Äitiyspakkauksesta..

Onko kukaan saanu vielä uutta pakkausta??? Siis kun itse sain paperit jo täytettyä ja pitäs ne viedä kelalle ja kun haluisin sen uuden.... Ei se viimevuotinenkaan ollut yhtään pahan näkönen, mutta kun sen uuden on jo nähny ja ainakin kelamn sivuilla oli, että uuden pakkauksen kuvia ei julkisteta ennenku se tulee jakoon... :)
 
Lara83
Sehän on uusi pakkaus joka siellä nettisivuilla on... Tai ainakin oli reilu viikko sitten kun kävin urkkimassa millainen se tämän vuotinen on... :) Eli kyllä sen uuden pitäisi olla jo jaossa..
 
neitiperho
Monet on alkaneet jo saamaan uutta pakettia. Uuden paketin kuva ollut jo jonkin aikaa kelan sivuilla, mutta on jotkut saaneet silti vanhan paketin, joten ei täysin varmaa siis ole vaikka uudet kuvat sivuilla.
Nyt kuitenkin esim viime viikolla paketin saaneet tutut kaikki on ilmoittaneet saaneensa uuden paketin.
 
No ei auta ku viedä paperit kelalle ja ootella. Haluan kuitenkin mahdollisimman pian päätökset eli sen pakkauksen ja tiedot rahoista... Savotta siinäkin on ku piti kaikki lappuset katella kun haen niitä päivärahoja edellisen puolen vuoden mukaan.
 
=) Minäkin vein kelalle paperit 30.4 ja soitin kelaan 19.5 että onko päätöstä tehty?Lupasi tehdä ja oli tehnytkin ja pakkaus oli tilattu 23.5 ja sain sen haettua postista 31.5 =) Kyllä oli taas ihana penkoa pakkausta vaikka kuvat kelan sivuilla olikin...
 

Yhteistyössä