Aikamoinen puutarha

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Mulla tuli viime vuoden semi mieleen. Oli enää yksi paikka finaaliin ja olisin halunnut Georgian Irun sinne ja toisaalta ajattelin että oishan se Kärpästä mukavaa jos sen kaveri pääsisi. En ollut Bojanoitunut vielä silloin 🤣 onneksi ei Iru sitten päässyt vaan poitsut.
 
vierailija
Kirjoitin tän vauvalle tänään ja tälle tuli mysteerisyystä alapeukkuja! Anyway, laitan tän tähän, onko ajatuksia naudoilla?

Voisiko B esiintyä yksittäisessä Kn biisissä mukana viisuvillagessa perjantaina? Esim CCC tai ICIP? Ihan näin heittona, sillähän saisi viisutapahtuma huomiota somessa jälkikäteen tai ikään kuin "tribuuttina" heidän yhteydelleen viime vuoden viisuissa alkaneena? Ei siis mitenkään ennalta ilmoitettuna vaan toki sovittuna mutta yllätysfeattaaja jossain Kn omassa biisissä, kun kerta B ehkä on muutenkin paikalla siellä. Yhteisesiintymiseen finaalilähetyksessä en usko hetkeäkään. En tiiä onko tätä spekuloitu täällä aiemmin.
Tää olisi upeaa jos näin kävisi❤🕯
 
vierailija
Tuo on kyllä hauska, että Suomesta lähti noin paljon ääniä Slovenialle viime vuonna yleisöäänissä! Eli aika hyvin aktivoiduttiin äänestään, kun ei Slovenia muuten mikään yleisöäänimagneetti ollut! Ois hauskaa jos sais tietää Slovenian äänimäärän Suomesta:D
 
vierailija
En millään realistisella tavalla näe Bojania viisuympyröissä esiintymässä K:n tai kenenkään muunkaan kanssa. Hyvä, jos tulee olemaan koko viisuissa läsnä. Harmillista tietty, mutta näin ajattelen.
 
vierailija
Mäkin laitoin sitten yhteensä 6 ääntä, kyllähän sitä rahaa huonompiinkin asioihin saa menemään! 😊 Vaikka ärsyttääkin rahoittaa samalla EBUa.

t. Se joka kirjoitti laittaneensa 4 ääntä. Ylpeänä voin sanoa, että viime viisuissa sentään olin jo valveutunut ja äänestin Joksuja useamman kerran! 💙💚
 
vierailija
Voi ihsna Benjamin Rakastan 🔥🔥
Tähän liittyen nauroin entiselle itselleni pari viikkoa sitten, kun törmäsin omiin viisuarvosteluihini siltä vuodelta kun Benjamin oli viisuissa ja haukuin hänet täysin ja joskus pari vuotta sitten heräsin Benjaminin ihanuuteen ja nyt on käyty muutamalla keikallakin jo ja kaikkea. 😅 Niin ne mielipiteet voi muuttua.
 
vierailija
En millään realistisella tavalla näe Bojania viisuympyröissä esiintymässä K:n tai kenenkään muunkaan kanssa. Hyvä, jos tulee olemaan koko viisuissa läsnä. Harmillista tietty, mutta näin ajattelen.
Musta kans tuntuu että B ei tuu olemaan paikalla ollenkaan ja ihan vaan sen studion vuoksi, ilman sitä oisin varmasti eri mieltä :D Toki oishan se ihan mahtava yllätys jos Boitsu oiskin paikalla
 

Yhteistyössä