Aikamoinen puutarha

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Kärtsä varmaan mennyt sekaisin näistä jutuista ja yritti muistaa missä maassa Boitsu asuikaan, ja Boitsu puhunut niin paljon Bosnianserbialaisesta mummostaan että K muisteli että Serbiassahan se B asuu, ja buukkas keikan sinne. Boitsulle vaan ilmoitti että hei mä oon tulossa kylään sinne sun luo, niin B kerto kaikille että K on tulossa Sloveniaan.
Voi ei 😆😆😆 ja pahinta tässä on että tää kuulostaa ihan realistiselta vaihtoehdolta 😂
 
vierailija
Mietin kyllä itsekin tuota yhteyttä Joksujen julkaisemattomiin keikkoihin, vaikka se tosiaan onkin aika delulu. Harmi ettei aika-avaruus oikein taida mahdollistaa tuota, tai siis ainakaan tälle vuodelle.
Kyllä se aika-avaruus taipuu vaikka Kn selän kaaren muotoiselle mutkalle, jos on tarpeen saattaa braderit yhteen!! Oli se sitten relax timea, weekend vibes tai yhteiskeikka jossain päin Balkania (kuka niitä kaikkia maita edes muistaa ja laskee).

”Yes Yes it’s Käärijä here and I’m going to F*** you, you are so ready!” Ja nautakuoro vastaa: ” Yes we are, are you?!!” Ja Bojan, hyvin päättäväinen Bojan, vastaa:” Shut up bitches, Jere is mine!! He’s all mine… Res si f***ing huda!!”

Jotenkin näin se menee, katsoin kristallipallosta. 🤡
 
vierailija
vierailija
Jos tämän kommentin tarkoitus oli ankeuttaa tai solvata meitä muita, niin sillä oli kyllä päinvastainen vaikutus. Sain aika makeat naurut.
Sama, mä aina nauran noille kommenteille ihan hulluna. Vauvalla jengi loukkaantuu ja pahoittaa mielensä näistäkin. Ja vastailee ilkeästi = oikein antaa huomiota ja tilaa negatiivisille fiiliksille, sen sijaan, että osaisivat vähän nauraa itselleen 😊
 
vierailija
Keikkarapsaa!
Hikinen ilta! Tulin paikan päälle seiskalta ja pääsin vielä katoksen sisäpuolelle noin kuudenteen riviin, josta oli aivan erinomaiset näkymät. Eturivit oli täynnä jeresus-kultin jäseniä, jotka olivat odottaneet tuntikausia. Itselleni tuo kaksi tuntia odotusta oli tosiaan aika maksimisuoritus.
Keikka alkoi myöhässä, Kärtsän bussi tuli paikalle vasta 20.30 ja tilan järjestelyt alkoivat n 20.45. Paitamyyntiä oli aiemmin jo tarjolla, eli pieni osa crewsta oli tullut aiemmin.
- Yksityistilaisuus oli ollut Sastamalassa, kuulemma it-nörttien tilaisuus
-Kärtsä veti erinomaisen ja hikisen shown ja sai taas kerran kaikki mukaansa. Samoin kuin Tapiolassa hän vaikutta olevan aidosti ihmeissään kun kaikki tanssi ja hyppi. Taisi sanoakin, ettei ymmärrä mikä suomalaisiin on mennyt. On käsittämättömän taitava olemaan läsnä.
-Yleisesti Kärtsä vaikutti hyväntuuliselta, vaikka sanoikin että vituttaa (paitsi ei se, että on täällä keikalla meidän kanssa)
-Levystä mielestäni sanoi, että pitäis jaksaa tehdä se valmiiksi, tai sitten sanoi että kun vaan jaksais tai jotain sen kaltaista. Itselleni jäi vaikutelma, ettei ole vielä valmis, mutta voin hyvin olla väärässä. Kuitenkin pc tosiaan julkaistaan ainakin.
-chax3 tuli kaksi kertaa
-Serbia next kerrottin spontaanisti, tästä olikin jo video
-Kärtsä kertoi myös deittailleensa hetken henkilöä, joka teki hyväntekeväisyyttä susien kanssa, mutta Kärtsä luuli tyypin puhuvan susheista.
-Kärtsä haaveili laskettelusta Japanissa
-Lava oli ihanan pieni. Härtsä oli mukana säätämässä, TM seisoi koko ajan lavalla myös sivussa.
-Onneksi menin, ajattelin jättää väliin kun monet sanoi että jos ei tällä keikkapaikalla pääse lavan lähelle niin mitään ei näe. Pidin täst keikasta enemmän kuin Bölestä, ihan just sen välittömän tunnelman takia ja siksi että Kärtsä oli siinä niin lähellä.
 
vierailija
Eikö kukaan täällä enään toivo että K menisi vaan lomalle Sloveniaan, ilman että kaikki tapaamiset ois vaan työjuttuja tai niiden ohessa näkemisiä?
Mä toivon. Rupesin juuri Korvessan elokuvaa katsoessani miettimään, että voisiko yksi syy K:n Sloveniaan menemättömyydelle olla just se, että haluaisi olla Braaderin kanssa siellä nimenomaan just rauhassa ja siis ennen kaikkea rennosti? Relax timea. Että ehtii syventyä tiettyyn ruskeaan silmäpariin jne.
Itse toivoisin, että se näkeminen siellä olisi sen laatuinen, ennemmin kuin hirveää touhuamista, varsinkaan pakollisiin työkuvioihin liittyen…
Sen Bojanin viime syksyisen (?) reissun sinne hotlaan kaverinsa kanssa tyylinen.
 

Yhteistyössä