Aikamoinen puutarha

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Onkohan niillä mahdollista siirtää esimerkiksi sitä keikkaa 7.12 kun niillä näyttäis olevan nyt huomenna ja ylihuomenna keikka ja seuraava sit 9.12 mikäli siis eivät ajoissa ehdi perille
 
vierailija
I'm curious if they make it. Looks like Trains are cancelled too. Fingers crossed but I do hope they don't go for some crazy version of "let's hire cars and drive all night". Safety first.
For Finnish people it’s always strange how the rest of Europe can’t cope with snow. It’s very rare that the Helsinki airport stops flights. In 2021 it was closed for 2,5 hours due to exceptionally icy weather. But airports 2 hours drive away were open for diverted planes (Turku & Tampere).
 
vierailija

Okei sori kun puhuin nännien nuolemisesta. Mutta siihen suuntaan :D
 
vierailija
Okei, en tiedä mikä ihmeen terminaalivaiheen brainrot Bojanilla on menossa, koska näitä Kärtsä- ja Suomi-viittauksia on tullut kuin liukuhihnalta viime aikoina, mutta että Hojankin pääsi instastooriin (t-paidan välityksellä)?! Joka tapauksessa arvostan, saa jatkaa tätä linjaa
Kyllähän tuo siltä vaikuttaa , että jotain konkreettista on liikahtanut Suomen päässä. Jos ei muuta, niin sieltä on joku tulossa Sloveniaan, Lapin reissu edessä tai jotain muuta kivaa odotettavaa Suomen suunnassa.
 

Yhteistyössä