ahdistaa..

Olisko sulla mhdollisuutta jäädä vielä kotiin vauvan kanssa? mäkin ehdin jo ahdistua kun suku painostaa kouluun paluulla mutta onneksi tuo ihanainen mies sanoi että haluis mun pysyvän vielä kotona kun sen vuorotyön vuoks ei ehittäis muuten nhähdä kovin paljoa ja kyllähän se mulle sopii :) Kannattaa käyttää hyödyksi se kodinhoidontuki kun sellaista on mahdollista saada!
 
horsmankukka
Kannattaa kyllä todellakin harkita tuota kotiin jäämistä "joksikkin aikaa", annat ajatusten tottua siihen että töihin lähdet "jonkin ajan päästä, mutta ei nyt". Itellä oli tilanne parikuukautta sitten et ois pitäny lähteä töihin, mutta ahisti ihan kauhiasti ajatuskin siitä et töihin. Aika menee kovaa vauhtia.. ite nyt alustavasti hoidan kesään asti lastani kotona, syksyllä töihin. Saa nähä, enää ei ihtiä ahista, mutta sen näkee sitten kun se h-hetki koittaa.
 
Joo selvisi äsken että meen töihin noin 2 kertaa viikossa eli onneksi ei kokonaan takasin töihin!Mutta se tuki ei ole paljon ja me ei saada sitäkään..No kyllä kuitenkin kannattaa,saan olla lapseni kanssa pidenpään,ehkä pitäis hankkia toinen..! =)
 
Mutta kyllä sillä tuella pärjää kun nipistää joistakin menoista :) Ainakin me on pärjätty ja mäkin saan vaan sen minimin! Niitä töitä ehtii tehdä vielä useita kymmeniä vuosia joten kannattaa nauttia pienistä lapsista vielä kun voi, niistä kun ei voi nauttia kymmenien vuosien päästä kun tuppaavat kasvamaan isoiksi ;)
 

Yhteistyössä