aijaa. com!kiire!!

  • Viestiketjun aloittaja eija74
  • Ensimmäinen viesti
eija74
jos lataan kuvia huutonettiin tai lataan kuvia aijaan kautta johonkin muuhun tarkoitukseen niin saako kaikki aijaan käyttäjät nähdä kuvat??

jääkö ne sinne jonnekin kaikkien nähtäväksi? ei pelkästään yksityiseen käyttöön??
 
eija
Kysymys: Kuinka kauan kuva säilyy ennen kuin se poistetaan?
Vastaus: Kuva säilyy lataushetkestä lukien vähintään neljä viikkoa ja käytännössä niin kauan kuin kuvaa katsotaan palvelustamme. Joka kerta, kun kuvaa on katsottu sivustoltamme, kuvan poistohetki siirtyy neljä viikoa eteenpäin.



Kysymys: Kuinka voin poistaa kuvan jonka olen ladannut palveluun?
Vastaus: Kuvaa ei voi itse poistaa palvelusta eikä kuvia yleensä tarvitse poistella, vaan kuvat poistuvat käyttämättöminä aikanaan. Jos kuitenkin kuva on ehdottomasti saatava pois palvelusta, kuvan voi raportoida palvelun ylläpidolle ja kirjoittaa kuvan poiston syy viestikenttään.
Kysymys: Miten tämän palvelun kuvia voi selata?
Vastaus: Aijaa.com ei varsinaisesti ole kuvagalleria, vaan pelkästään kuvienjakopalvelu. Tästä syystä sivuillamme ei ole minkäänlaista selailumahdollisuutta.




kopsasin nämä suoraan aijaan sivulta. mitäs nämä sitten tarkoittaa? kuva siis on jossain kaikien nähtävillä mutta missä?
 
Anonyymi
Jos haluaa ettei kuka tahansa pysty kuvaa katsomaan kannattaa kokeilla sellaista palvelua kuin http://www.jakoon.fi

Toimii samalla periaatteella kuin aijaa.com mutta tuolla voi kuvan / tiedoston suojata salasanalla jolloin vain ne jotka salasanan tietää pääsee tiedostoon käsiksi.
 

Yhteistyössä