Aikamoinen puutarha

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
vierailija
Juu toi livestriimi ois kiva lisä, jos saavat sen toimimaan. Vähän harmi, että alustan keskeneräisyys näkyy joissain asioissa, mutta silti samaa mieltä että ollut jo nyt hintansa arvoinen eikä pienet ongelmat estä käyttämistä.
Tossa ei tosin tainnut olla alustan ongelma, vaan nettiyhteys keikan alkaessa oli liian huono. Tuommoinen striimi tarttee vähän enemmän resursseja kuin kännykkäkuva.
 
vierailija
Olisiko JO:n albumille tulossa joku erilainen versio Everybody’s waitingista kuin ollaan kuultu 🤔

Vähän pelottaa. Ei kai liian erilainen kuitenkaan. Bluzasta hieman katkerana vielä… 😅
 
vierailija
Mikään ikävä tule, haloo! Levy tulee pari päivää sen jälkeen ja K:n Suomen kiertue jatkuu vuoden loppuun asti. Varmaan saadaan viimein jotain haastiksiakin levyn yhteydessä.
Ja kun vlogit ilmestyy vähän hitaammin kuin itse keikat niin sielläkin tulee kamaa kiertueen loputtuakin.
Kärppy on kyllä saanut taas tämänkin vuoden mennä aika tukka putkella. Mutta hienosti on vetänyt. Onneksi tänä vuonna on se colder monthsin Slovenian osuus vielä tulossa.
 
vierailija
Kova putki on K:lla vielä tulossa ennen vuoden loppua, vähän viime vuoden fläshbäkit taas. Mutta tällä kertaa erona että ei ole uudenvuodenkeikkaa, keväälle ei ole levyntekoa, ei UMK:ta, ei Viisuväliaikaesitystä. Toivottavasti saa kunnolla huilittua.
 
vierailija
Kärppy on kyllä saanut taas tämänkin vuoden mennä aika tukka putkella. Mutta hienosti on vetänyt. Onneksi tänä vuonna on se colder monthsin Slovenian osuus vielä tulossa.
se kyl tuskin on tänä vuonna kun katsoo Kärpän loppuvuoden keikka-aikataulua? Eiköhän mene tammikuulle aikaisintaan. Ja mitrn mä ymmärsin ettei se nyt ihan varma oo kun eiks Boitsu sanonut että saattaa tulla tms
 
vierailija
Eka keikalta palannut tumppulainen on sitä mieltä eikkä keikka oli mahtava ja vibat "incredible", niin ehkä K ei kuitenkaan ollut huonovointinen ainakaan siten että sitä ois paikan päällä hirveästi huomannut. :)
 
vierailija
Eka keikalta palannut tumppulainen on sitä mieltä eikkä keikka oli mahtava ja vibat "incredible", niin ehkä K ei kuitenkaan ollut huonovointinen ainakaan siten että sitä ois paikan päällä hirveästi huomannut.
Oliko ollut siis useillakin keikoilla? Jos ei, niin varmaan kyllä Kärtsän 80 % vibakin on jo aika incredible. :) Mutta tuskin tosiaan mitään ikävää on meneillään.
 
vierailija
Ei ollut niin irtstas show mitä pari edellistä, spiikit oli ihan harkittuja ja toimi hyvin, ei mennyt liiaksi seloiluks kuten välillä. Voi olla et Kärppy oli vähän uupunut. Nyt onneks päivän tauko. Toivottavasti saa nukkua kunnolla.
 

Yhteistyössä