Aikamoinen puutarha

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Joo, mutta päivitteli instaan aamukuudelta eli ois voinut olla vaikka lentokentällä. Ja kun spekuloimaan ryhdytään, niin K:n stoorissa vilahtava käsi voisi olla vaikka B:n. Hänhän tehostaa välillä puhetta käsillään, kuten stoorin hlö ja on käyttänyt myös samantyyppisiä valkoisia neuleita.
nyt menee piiikkasen epätoivoiseksi😂. Mut tää varmaan olikin vitsiksi tarkoitettu.
 
vierailija
Voisiko lopettaa puhumisen täällä suhteesta mitä ei ole koskaan julkistettu. Voidaan kunnioittaa K:n toivetta yksityisyydestä. Mitään vilahduksia ei tarvitse etsiä tai kertoa. Jos joku haluaa shipata K:ta jollekin muulle kuin B:lle voisi perustaa siihen oman ketjun. Jos joku haluaa juoruta, voi mennä juoruilemaan palstoille missä ne otetaan vastaan suopeammin.

Lisäksi vielä kun joku puuttuu tähän miksi B:sta sitten puhutaan tämä on heidän shippiketju Shippisisältö on mielikuvitusta, ehkä jopa toiveita sekä fiilistelyä, mutta kukaan ei väitä niitä totena. Jotkut haluavat fiilistellä oikeaa ystävyyttä ja sekin on ok. Mutta shippiketjuun ei kuule muita ihmisiä, juoruja, valheita, stalkkauksia, negatiivisuutta jne

Ei haluta puhua täällä henkilöistä, jotka aiheuttavat myös palstalle negatiivisuutta. On tullut selväksi, että osapuolet eivät pidä juoruista tai yksityiselämän kaivelusta. Shippaaminen ei ole tätä. Shippiketjussa jo monta sivua väittelyä vääristä asioista.

Myös kannattaa muistaa, että kuka tahansa voi kirjoittaa tänne ja kaikki mitä lukee palstalta ei pidä paikkaansa.
 
vierailija
En toivo kenenkään eroa ja mulle on ihan sama muutenkin, mutta mun ystävä on ollut kaikki eurotourin keikat paitsi 2 ja ei ole kyllä NM ää tai äitiä eilen nähnyt. Eikä kukaan muukaan heidän porukastaan. Ovat keikan jälkeen jutelleetkin Klle.
Että jos viitsisitte olla edes valehtelematta.
 

Yhteistyössä