älsbyhus

  • Viestiketjun aloittaja Nipsutin
  • Ensimmäinen viesti
Nipsutin
Meillä reilu kaks vuotta vanha talo.Jo kaksi vesivahinkoa!!!!!!!!!! miten voikin olla mahollista????? Viime kesänä oli eka keittiön allaskaapissa joku mutteri halennu... Nyt sitten kodinhoitohuoneesta halkes kans mutteri... Semmosia ne ruotsalaiset mutterit on.... harmittaa ja rutosti harmittaakin :(
 
harmaana
älsbyhuussit on muutenkin aika ongelmaherkkiä.. mieheni oli joitakin vuosia sitten heillä töissä asentamassa talopaketeja tonteilla...
nurkat vuotaa, elementit ei sovikkaan toisiinsa, ikkunat ei oo ihan mallillaan, lattiat "halkeilee" ymsyms joten en suosittele kenellekkään..!
Onhan ne edullisia ja nopeasti pystyssä, jouluksi kotiin melkein koska vaan, vaikka nyt tilaisit talopaketin :x
köyhän ei kannata ostaa halpaa, sillä korjaukset maksaa ja takuukorjaukset viipyy ja on kehnoja, pientä ensiapua vaan että pääset takuuajan talossasi :snotty:
 
Ei ne nyt kovin huonoja voi olla kun on 10 v. takuu!! Tiedän tosi monta tyytyväistä Älsbyhus-asukasta. Olen kuullut kyllä muistakin talopaketeista huonoo, joten kaipa se on jokaisessa joku "huono kappale". Meille muuten tulee Älsbytalo alkuvuodesta -05. Joten ihan jännittyneenä odotan minkälainen sit on, toivottavasti ok. =)
 
Tutuilla oli paljon ongelmia älsbyn kanssa. Tuli myös persnettoo, kun urakoitsija ei tehnykkä hommiaan (siis älsbyn suosittama urakoitsija), no taitavat käräjöidä vielä pitkään. Tosi nätti talo kyllä, kun viimein valmistui. Tosin myös tyyris.
 
just
Meillä on tämän kyseisen talofirman talo ja olemme TODELLA TYYTYVÄISIÄ!!!!!! Ei voi halvemmalla taloo saada avaimet käteen menetelmällä ja ite ei tarvinu laittaa rikkaaristiin. Rakennusmiehet oli mitä mukavampia ja asiansa osaavia!! Takuu korjaajat on käyny kysymässä et onko kaikki ok ja sit katsonut myös itse mm. ovia ja saranoita et on oikein säädetty. Kyseisen firman taloja nousee kuin sieniä sateella, joten ei nää ny niin paskaa kamaa oo mitä väitetään ja kuka ny si paskaa haluaa yleensäkkän ostaa!? Ja jos pitää ruveta oikeen tonkiin niitä epäkohtia niin varmasti löytyy jokaisesta talosta jotain valittamista. SUOSITTELEN LÄMPIMÄSTI MUILLEKKIN ÄLSBYHUS TALOA!!!!
 
äitinalle77
me ollaan kanssa kuultu hieman huonoja kokemuksia tuosta talo paketista siksi hylättiin se heti alkuunsa, mm. lattiat on kupruillut ja laatat irronneet... tietysti talo kohtasia ongelmia kaikki
 
just
\
Alkuperäinen kirjoittaja 03.11.2004 klo 15:13 äitinalle77 kirjoitti:
me ollaan kanssa kuultu hieman huonoja kokemuksia tuosta talo paketista siksi hylättiin se heti alkuunsa, mm. lattiat on kupruillut ja laatat irronneet... tietysti talo kohtasia ongelmia kaikki
Missäköhän siellä laattaa on??? Niitä kylppäreitä ei saa heti samana vuonna laatottaa kun talo on pystytetty!!! vuoden päästä vasta on suositeltavaa koska talo asettuu paikoilleen täysin niin sit laatotuskin on ajankohtaista(kannattaa kysyä talofirmalta millä menetelmällä laatat kannattaa laittaa). Eli ei ole talofirman vika jos laatat lentelee =)
 
perheellinen
Pari vuotta asuttu luonnotar mallisessa Älvsbyhus-talossa, ei pahempia ongelmia, joku voi tietysti kokea haittapuoleksi sen että äänet kuuluu talon sisällä päästä päähän hyvin vaikka olisi väliovetkin kiinni, itse olen koittanut ajatalla positiivisesti että tätä meteliä ei aiheuta naapurit vaan oma porukka eli jos joku harkitsee niin varmasti paras käydä omalla paikkakunnallaan tsekkaamassa jo valmiita taloja esittelyssä tai jos tuntee jonkun niin kysellä mielipiteitä, koska lukijat voi aina olla skeptisiä näitä kirjoittajia kohtaan kun ei tiedä kunkin tarkoitusperistä.
 

Yhteistyössä