 2 tuntia. B olisi voinut lentää eilen Britteihin, katsoa K:n keikan, ja lentää tänään kotiin ja olla huomenna radiokunnossa.
Ennemin päätti toistaa viime vuoden kaavan, ei tullut lontooseen vaikka oli vapaata, ja synttärionnitteluihinkin jotain brotheria. Jos B:tä huolestuttaa se että hänet koetaan huonona poikaystävänä, niin sen voisi helposti korjata ihan vaan tuollaisilla yksinkertaisilla teoilla.
No ei selkeästi huolestuta. Kannattaa herätä jo unelmista sen verran.
 
vierailija
Miksi jollekulle on niin tärkeä nostaa vähän väliä keskusteluun tää lähipiirin mahdollinen läsnäolo keikoilla? Vastauksia on tasan kaksi: on tai ei ole. Kummatkaan tilanteet ei meille kuulu.. Sitä paitsi ketä kiinnostaa? Muuta syytä tähän jatkuvaan kirjoitteluun aiheesta ei ole kuin trollaus. Itse käyn näillä palstoilla kurkkimassa, jos olis välillä ihan kiinnostavia juttuja kiertueeseen,musaan tms. liittyen. Shippaus ei kiinnosta, mutta ei silti häiritse, että joku söpöstelee BK- hommilla. Typeränä pidän näitä yksityiselämän asioista juoruilua. Kaikki jutut niistä perustuu ihan vaan alhaiseen stalkkaukseen ja lennokkaisiin johtopäätöksiin.
Mua ainakin aidosti kiinnostaa, onko K etääntymässä naisestaan, se ei haittaa / kiinnosta, onko äiti siellä. Mutta kun osa koplaa äidin gf:ään, niin sitten häiritsee taas.
 
vierailija
Kuka täällä on panikoinut? Sinä panikoit, jos ei se olekaan siellä vai? Ja oli tai ei, ei kuulu asia meille pätkääkään, ei sinulle, ei minulle, ei kellekään tällä palstalla.
-evvk
Oletko hidasälyinen? Joku tuossa aiemmin kirjoitti, että "ihmiset panikoivat, onko Kn läheiset siellä", joten ihmettelin, että miksi panikoisivat. Hauskaa tuo "Ei kuulu kellekään"-puheesi. Täällä ei kukaan muuta teekään, kuin juoruile ja mässäile asioista/asioilla, jotka heille ei kuulu.
 
vierailija
Taidat olla väärällä palstalla jos päähenkilöiden asioiden spekuloiminen risoo sua.

T. Eri
Yksityisasiat eivät ole koskaan kuuluneet hyväksyttyjen spekulointien piiriin. Suurin osa on kunnioittanut Kärtsän selkeästi ilmaissun toiveen. Hän ei tuo yksityisasioitaan julkisuuteen, joten niistä ei puhuta. Jos noita vatvoo ei ole kyllä kovin kummoinen fani
 

Yhteistyössä