Aikamoinen puutarha

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Miksi he kompostiin menisivät, koska siellä puhutaan nykyään lähinnä Joksuista, Jancesta ja jotkut B&Jan yhdistelmästä. Tuntuu siltä, että jos vähänkin mainitsee K:n siellä, niin ajetaan pois.
En tykkää kompostista, olen mielummin täällä. Se höttö lässytys siellä Joksuista on kuvottavaa, mitään realistista ei saa sanoa, ettei pilvilinna mammat suutu.
 
vierailija
Somethin better I

J: "Why this shirt so hot?"

B: "Yes, I agree. I really like the way it hugs all your curves"

J: "No. I mean hot, like make me.. vttu, mikä se on.. the sweat, hot"

B: "Oh, sweaty? Is it too thick then?"

J: " I don"t know, maybe the material bad"

B: "well, what does the product label say it's made of?"

J: "You look, I can't see"

B: "Ok, let me just take a peek. No, the material seems to be just fine"

J: "What? Is it cotton?"

B: "No, something better"

J: "Silkki?"

B: "No, something better"

J: "what can be better?"

B: "It says it's 100% boyfriend material"

J: "Yes"

B: " See? It's so fine."
 
vierailija
Tää meininki näiden kaikkien palstojen välillä alkaa olla jo ihan jakomielitautista. Mä en ole enää yhtään perillä missä on shippaajat, missä Käärijän kuumistelijat, missä Joksujen ihkuttajat, missä Käärijän ja sen fanien haukkujat 🤯

Totuushan on se että 80% meistä on kaikilla palstoilla ja vaihtelee alustaa sen mukaan mistä löytyy sillä hetkellä itseään miellyttävät keskustelut. Trollit kiusaa aina siellä missä aktiivisinta eli niistäkään ei päästä koskaan eroon
 
vierailija
hohhoijaa. Mikä siinä on, että keskustelu lipeää aina turhanpäiväisistä asioista jankkaamiseen. Eiliseltä on tosi paljon K matskua instassa ja keikka on ollut kuulemma yksi parhaista ikinä. Tänäänkin on luvassa paljon matskua K:lta.
Valitettavasti en pysty nyt ainakaan heti linkkaamaan mitään tänne, mutta yritän myöhemmin.
 
vierailija
Mullakin toimii tässä ketjussa lainaukset paljon paremmin. Puhelimella selaan.
Siis yleensä täällä lainaukset toimivat hyvin, mutta osalle käyttäjistä tulee välillä bugi, joka heittää ihan muulle sivulle kun yrittää lainata. Itselleni tämä tulee noin 10% ajasta sekä tietokoneella että puhelimella, joissa on eri selain. Tietokoneella usein auttaa kun menee takaisin ja painaa uudestaan Vastaa-nappulaa, mutta puhelimella monesti ei.
 
vierailija
Jumalauta että te menette helppoon trolliin (eli tähän joka tuli mainitsemaan, kuinka kompostissa hepuloidaan varmaan asiasta x). Hänellä ei ollut agendana muuta, kuin saada tänne päivittelyä asiasta.
 

Yhteistyössä